patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον ο υπολογιστης μου ειναι o HP elite 7000 Επεξεργαστής Κατασκευαστής Intel Οικογένεια Core i5 Μοντέλο i5-750 Συχνότητα 2,66 GHz Πυρήνες 4 Μνήμη Μέγεθος 2 GΒ Τύπος DDR3-1333 Συχνότητα - Σκληρός Δίσκος Χωρητικότητα 500 GB Ταχύτητα 7200 RPM SSD Όχι Κάρτα Γραφικών Κατασκευαστής nVidia Μοντέλο GeForce G210 Μνήμη - Λογισμικό Λειτουργικό Windows 7 Ειδικότητα Τύπος - Η οθονη μου ειναι LG FLATRON W2230S Γενικά Χαρακτηριστικά Panel 21,5ίντσες, 1.920x1.080 pixels Φωτεινότητα 250 cd/m2 Αντίθεση 30.000:1 (DFC) Χρόνος απόκρισης 5ms ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Οταν ανοιγω να παιξω ενα παιχνιδι (πχ το προ 2012) μου το ανοιγει παιζει αλλα οταν το αφηνω η δεν ξερω πως κλεινει η οθονη χωρις να κανω τιποτα και ακουγεται μονο ο ηχος που και αυτος στην συνεχεια κολαει και πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη και να τον ξαναανοιξω. Τον εχω 1,5 χρονο και δουλευει πολυ καλα ειναι γρηγορος ολα μια χαρα εκτος απο αυτο.
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι λες τωρα 1γιγα ειναι η καρτα μου τι δεν φτανει?? και δεν μιλαμε μονο για το προ αλλα και για το Metin2 και το Τρακμανια και ολα τα παιχνιδια ακομα και τα παιχνιδια του γοογλε ο αλλος ο φιλος μου 512 εχει και πεζει μια χαρα !!!
terry308 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 To pc δεν είναι για game..! Θέλει μια καλύτερη καρτούλα γραφικών και τουλάχιστον άλλα 2gb για να παίξει αξιοπρεπώς.. +1 + πάνε στις ρυθμίσεις ενέργειας (οθόνη) και βάλε μεγαλύτερο όριο (ή ποτέ). Τι λες τωρα 1γιγα ειναι η καρτα μου τι δεν φτανει?? και δεν μιλαμε μονο για το προ αλλα και για το Metin2 και το Τρακμανια και ολα τα παιχνιδια ακομα και τα παιχνιδια του γοογλε ο αλλος ο φιλος μου 512 εχει και πεζει μια χαρα !!! Και τι σημαίνει ότι έχει 1 Gb ;;;; Ίδια είναι η gt210 που έχεις των 35€ κι ίδια είναι πχ η 6850 των 140€ ;;; Αααχχχ αυτή η ημιμάθεια ....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι λες τωρα 1γιγα ειναι η καρτα μου τι δεν φτανει?? και δεν μιλαμε μονο για το προ αλλα και για το Metin2 και το Τρακμανια και ολα τα παιχνιδια ακομα και τα παιχνιδια του γοογλε ο αλλος ο φιλος μου 512 εχει και πεζει μια χαρα !!! Και 8gb να ήταν η κάρτα σου πάλι δεν θα έκανε. Και στο λέω κυριολεκτικά. Κατά τα άλλα τσεκαρε και τις θερμοκρασίες σου καλού κακού. Κατά τα άλλα κακώς έχεις windows 7 με 2gb μνήμη, είσαι οριακά. Αν είναι και τα 64 bit, κλαφτα.
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον ανεβασα τα ορια τα εβαλα στο ποτε και παλι εκλεισε ειναι 32 βιτ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΙΟΣ αλλα δεν εχει ιους ετσι λεει το ΝΟΡΤΟΝ και εκτος απο αυτο πως βλεπουμε τις θερμοκρασιες να τις δω πριν αρχισω το0 παιχνιδι ενω το αρχισα εναω εκλεισε και οταν το ανοιξω να σασ τα στειλω μηπως και δειτε και καταλαβετε το προβλημα
Boltaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 +1 + πάνε στις ρυθμίσεις ενέργειας (οθόνη) και βάλε μεγαλύτερο όριο (ή ποτέ). Και τι σημαίνει ότι έχει 1 Gb ;;;; Ίδια είναι η gt210 που έχεις των 35€ κι ίδια είναι πχ η 6850 των 140€ ;;; Αααχχχ αυτή η ημιμάθεια .... Το παιζεις σχετικος και λες στο παιδι να αλλαξει τις ρυθμισεις ενεργειας ? Η οθονη κλεινει απο την καρτα γραφικων ... ελεος .. Το παλικαρι αυτα τα λεφτα ειχε αυτο το μηχανημα πηρε , που βλεπεις την ημιμαθεια ? patrickis Κατεβασε το Ηwmonitor και δες τις θερμοκρασιες ...
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Να τες οι θερμοκρασιες πριν ανοιξω το παιχνιδι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το παλικαρι αυτα τα λεφτα ειχε αυτο το μηχανημα πηρε , που βλεπεις την ημιμαθεια ? Στο ότι η ποσότητα της μνήμης της κάρτας γραφικών είναι ο καθοριστικός παράγοντας για τις επιδόσεις της. Τεσπα, προφανώς δεν φταίει για κάτι ο φίλος.
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Οι θερμοκρασιες πως ειναι ειναι καλες?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Υψηλές είναι οι θερμοκρασίες σου για idle. Μήπως έχεις κάνει overclocking στον επεξεργαστή? Πάντως με αυτές τις θερμοκρασίες δεν είναι απίθανο στα παιχνίδια να βαράει 80αρια και να κλείνει (μπορεί και στο bios να είναι έτσι ρυθμισμένο by default). Ένα καλό και προσεκτικό καθάρισμα θα σου πρότεινα (εσωτερικό ξεσκόνισμα), μνήμη απαραίτητα και αν θες παιχνιδια άλλη κάρτα γραφικών.
patrickis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εδω ειναι οταν παιζει το παιχνιδι
Boltaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κατεβασε το CPU-Z και ποσταρε την καρτελα Graphics ...
Boltaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Στο Hwmonitor κατω απο τον σκληρο δισκο λεει θερμοκρασιες της nvidia ,δεν φαινετε στην photo που ανεβασες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα