Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως έχει το πράγμα.

πριν λίγο καιρό ο πατέρας μου πέθανε.

εγώ είμαι άνεργος, η αδελφή μου φοιτήτρια και η μάνα μου δε δουλεύει.

μας ήρθε το χαράτσι της ΔΕΗ για το σπίτι που μένουμε. το πρώτο δε το πληρώσαμε. τώρα μας ήρθε και το δεύτερο.

το σπίτι ήταν στο όνομα του πατέρα μου και ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει με τα κληρονομικά ώστε να γίνει η μεταβίβαση σε μας.

μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε ή να έχουμε κάποια μείωση ή να πάρουμε κάποια παράταση;

αν απευθυνθώ στη ΔΕΗ θα βγάλω άκρη; ένας φίλος μου, μου είπε να πάω στην εφορία να ρωτήσω.

κάπου είχα ακούσει ότι κάποιοι πολίτες κέρδισαν δικαστικά κάποια παράταση μέχρι το καλοκαίρι

ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί έχουμε στριμωχτεί απίστευτα.

Δημοσ.

Ποια δικαστική παράταση, σε κανέναν δεν έχει κοπεί. Εγώ απλώς το αγνόησα (και τις 2 φόρες) και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Οπότε για μείωση δεν ξέρω, αλλά παράταση δεν χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Ποια δικαστική παράταση, σε κανέναν δεν έχει κοπεί. Εγώ απλώς το αγνόησα (και τις 2 φόρες) και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Οπότε για μείωση δεν ξέρω, αλλά παράταση δεν χρειάζεσαι.

Αν νοικιάζεις το σπίτι δεν έχεις λόγο να μην το πληρώσεις. Συμψηφίζεται με το ενοίκιο.

Δημοσ.

Ε, αν νοικιάζεις το σπίτι δεν πληρώνεις εσύ το χαράτσι, προφανώς και δε θα είχε θέμα ο TS. Εκτός αν δεν αντιλήφθηκα τι λες.

Δημοσ.

οπότε τι να κάνω;

να πάω και να πληρώσω μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο ρεύμα;

ο πρώτος λογαριασμός έχει λήξει.

θα δεχθούνε να πληρώσω μόνο το ρεύμα; έχω ακούσει ότι αν πας στο ταμείο δε το δέχονται. θέλει μέσω αυτόματου μηχανήματος;

αλλά δε μπορεί δε θα υπάρχει μια πρόβλεψη για την περίπτωση μου; εφόσον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δε ζει.

τώρα θα μου πείτε σιγά μη τους νοιάζει.

πήγα στην εφορία να ρωτήσω αλλά δυστυχώς δε δουλεύανε σήμερα.

θα δοκιμάσω την τρίτη.

@Lucifer

πλήρωσες μόνο το λογαριασμό και αφαίρεσες το χαράτσι;

πάντως έχω ακούσει ότι η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα σε μερικά σπίτια (μπορεί να είναι ψέμματα)

Δημοσ.

πως έχει το πράγμα.

πριν λίγο καιρό ο πατέρας μου πέθανε.

εγώ είμαι άνεργος, η αδελφή μου φοιτήτρια και η μάνα μου δε δουλεύει.

μας ήρθε το χαράτσι της ΔΕΗ για το σπίτι που μένουμε. το πρώτο δε το πληρώσαμε. τώρα μας ήρθε και το δεύτερο.

το σπίτι ήταν στο όνομα του πατέρα μου και ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει με τα κληρονομικά ώστε να γίνει η μεταβίβαση σε μας.

μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε ή να έχουμε κάποια μείωση ή να πάρουμε κάποια παράταση;

αν απευθυνθώ στη ΔΕΗ θα βγάλω άκρη; ένας φίλος μου, μου είπε να πάω στην εφορία να ρωτήσω.

κάπου είχα ακούσει ότι κάποιοι πολίτες κέρδισαν δικαστικά κάποια παράταση μέχρι το καλοκαίρι

ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί έχουμε στριμωχτεί απίστευτα.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν κάποιες κοινωνικές ομάδες που έχουν εξαιρεθεί από την πληρωμή του ηλιθιότερου φόρου όλων των εποχών. Δεδομένου ότι δεν δουλεύει κανείς στην οικογένεια και δεν υπάρχει εισόδημα, μήπως να ψάξεις να δεις εάν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κοινωνικές ομάδες;

Δημοσ.

@Lucifer

πλήρωσες μόνο το λογαριασμό και αφαίρεσες το χαράτσι;

πάντως έχω ακούσει ότι η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα σε μερικά σπίτια (μπορεί να είναι ψέμματα)

Ναι, τα πλήρωσα όλα, ρεύμα, δήμο + ΕΡΤ αφαιρώντας το χαράτσι. Δεν ξέρω τι δέχονται στα ταμεία κτλ, εγώ τα λεφτά τα έβαλα όπως πάντα με web banking.

Δημοσ.

Ναι, τα πλήρωσα όλα, ρεύμα, δήμο + ΕΡΤ αφαιρώντας το χαράτσι. Δεν ξέρω τι δέχονται στα ταμεία κτλ, εγώ τα λεφτά τα έβαλα όπως πάντα με web banking.

Σε πρωϊνή εκπομπή σήμερα μίλαγε ένας της ΔΕΗ που αν και απ' έξω απ' εξω έλεγε ότι η ΔΕΗ κάνει τα στραβά ματια και εισπράτει μόνο το Ρευμα σε ταμεία, είπε ότι πχ μέσω ΑΤΜ αν βάλεις μόνο το ποσό του Ρευματος τότε το επόμενο ποσό που θα πληρώσεις πάλι μόνο για ρευμα θα πάει στο χαράτσι και όχι στο άλλο ρευμα.

Ελπίζω να το κάνουν γιατί το θέμα με το χαράτσι έχει καταντήσει άνεκδοτο.

Δημοσ.

Σε πρωϊνή εκπομπή σήμερα μίλαγε ένας της ΔΕΗ που αν και απ' έξω απ' εξω έλεγε ότι η ΔΕΗ κάνει τα στραβά ματια και εισπράτει μόνο το Ρευμα σε ταμεία, είπε ότι πχ μέσω ΑΤΜ αν βάλεις μόνο το ποσό του Ρευματος τότε το επόμενο ποσό που θα πληρώσεις πάλι μόνο για ρευμα θα πάει στο χαράτσι και όχι στο άλλο ρευμα.

Ελπίζω να το κάνουν γιατί το θέμα με το χαράτσι έχει καταντήσει άνεκδοτο.

Δε με ενδιαφέρει, ας τα φάνε και σε τσίχλες. Εγώ πλήρωσα ό,τι μου αντιστοιχούσε, τι θα το κάνουν δε με αφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...