Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει καιρός που την είδα, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο πιο απλή η φάση απ' όλες τις αναλύσεις.

Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι αν μου αρέσει η Noomi Rapace.

• Απαντ. 666
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απορια:

αφου εχουν βγει τοσες θεωριες οι οποιες εξηγουν τα παντα μεσα στην ταινια, τοτε γιατι το στουντιο και ο σκηνοθετης βγηκανε και ειπανε οτι θα βγει σηκουελ που θα εξηγει τα αναπαντητα ερωτηματα της ταινιας;

τι ακριβως εχει μεινει αναπαντητο;

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι ηταν τοσο φειλ η ταινια, που δεν σου δημουργει κανενα ερωτημα για το τελος. ειναι απλη και ξεκαθαρη

• Like 1
Δημοσ.

απορια:

αφου εχουν βγει τοσες θεωριες οι οποιες εξηγουν τα παντα μεσα στην ταινια, τοτε γιατι το στουντιο και ο σκηνοθετης βγηκανε και ειπανε οτι θα βγει σηκουελ που θα εξηγει τα αναπαντητα ερωτηματα της ταινιας;

τι ακριβως εχει μεινει αναπαντητο;

Γιατί οι θεωρίες είναι απλά θεωρίες βρε μπούφο!

Δημοσ.

θεωρω τη σαρλιζ θερον πως ηταν συνθετικη ζωη οπως και ο ντεηβιντ και οχι πραγματικος ανθρωπος.

επισης ο ντεηβιντ ειχε συναισθηματα (κανει πολλους μορφασμους που κανεις διχως συναισθηματα δε θα εκανε ,απλως το κρυβει, επισης ηθελε να απογοητευτουν οι ανθρωποι απο τα

ευρηματα των μηχανικων δεδομενης της συζητησης με τον χολογουεϊ '' εσεις γιατι με φτιαξατε;- επειδη μπορουσαμε- καταλαβαινεις ποσο απογοητευτικη ειναι αυτη η απαντηση αν και ο δημιουργος σας σας ελεγε αυτο;

"ευθύτητα'' στην υπόθεση παντα θεωρούσα το inception ''straight forward'' αλλα σε αυτή την περίπτωση δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε για το τί έγινε. ασχολήθηκα όπωσ και οι περισσότεροι απο εμας πιστευω μονο και μονο γιατι ειμαστε λατρεις της επιστημονικης φαντασιας και επειδη εχουμε το μικροβιο της περιεργειας ωστε εστω και σε αυτην την ταινια να ανακαλυψουμε τι στο περιπου ηθελαν οι μηχανικοι.

στην αρχη για να δημιουργηθει ζωη ο μηχανικος αυτοκτονει αρα οπως ειπε και ο ντεηβιντ μερικες φορες για να δημιουργησεις πρεπει πρωτα να καταστρεψεις.οπως και ο αρχικοσ μηχανικος που διαλυθηκε και εσπειρε το dna του.αρα μαλλον ηθελαν να δημιουργησουν κατι αλλο στη γη καταστρεφοντας τους ανθρωπους και λογω του ατυχηματος στο φεγγαρι αυτο το προγραμμα μπηκε σε καραντινα.εξαλλου γιατι να ξαναασχοληθουν με τους ανθρωπους;

να ζητησω και ενα συγγνωμη για τη μη χρηση spoiler οπως επισης και για τους πολλους σχολιασμους και αναλυσεις για αυτην την ταινια σε περιπτωση που σας κουρασα ενδεχομενως με λαθος αναλυσεις ακομα και γελοιες για μερικους. τωρα εχω και καποια αλλη.

Δημοσ.

Πάει καιρός που την είδα, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο πιο απλή η φάση απ' όλες τις αναλύσεις.

Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι αν μου αρέσει η Noomi Rapace.

EINAI ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.περισσότερο μου άρεσε από ότι στους πειρατές

Δημοσ.

έπαιζε στους πειρατές...;

ΣΤΟ 4 αν θυμαμαι καλα. αυτο με τις γοργονες :X

fixed συγγνωμη οχι στους πειρατες, ναι στον σερλοκ

Δημοσ.

έπαιζε στους πειρατές...;

Ενώ το "γκομενάρα με τα κόκκινα" δε σε πείραξε? :P

H μαντεψιά μου είναι ότι εννοεί τη Peneolpe Cruz. Έπαιξε στους πειρατές και στη τελευταία ταινία του Woody Allen φορούσε κόκκινα. Και ήταν και γομενάρα με τα κόκκινα.

Τώρα πως μπορεί κανείς να μπερδέψει το Prometheus με το To Rοme With Love και τη Noomi Rapace με τη Penelope Cruz είναι άλλη ιστορία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...