Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εμεις παντως τα συνδυαζουμε,και το σερβιτσιο ταιριαζει με τα ποτηρια,και ρευομαστε και κλανουμε ελευθερα.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 αμα ειναι ολοι στο κρεβατι χωραναε αμα εχεις βαλει σωστα τα επιπλα και δεν ειναι ολα μεσα στην μεση χωραει να εχεις κρεβατι, πολυθρονα, καρεκλες και μαξιλαρα στο πατωμα.
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 αμα εχεις βαλει σωστα τα επιπλα και δεν ειναι ολα μεσα στην μεση χωραει να εχεις κρεβατι, πολυθρονα, καρεκλες και μαξιλαρα στο πατωμα. αστο καπου το χασες
scullyist Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σωστά, επειδή ως γνωστόν για την πλειονότητα του ανδρικού φύλου πέρα από το φαί/ποτό και την καλή παρέα το νόημα είναι να μην υπάρχει παράλληλα υγιεινή, αισθητική και βασικοί ανθρώπινοι τρόποι. Το ήξερα ότι ήταν σε γενικότερο πλαίσιο ρητορική η ερώτηση. edit: @Filippos: Αν και, έστω στο βαθμό που είστε πλήρεις μόνο με το σκέλος του φαί/ποτό το οποίο εκτιμάτε δεόντως, ξέρεις πολύ καλά ότι όσο περισσότερες επιλογές τόσο το καλύτερο και μεγαλύτερη η απόλαυση, οπότε το "να φάμε/πιούμε ότι να 'ναι" δεν είναι ακριβώς αληθές όπως το λες. Αν σου βγάλω ξεροσφύρι τον καφέ μετά από λίγο θα θερίσει το στομάχι, αν πίνεις μόνο αλκοολ μετά θα βαρέσει (πιο γρήγορα). Το να θέλεις να βγάλεις και κάτι από δίπλα και πρακτικά και γευστικά μεγαλώνει την απόλαυση. Και το να θέλω εγώ ή όποιος άλλος/άλλη να προσφέρω στον καλεσμένο μου/φίλο μου να απολάυσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον "καφέ" μας ή να θέλω να έχει και κάποιες περισσότερες επιλογές στο τι θα πιεί ανάλογα με τις ορέξεις του (το κατά δύναμην ανάλογα με τις δυνατότητες του οικοδεσπότη), είναι θέμα φιλοξενίας. Το να μην υπάρχει το κάτι έξτρα δεν είναι 'μεμπτό' φυσικά, ούτε περιορίζει το να περάσουμε καλά, αλλά μην υποκρινόμαστε κιόλας ότι όταν υπάρχει, η εμπειρία δεν είναι ακόμη καλύτερη. Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε ούτε τον καφέ. Έρχεσαι σπίτι, χυμό βρύσης και περνάμε μια χαρά ως παρέα (το οποίο γίνεται βεβαίως, αλλά έστω κι έναν καφέ τον φτιάχνεις, σωστά?). ps: Στα παραπάνω αντικειμενικά θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας παρά μόνο στο βαθμό που αυτή σαφώς σχετίζεται με την οικονομική μας κατάσταση/δυνατότητα ώστε ως οικοδεσπότες να προσφέρουμε το κατιτίς παραπάνω.
skiabox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως τα ξεκολάκια δεν έχω δει να τα πιάνει η κρίση.Κάθε βράδυ έξω είναι.Με βίζιτες συντηρούνται;wtf
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως τα ξεκολάκια δεν έχω δει να τα πιάνει η κρίση.Κάθε βράδυ έξω είναι.Με βίζιτες συντηρούνται;wtf οσο ποιο δυσκολοι οι καιροι τοσο ποιο πολυ ψαχνονται κατι σαν την καμπυλη ζητησης και προσφορας οπου ζητηση ειναι το χρημα
FilipposMD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 @scullyist Νομίζω ότι δεν κατάλαβες το πνεύμα αυτών που έγραψα. Προφανώς και αν υπάρχει ποικιλία, καθαριότητα κτλ. οι προϋποθέσεις για να περάσεις καλά είναι καλύτερες και όλοι θα το ήθελαν. Αυτό που είπα είναι ότι στα φοιτητικά μου εργένικα χρόνια δεχόμουν κόσμο στο σπίτι και όταν δεν είχα αυτές τις προϋποθέσεις, γιατί ούτε εμένα με πολυένοιαζε, ούτε τους φίλους μου. Χτυπούσε το κουδούνι ή το τηλέφωνο και εμφανίζονταν 3-4 άτομα χύμα. Τώρα, αυτό απλά δεν παίζει. Χρειάζεται οργάνωση για να γίνει συγκέντρωση στο σπίτι, γιατί "την κοπέλα του Τάδε κολλητού δεν την ξέρουμε καλά και τι θα πει αν της βγάλουμε πλαστικό πιάτο" ή γιατί "έχει χαλάσει το φωτιστικό και δεν φαίνεται περιποιημένο το σαλόνι" και διάφορα τέτοια. Δεν τα βρίσκω παράλογα, απλά σημειώνω ότι, ανάλογα με την ηλικία και τις συνθήκες, η επιλογή "να μαζευτούμε στο σπίτι" έχει διαφορετική σημασία.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω στις μεγαλυτερες ηλικιες το προβλημα ειναι τα ωραρια κι οχι τι θα πει ο ταδε για τα πλαστικα πιατα.
snik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Οι εξοδοι δεν εχουν περιοριστει αλλα ο τροπος διασκεδασης εχει αλλαξει, δηλαδη παλια εβγαινα 2-3 φορες την βδομαδα οπου σε μια βολτα με καφε, ποτο και φαγητο το βραδυ εβγαιναν γυρω στα 20-40 ευρω αν υπολογισουμε και βενζινες. Τωρα τις καθημερινες εχει μπει το ποδηλατο στην θεση τους οποτε τα εξοδα ειναι ελαχιστα και οι βολτες για καφε η ποτο γινονται κανενα Σαββατοκυριακο. Αλλα γενικα απο οτι βλεπω εχει κοψει ο κοσμος τις εξοδους και λογικο ειναι οποτε δεν μου κανει και τοσο αισθηση να βγω γιατι αρκετες φορες βγαινεις και αντι να ξεσκασεις βλεπεις αδειους τους δρομους και σε πιανει ενα ψυχοπλακωμα. Παντως ζηλευω αυτους που εχουν τους φιλους τους κοντα και μπορουν να μαζευονται σε σπιτια, ολοι οι φιλοι μου ειναι καμια 15αρια χιλιομετρα αποσταση και δεν βολευει τοσο να μαζευομαστε σε καποιο σπιτι.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ισχυει αλλα ειναι και αλλη νοοτροπια, δεν ειναι τοσο των βαριων ποτων (τα οποια ειναι πολυ φθηνοτερα σε σχεση με την ελλαδα) προτιμουν τα χαλαρα μπαρακια. επισης παιζει πολυ το συστημα "ξεκιναμε να πινουμε ηδη απο το σπιτι" Το βαρυ ποτό σε Αγγλια ή Ρωσία να δεις!
aghsilaos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μένω έκπληκτος πάντως πόσο συχνά βγαίνετε έξω. Θα περίμενε κανείς ότι θα έχετε περιορίσει δραστικά τις εξόδους σας, εκτός και αν το δείγμα δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικό.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το βαρυ ποτό σε Αγγλια ή Ρωσία να δεις! η ρωσια ειναι κατηγορια απο μονη της. κεντρικη ευρωπη ομως προτιμουν μπυρες και κρασια/σαμπανια και γινονται μια χαρα λιαρδα και με αυτα.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 η ρωσια ειναι κατηγορια απο μονη της. κεντρικη ευρωπη ομως προτιμουν μπυρες και κρασια/σαμπανια και γινονται μια χαρα λιαρδα και με αυτα. Ναι σωστα οπως ανεφερες προτιμουν τις μπυρες αλλα απ ότι μου ειπε ενα παιδι δε αποκλειουν και τα αλλα (σπανιως βεβαια) ! Ομως το βαρυ ποτο το λεω κυριως για τη ποσοτητα γιατι οταν πινουν πραγματικα μεθανε μεχρι να πέσουν κατω και το λεω αυτο διοτι ειχε παει προσφατα ενα παιδι στην Αγγλια σε σχολη και οτι Αγγλο και να εβλεπες τα βραδια ηταν λιωμα. Και μου ειπε παλι καλα που εχουν ενα περιορισμο για το χρονο διασκεδασης για 2 η ωρα απ οτι θυμαμαι διοτι αν ειχανε το ελληνικο ωραριο θα ειχαν σοβαρο προβλημα! Πινουν πολυ στην Αγγλια! Μεταδιδω αυτο που μου πε απο ενα παιδι που πινει ανεκτικα!
viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μένω έκπληκτος πάντως πόσο συχνά βγαίνετε έξω. Θα περίμενε κανείς ότι θα έχετε περιορίσει δραστικά τις εξόδους σας, εκτός και αν το δείγμα δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικό. παλαια βγαιναμε 2 φορες την ημερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα