Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλια εβγαινα παρασκευη/Σαββατο..

Τωρα μονο σαββατο, επιλεγω να πινω κανενα ποτατι στο χωριο και μετα παω σε κανενα κοντινο μπιτς μπαρ(τωρα το καλοκαιρι)

Δημοσ.

Το χειμωνα δεν βγαινω σχεδον ποτε , το καλοκαιρι που και που για κανα καφε και οταν παω 10 μερες σε ενα φιλο μου οπως τωρα σχεδον καθε μερα στο καφενειο και ενα σαββατο για ενα ποτο

Δημοσ.

Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις τύπου με πρήζουν οι φίλοι μου να πάμε κάπου..

Εγώ δεν βγαίνω γιατί βαριέμαι το "τι  σκατά μπλόυζα να φορέσω τώρα και το βάλε παλι μαλλί στο ζελε!

Δημοσ.

Παιδια ξεκολατε και αρχιστε να βγαινεται..

Θα σας παρει απο κατω, θα γινεται καταθλιπτικη..

Δεν ειναι δικαιολογια βαριεμαι να φτιαξω το μαλλι, τι μπλουζα θα φορεσω.. Αυτοι ημαστε δεν μπορουμε να αρεσουμε στον καθενα.. Αρκει μην πηγαινουμε με παρεα και αντι να ξεσκαμε μας γεμιζουν και με αλλα προβληματα..

Δεν λεω να βγαινεις καθε μερα αλλα ενα π/σ ειδικα τωρα το καλοκαιρι καλο ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ξεκολατε και αρχιστε να βγαινεται..

Θα σας παρει απο κατω, θα γινεται καταθλιπτικη..

Δεν ειναι δικαιολογια βαριεμαι να φτιαξω το μαλλι, τι μπλουζα θα φορεσω.. Αυτοι ημαστε δεν μπορουμε να αρεσουμε στον καθενα.. Αρκει μην πηγαινουμε με παρεα και αντι να ξεσκαμε μας γεμιζουν και με αλλα προβληματα..

Δεν λεω να βγαινεις καθε μερα αλλα ενα π/σ ειδικα τωρα το καλοκαιρι καλο ειναι..

Αδερφέ κερνάς;

Γιατί αν κερνάς, στείλε τηλέφωνο, έλα να με πάρεις και πάμε όπου θες :lol:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει να συναναστρέφεται με άλλους. Το θέμα είναι καθαρά Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο.

Προσωπικά ΔΕΝ βγαίνω, ειλικρινά έρχονται φίλοι, κολλητοί και με τραβάνε σε φάση: ΝΤΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΟΤΟ, ΦΑΓΗΤΟ.....δεν πληρώνω σχεδόν ποτέ τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα και για μένα, που όσα χρόνια εργαζόμουν δεν παίζει να είχα αφήσει κανέναν να πληρώσει (ελληνάρας φουλ σε αυτό,καλώς ή κακώς).

• Like 2
Δημοσ.

Λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν είναι κακό να στραφούμε σε άλλες λύσεις.
Δεν είναι άσχημο να μαζευτούν φίλοι στην πλατεία και να πιουν μία μπύρα με 1.20 από το περίπτερο. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο να μαζευτούν φίλοι στην πλατεία και να πιουν μία μπύρα με 1.20 από το περίπτερο. 

Εμένα αυτό δεν με χαλάει αλλά σκέψου να υπάρχουν κορίτσια στην παρέα και να τους πεις έλα να κάτσουμε στο παγκάκι να ακούμε τον κάγκουρα να μαρσάρει το ηχοσύστημα...

Οι περισσότερες δεν θα ψηνόντουσαν σε τόσο χύμα φάση

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό. 

Ένα από τα προβλήματα με την οικονομική κρίση, είναι ο χρόνος προσαρμογής με την πραγματικότητα. Για παράδειγμα αρκετές γυναίκες (το όλοι δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ) θέλουν το μαγαζί, το αυτοκίνητο, κλπ.
Θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβουν κάποιοι που είμαστε.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως όσο μεγαλύτερη η κρίση, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη για αυτοκίνητα, μαγαζιά, κλπ... Μήπως τελικά δεν υπάρξει προσαρμογή.

Δημοσ.

Αυτό που λες είναι "τρόπος ζωής". Παμ' πλατεία κι έτσι. Άμα κάποιος προτιμάει να παίζει need for speed στο pc δεν του λέει κάτι η έξοδος με κάποιον φίλο στο παγκάκι. Όσον αφορά την έξοδο, αν και δεν μου λέει πολλά το να βγω γιατί θα δω καγγούρια και καθηστερημένα τσόκαρα, είναι στη μέση και το οικονομικό. Π.χ. 1-2 φραπεδάκια να τα πιω την εβδομάδα αλλά να πάω Σάββατο και να σκάσω 5-7-10 ευρώ για μία βότκα, όχι. Τα πίνω σπίτι σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Δημοσ.

αυτό

η απ το να κάτσεις να μιλάς με τον κολλητό στο fb (όπως κάνουν ΤΟΣΟΙ) για ώρες μπορείς να πας μια βόλτα (διαλέγεις καμια περιοχή τύπου κοντά σε θάλασσα , κοντά σε βουνό ,σε δασάκι ?) οτιδήποτε που να μην ειναι γτπ καβάλα τέλος πάντων και πας μια βολτίτσα να περπατήσεις να πεις 1-2 μαλακίες να ξεσκάσεις.

αν έχεις φίλους που δεν είναι σάπιοι , γιατι υπάρχουν και αυτοί που χωρίς ρόδα δεν βγαίνουν απ το σπίτι ......

ημασταν μικροί όταν υπήρχαν δουλειές, μπορούσε ο κόσμος να μαζέψει λεφτά να πάει διακοπές ή να βγει κανα Σ/Κ η οτιδήποτε και ανυπομονούσαμε να μεγαλώσουμε να είμαστε ελεύθεροι , τώρα που μεγαλώσαμε έχουμε "ελευθερία" να κάνουμε ότι θέλουμε αλλα δεν βρίσκουμε τον τρόπο.

δεν ξέρω πως το σκέφτεσται εσείς , αλλα βάλτε στο μυαλό σας πως θα είναι τα επόμενα 10-15 χρόνια με δεδομένο οτι πάμε απο το κακό στο χειρότερο.

Δημοσ.

Αδερφέ κερνάς;

Γιατί αν κερνάς, στείλε τηλέφωνο, έλα να με πάρεις και πάμε όπου θες :lol:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει να συναναστρέφεται με άλλους. Το θέμα είναι καθαρά Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο.

Προσωπικά ΔΕΝ βγαίνω, ειλικρινά έρχονται φίλοι, κολλητοί και με τραβάνε σε φάση: ΝΤΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΟΤΟ, ΦΑΓΗΤΟ.....δεν πληρώνω σχεδόν ποτέ τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα και για μένα, που όσα χρόνια εργαζόμουν δεν παίζει να είχα αφήσει κανέναν να πληρώσει (ελληνάρας φουλ σε αυτό,καλώς ή κακώς).

Αληθεια σου λεω οτι αν ησουν απο το ιδιο μερος με μενα δεν θα με πειραζε να σε κερασω και 2 ποτακια... Δεν εχουν καμια αξια μπροστα στην ικανοποιηση που θα νιωσω οτι σε κανω να ξεφυγεις απο αυτο που σε αποσχολει.. 

Πρεπει να καταλαβουμε οτι ημαστε πανω απ'ολα ανθρωποι, πρεπει τον αλλον να τον βοηθαμε εστω ψυχολογικα(που δεν στοιχιζει τιποτα σε μας) απο το να χαιρομαστε με την δυστιχια του και να ζηλευουμε με την ευτυχια του...

Εμεις επιλεγουμε και αλλους τροπους, οπως χτες πηγαμε για ψαρεμα, 3 ατομα μαζι, καθομασταν μιλουσαμε, καναμε και το χαβαλε μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...