FilipposMD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που λετε οτι δεν βγαίνεται καθόλου έξω τι κάνετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι; Σκέψου ότι δεν ζουν όλοι όπως εσύ. Πχ κάποιος που δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, συν 2 το πήγαινε-έλα ήδη έχει φάει τις 12 ώρες. Συν 7 ο ύπνος, συν 1-2 ώρες να ασχοληθεί με το φαγητό και τις βασικές δουλειές του σπιτιού, φτάνουμε στις 20-21 ώρες. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μαζί με τον/την σύντροφό τους και δεν χρειάζεται να βγουν από το σπίτι για να τον/την δουν. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν για αθλητισμό από το σπίτι και όχι για καφέ/ποτό. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά και έτσι απολαμβάνουν τις μέρες που μπορούν να κάτσουν σπίτι.
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το μόνο που θα σχολιάσω στο παραπάνω πώς είναι οτι όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Εμένα η μάνα μου μπορεί και να δούλευε και πάνω απο 10-12 ώρες την ημέρα αλλα τα Σαββατοκύριακα και για χορό πήγαινε και για καφέ πήγαινε με τις φιλενάδες τους και μαζί με τον πατέρα μου Σάββατο βράδυ θα έβγαιναν με φίλους. Και ακόμα τα κάνουν που είναι 60 χρονών (ο πατέρας μου δουλεύει ακόμα κιόλας). Απλα αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι περισσότεροι 30 + συμπεριφέρονται χειρότερα και απο καπή. οι περισσότεροι όταν λένε "θα βγω έξω" συνήθως εννοούν ότι θα πάνε σε καφετέρια, κλαμπ κλπ, το οποίο έχει γίνει σπαστικά αυτονόητο. Δηλαδή λέω στον άλλο ότι θα βγω έξω (έτσι γενικά δηλαδή) και ο άλλος μου λέει "σε ποιά καφετέρια". Κάτσε ρε φίλε; ποιός είπε ότι θα πάω σε καφετέρια, για μπάσκετ/ποδήλατο/τρέξιμο/περπάτημα θα πάω. Θα βγώ έξω δεν σημαίνει καθαρά θα πάω σε κλάμπ. Μπορείς να πάς και να αράξεις σε μία πλατεία, ένα πάρκο, ένα παγκάκι, στην Ναυαρίνου, σε τσιπουράδικο, σε ρεμπετάδικο, σε metaλάδικο, σε φοιτιτικομάγαγαζο, σε παιχνιδάδικο, σε καφετέρια, μπαράκι και άλλα 105000000μέρη. Ο αθλητισμός είναι άλλο αν και άμα πάς με παρέα να παίξεις μπαλίτσα για χαβαλέ, τότε και αυτο έξω είναι.
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 RottenLungs : Μη συγκρίνεις με παλιότερες εποχές.Πλέον πρέπει να έχεις τις γνώσεις του πατέρα σου επι χίλια (ούτε καν επι 100) για να επιβιώσεις οπότε δεν προλαβαίνεις να ζήσεις ουσιαστικά. Και το σχόλιό μου αναφέρεται σε αυτούς που ζουν εξωτερικό ή θα μεταναστεύσουν άμεσα (όσοι έχουν κάποια υπεραξία να προσφέρουν σε μια προηγμένη κοινωνία δηλαδή). Για αυτούς που μένουν/θα μείνουν Ελλάδα δε το συζητάω καν. Καταδικασμένοι πλέον για πολλές δεκαετίες (τουλάχιστον 3)
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 RottenLungs... Όσα αναφέρεις είναι καλά και άγια όταν δεν τα έχεις κάνει 1000 φορές. Μετά από ένα σημείο επέρχεται κορεσμός. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει ένα ακόμα άραγμα σε μία πλατεία, μία ακόμα βόλτα σε ένα παρκάκι, ένα ακόμα ξόδεμα χρόνου σε ένα παγκάκι. Όπως δεν έχει να προσφέρει τίποτα το να πας μέσα σε 4ς τοίχους, με μουσική τόσο δυνατά που δεν μπορείς να μιλήσει με κανένα. Πόσο μάλλον δε όταν και η μουσική η ίδια δεν είναι των προτιμήσεών σου. Όμως, έχει να προσφέρει πάρα πολλά το να είσαι στον καναπέ αγκαλιά με τον άνθρωπό σου για μία ακόμη φορά. Το να διαβάσεις ένα βιβλίο. Το να ξεκουραστείς χωρίς να κάνεις τίποτα, ούτε καν να ντύσεις το κουφάρι σου για να το βγάλεις έξω. Οπότε, ναι. Στην ηλικία που προφανώς είσαι, μία χαρά είναι το άραγμα σε μία πλατεία, σε ένα πάρκο, σε ένα παγκάκι. Όταν όμως κουράζεσαι σε μία δουλειά, σου αρέσει δεν σου αρέσει, τότε δεν θες να κουραστεί ο κ**λος σου σε ένα παγκάκι. Θες ωραία καρέκλα και άνετη. Να σε σερβίρουν, μιλώντας σου ευγενικά και όχι να πας να πάρεις εσύ από το περίπτερο αυτό που θες να πιεις. Όλα αυτά, εάν δεν έχεις προτιμήσει να κάτσεις στην καναπεδιά σου, με την τηλεορασάρα σου και αγκαλιά με τον άνθρωπό σου.
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που λετε οτι δεν βγαίνεται καθόλου έξω τι κάνετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι; Δε σας βλέπουμε.
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τι να κάνεις έξω? Όχι σοβαρά. Να πας σε μπουζούκια ή γκλαμουρους ναιτ κλαμπ τίγκα στον δαπίτη και ότι συμπεριφέρεται σαν και αυτόν? Να πας σε φοιτητομπλιαξ μαγαζιά τίγκα στον κνίτη και ότι συμπεριφέρεται σαν και αυτόν? Άντε να πας κανένα σινεμά, κανένα θέατρο, καμιά συναυλιούλα, που η υποκουλτούρα του κλασικού Ελληναρά χρήστη facebook δεν τα θεωρεί έξοδο αυτά. Έξοδος είναι μόνο ότι μπορεί να τραβηχθεί σε φώτο και να ανεβεί στο φμπ με λεζάνατα ''ΣΟΥΥΥΥΠΕΡ'' ή ''ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ'' και τέτοια. Όπως στα χωριά. Έχουμε 2 παιδιά και ένα κορίτσι. Ετσι και εδώ. Βγήκαμε τρεις φορές και πήγαμε και σινεμα την Δευτέρα. Και άντε και κάνεις την υπέρβαση και λες, δεν γαμιέται, θα πάω και εγώ μια φορά. Και έχεις ακριβώς απο δίπλα σου το προηγούμενο σκηνικό. Παρέα να αυτοφωτογραφίζεται για να ανέβει στο φμπ. Ε ξερνάς, ή δεν ξερνάς? - Φίλε, λιώμα??? - Όχι, όχι... Κάτι θυμήθηκα.
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το μόνο που θα σχολιάσω στο παραπάνω πώς είναι οτι όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Εμένα η μάνα μου μπορεί και να δούλευε και πάνω απο 10-12 ώρες την ημέρα αλλα τα Σαββατοκύριακα και για χορό πήγαινε και για καφέ πήγαινε με τις φιλενάδες τους και μαζί με τον πατέρα μου Σάββατο βράδυ θα έβγαιναν με φίλους. Και ακόμα τα κάνουν που είναι 60 χρονών (ο πατέρας μου δουλεύει ακόμα κιόλας). Απλα αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι περισσότεροι 30 + συμπεριφέρονται χειρότερα και απο καπή. Θα βγώ έξω δεν σημαίνει καθαρά θα πάω σε κλάμπ. Μπορείς να πάς και να αράξεις σε μία πλατεία, ένα πάρκο, ένα παγκάκι, στην Ναυαρίνου, σε τσιπουράδικο, σε ρεμπετάδικο, σε metaλάδικο, σε φοιτιτικομάγαγαζο, σε παιχνιδάδικο, σε καφετέρια, μπαράκι και άλλα 105000000μέρη. Ο αθλητισμός είναι άλλο αν και άμα πάς με παρέα να παίξεις μπαλίτσα για χαβαλέ, τότε και αυτο έξω είναι. μαλλον δεν εχουν σφιξει οι κωλοι ακομα, να περνας ενα 12ωρο εξω και να γυριζεις κομματια σπιτι. τις τελευταιες μερες τραβαω 12ωρα ορθοστασιας και γυρνοντας δεν μπορω ουτα τα πιατα να πλυνω γτ ποναν τα πδδια μου, ποσο μαλλον να βγω κι εξω. και δεν σου ριχνω ουτε 2 χρονια ηλικιακα.
marios32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γενικά και γω δεν βγαίνω και πολύ. Έχει μειωθεί αρκετά η έξοδος.. Sellers από το στόμα μου τα πήρες αδερφέ, κάτι τέτοια είναι που δεν μου αρέσουν τα βρίσκω ανούσια. (αν και συνήθως πατάω σε μαγαζιά του τύπου ραστώνη και τα γύρω γύρω αλλά κυρίως παρέας.) Καλά δεν το συζητάω για μπουζούκια και κλαμπάκια. Τα σιχαίνομαι πραγματικά.. Έχω βγάλει κάτι νύχτες στο 8ball και δεν είναι για πολλά πολλά. Τρελή πολυκοσμία και καπνός.. Άσε που έκοψα και το κάπνισμα. 2 χρόνια αληθινός καπνιστής ήμουν(στο στρατό το άρχισα κανονικά και πριν από εκεί τις γνωστές μαλακίες σαν καλός μαλάκας έφηβος) και δεν τον αντέχω τον καπνό, οπότε το σκέφτομαι πλέον που θα βγω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Τι να κάνεις έξω? Όχι σοβαρά. Να πας σε μπουζούκια ή γκλαμουρους ναιτ κλαμπ τίγκα στον δαπίτη και ότι συμπεριφέρεται σαν και αυτόν? Να πας σε φοιτητομπλιαξ μαγαζιά τίγκα στον κνίτη και ότι συμπεριφέρεται σαν και αυτόν? Άντε να πας κανένα σινεμά, κανένα θέατρο, καμιά συναυλιούλα, που η υποκουλτούρα του κλασικού Ελληναρά χρήστη facebook δεν τα θεωρεί έξοδο αυτά. Έξοδος είναι μόνο ότι μπορεί να τραβηχθεί σε φώτο και να ανεβεί στο φμπ με λεζάνατα ''ΣΟΥΥΥΥΠΕΡ'' ή ''ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ'' και τέτοια. Όπως στα χωριά. Έχουμε 2 παιδιά και ένα κορίτσι. Ετσι και εδώ. Βγήκαμε τρεις φορές και πήγαμε και σινεμα την Δευτέρα. Και άντε και κάνεις την υπέρβαση και λες, δεν γαμιέται, θα πάω και εγώ μια φορά. Και έχεις ακριβώς απο δίπλα σου το προηγούμενο σκηνικό. Παρέα να αυτοφωτογραφίζεται για να ανέβει στο φμπ. Ε ξερνάς, ή δεν ξερνάς? - Φίλε, λιώμα??? - Όχι, όχι... Κάτι θυμήθηκα. Μωρέ.. υπάρχουν μέρη να πας. Υπάρχουν ωραία εστιατόρια, π.χ. Ή ωραία μαγαζάκια για ποτό. Το θέμα είναι γιατί να πας. Να πας να σου χρεώσουν 15Ε ένα πιάτο φαΐ που εάν το φτιάξεις σπίτι σου θα σου κοστίσει 5Ε; Ο μόνος λόγος για να πας έξω για φαΐ είναι για σούσι, κινέζικο (σούπες, πάπιες κτλ) ή κανένα μεξικάνικο. Για ποτό; Προσωπικά μόνο σε ρακάδικα βρίσκω ευχαρίστηση. Αλλά και εκεί... δεν ξέρουν πώς να λειτουργήσουν το μαγαζί. Παραγγέλνεις ένα καραφάκι, σου φέρουν αυτό των 50ml και όχι των 125 χωρίς ένα πιατάκι μεζέ. Ενώ, στην Κρήτη, και δη στο Λασίθι, πας σε καφενείο και μαζί με το καραφάκι των 125ml έρχονται και δύο πιατάκια μεζέδες ΤΣΑΜΠΑ.. για να πιεις την ρακί σου. Άσε το άλλο... ντε και καλά το ρακάδικο έχει συνδυαστεί με την λαλακία των έντεχνων (ο Αλλάχ να τα κάνει τέχνη). Ενώ, σε καφενεία - ρακάδικα έχεις την ηρεμία σου να πιεις, να φας και να συζητήσεις. Οπότε... όταν σου έρθει η όρεξη να πας έξω, δεν έχεις και που να πας.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Eγω βγαινω συνηθως Σαββατο για ποτο (σε χαλαρη φαση μπαρ), Κυριακη για 2 καφεδες τουλαχιστον και εναν καφε μεσοβδομαδα συνηθως και αν προκυψει κι αλλος ή χαλαρο ποτο, δεν θα πω οχι. Επειδη περναω απειρες ωρες στη δουλεια, δεν μου αρεσει να κλειστω σε ενα σπιτι (ειτε δικο μου ειτε φιλικο) για να συναντηθω με ατομα. Προτιμω μια καφετερια η ενα μπαρ οπου θα υπαρχει και λιγη βαβουρα στο background. Επισης δεν ειμαι της λογικης της μπυρας απο περιπτερο και παρκο, γιατι θελω οταν βγω να χαλαρωσω και να μου ερχεται ο,τι παραγγειλω στο τραπεζι το οποιο θα βρισκεται σε εναν ζεστο/δροσερο (αναλογα την εποχη) χωρο. Δεν θα μιζεριασω αν προκυψει και καποια τετοια φαση, αλλα για αλλαγη, οχι ως συνηθεια ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα