Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πας για ψάρεμα θες λ7.

Εδώ εγώ που μένω Νότια Προάστια, για να πάω Καβούρι για μπάνιο και να γυρίσω, θέλω τουλάχιστον 5€ σε βενζίνη. Αν πω ότι θα πηγαίνω μέρα παρά μέρα (μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας), θέλω 75€/μήνα για βενζίνη, μόνο για να πηγαίνω για μπάνιο, χωρίς τα extra.

Δημοσ.

Τι λεφτα θες για πες μου?

Καλαμια τα χει ο φιλος μου καμια 2ετια...

Αμαξι οκ, κοστισε πανε ελα 5 ευρω.

Δολοματα αλλα 5.

Καφεδες απο το σπιτι.

Και δεν το κανουμε καθε μερα.... Αλλα ειναι πολυ ωραι η αισθηση να σαι κοντα στην θαλασσα.

Τωρα αν σκεφτομαστε δεν παω εκει γιατι θα ξοδεψω, δεν παω αλλου θελει λεφτα, δεν κανουμε κατι...

Οπως ειπα δεν βγαινω καθε μερα ενα σαββατο μονο. 

Το ψαρεμα ειναι κατι που γινεται μια φορα το μηνα. 

Να φαντασεις η θαλασσα απο δω που μενω ειναι 5 λεπτα με αμαξι και ακομα μπανιο δεν εχω κανει...

Παλια καθε κυριακη ημουν για μπανιο σε μπιτσ μπαρ στα πλαγια κυριως, με αλλα 3 φιλαρακια, να σου πω οτι τα ενα μπουκαλι αβανα το χαμε σιγουρο...

Τωρα παμε με ομπρελα και καθομαστε μονοι, με καφε απο το σπιτι...

Δημοσ.

Ναι αλλιως δεν συμφερει ρε... Καλυτερα να παμε να τα αγορασουμε τα ψαρια...

Να φανταστεις χτες ενα βγαλαμε καμια 200 γραμμαρια...Και γω εχασα δυο βαριδια...

Δημοσ.

Εγώ ελάχιστες φορές έχω αισθανθεί την ανάγκη να βγω. Θα πρέπει να έχω κλείσει εβδομάδες ολόκληρες χωρίς να έχω βγει απ' το σπίτι.

Και μόνο supermarket, ή στο περίπτερο που λέει ο λόγος να πάω, όλο και κάπου θα βοηθήσει.

Είναι και στον άνθρωπο πάντως, δεν είναι όλοι ίδιοι. Έχω ένα φίλο ας πούμε, που αν μείνει μία (1) μέρα μέσα στο σπίτι, δε θα την παλέψει.

Δημοσ.

Εγω δεν ειμαι κανενας πολυ κοινωνικος η δραστηριος. Αλλα εκει που με περνει, με κολλητους φιλους δηλαδη, κοιταω να βγαινουμε ωρες που ειναι ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ. Στη χειροτερη θα παω σε περιπτερο. Αν εχουμε προκανονισει για το βραδυ παω νωριτερα σε ενα μαγαζι και με 3 ευρω περνω 6 ντονατ οποτε την ωρα της βολτας σκαω. Σε μαγαζι παω σπανιοτατα εως ποτε. A, και τωρα που ειναι καλοκαιρι περνω και ενα μπουκαλι νερο απο το σπιτι 750μλ.

Δημοσ.

Εννοεις τρως 6 ντόνατ πριν πας για φαγητό έξω; Με το νερό πού πας; Σόρυ είμαι ηλίθιος, δεν κατάλαβα.

Τα ντονατ τα κραταω για μετα. Απλα τις ωρες που βγαινουμε συνηθως ειναι κλειστο το μαγαζι. Με το νερο παω στα παγκακια που καθομαστε συνηθως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνω κάθε Σάββατο μετά τη δουλειά για σουβλάκια κ μπύρες. Το καλοκαίρι αυτό. Το χειμώνα για λουκάνικα και μπύρες.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 3
Δημοσ.

Πολυ φθηνα τα ντονατς φιλε μου..

Που μας καταντησαν να μην εχει η νεολαια ορεξη να βγει..

Μετα μας λενε οτι ειμαστε τεμπελιδες, δεν βγαινουμε με καμια κοπελα, δεν εχουνε ορεξη κι αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θέλω να βγω δεν θέλουν/μπορούν οι φίλοι μου.

Όταν θέλουν αυτοί δεν θέλω/μπορώ εγώ.

Δύσκολο το timing τελικά.

Δημοσ.

Eγω απο την προηγουμενη Δευτερα μέχρι σήμερα βγήκα 4 φορές ... χάλασα συνολικά 37 ευρω

και κανα 10αρικο η βενζινη 47. Αλλα βγηκα αρκετα αυτη την εβδομαδα επειδη ειχα να δω πολλους φιλους και πολλες φιλες. Και σε κλαμπ και σε καφετεριες

Θα μπορουσα να ειχα χαλάσει 35-37 με καλυτερη διαχείριση. Απλα την μια φορα κέρασα εγω την αλλη εβαλε το αμαξι ο άλλος πρεπει να το δειτε συνεργατικα αλλιως δεν βγαινει... ας βαζει ο ενας το αυτοκινητο να πηγαινετε 4 ατομα να μοιράζεστε την βενζίνη πχ ποσα θα χαλάσει 15? ευρω? για να κατεβειτε παραλιακη ? ε βαζει ο καθενας απο 3-4 ευρω και πολλα μπορει να λεω... το προβλημα ειναι τα εισιτηρια βαρανε στο κεφαλι 1,40

Δημοσ.

Καλό θα 'ταν να μας έλεγες και τι έκανες με αυτά τα ~9€/έξοδο.

Γιατί 9€ δε φτάνουν ούτε για cinema (με ποπ κορν κ.λπ.). Για 1-2 μπύρες ίσως. Χωρίς τσιγάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...