Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ο υπολογιστης μου ειναι o HP elite 7000

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής Intel

Οικογένεια Core i5

Μοντέλο i5-750

Συχνότητα 2,66 GHz

Πυρήνες 4

Μνήμη

Μέγεθος 2 GΒ

Τύπος DDR3-1333

Συχνότητα -

Σκληρός Δίσκος

Χωρητικότητα 500 GB

Ταχύτητα 7200 RPM

SSD Όχι

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής nVidia

Μοντέλο GeForce G210

Μνήμη -

Λογισμικό

Λειτουργικό Windows 7

Ειδικότητα

Τύπος -

Η οθονη μου ειναι LG FLATRON W2230S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Panel 21,5ίντσες, 1.920x1.080 pixels

Φωτεινότητα 250 cd/m2

Αντίθεση 30.000:1 (DFC)

Χρόνος απόκρισης 5ms

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Οταν ανοιγω να παιξω ενα παιχνιδι (πχ το προ 2012) μου το ανοιγει παιζει αλλα οταν το αφηνω η δεν ξερω πως κλεινει η οθονη χωρις να κανω τιποτα και ακουγεται μονο ο ηχος που και αυτος στην συνεχεια κολαει και πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη και να τον ξαναανοιξω. Τον εχω 1,5 χρονο και δουλευει πολυ καλα ειναι γρηγορος ολα μια χαρα εκτος απο αυτο.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι λες τωρα 1γιγα ειναι η καρτα μου τι δεν φτανει?? και δεν μιλαμε μονο για το προ αλλα και για το Metin2 και το Τρακμανια και ολα τα παιχνιδια ακομα και τα παιχνιδια του γοογλε ο αλλος ο φιλος μου 512 εχει και πεζει μια χαρα !!!

Δημοσ.

To pc δεν είναι για game..! Θέλει μια καλύτερη καρτούλα γραφικών και τουλάχιστον άλλα 2gb για να παίξει αξιοπρεπώς..

+1

+ πάνε στις ρυθμίσεις ενέργειας (οθόνη) και βάλε μεγαλύτερο όριο (ή ποτέ).

post-146708-0-56690300-1330260597_thumb.png

Τι λες τωρα 1γιγα ειναι η καρτα μου τι δεν φτανει?? και δεν μιλαμε μονο για το προ αλλα και για το Metin2 και το Τρακμανια και ολα τα παιχνιδια ακομα και τα παιχνιδια του γοογλε ο αλλος ο φιλος μου 512 εχει και πεζει μια χαρα !!!

Και τι σημαίνει ότι έχει 1 Gb ;;;;

Ίδια είναι η gt210 που έχεις των 35€ κι ίδια είναι πχ η 6850 των 140€ ;;;

Αααχχχ αυτή η ημιμάθεια ....

Δημοσ.

Και 8gb να ήταν η κάρτα σου πάλι δεν θα έκανε. Και στο λέω κυριολεκτικά. Κατά τα άλλα τσεκαρε και τις θερμοκρασίες σου καλού κακού.

Κατά τα άλλα κακώς έχεις windows 7 με 2gb μνήμη, είσαι οριακά. Αν είναι και τα 64 bit, κλαφτα.

Δημοσ.

λοιπον ανεβασα τα ορια τα εβαλα στο ποτε και παλι εκλεισε ειναι 32 βιτ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΙΟΣ αλλα δεν εχει ιους ετσι λεει το ΝΟΡΤΟΝ και εκτος απο αυτο πως βλεπουμε τις θερμοκρασιες να τις δω πριν αρχισω το0 παιχνιδι ενω το αρχισα εναω εκλεισε και οταν το ανοιξω να σασ τα στειλω μηπως και δειτε και καταλαβετε το προβλημα

Δημοσ.

+1

+ πάνε στις ρυθμίσεις ενέργειας (οθόνη) και βάλε μεγαλύτερο όριο (ή ποτέ).

post-146708-0-56690300-1330260597_thumb.png

Και τι σημαίνει ότι έχει 1 Gb ;;;;

Ίδια είναι η gt210 που έχεις των 35€ κι ίδια είναι πχ η 6850 των 140€ ;;;

Αααχχχ αυτή η ημιμάθεια ....

Το παιζεις σχετικος και λες στο παιδι να αλλαξει τις ρυθμισεις ενεργειας ? Η οθονη κλεινει απο την καρτα γραφικων ... ελεος ..

Το παλικαρι αυτα τα λεφτα ειχε αυτο το μηχανημα πηρε , που βλεπεις την ημιμαθεια ?

patrickis

Κατεβασε το Ηwmonitor και δες τις θερμοκρασιες ...

Δημοσ.

Το παλικαρι αυτα τα λεφτα ειχε αυτο το μηχανημα πηρε , που βλεπεις την ημιμαθεια ?

Στο ότι η ποσότητα της μνήμης της κάρτας γραφικών είναι ο καθοριστικός παράγοντας για τις επιδόσεις της. Τεσπα, προφανώς δεν φταίει για κάτι ο φίλος.

Δημοσ.

Υψηλές είναι οι θερμοκρασίες σου για idle. Μήπως έχεις κάνει overclocking στον επεξεργαστή? Πάντως με αυτές τις θερμοκρασίες δεν είναι απίθανο στα παιχνίδια να βαράει 80αρια και να κλείνει (μπορεί και στο bios να είναι έτσι ρυθμισμένο by default). Ένα καλό και προσεκτικό καθάρισμα θα σου πρότεινα (εσωτερικό ξεσκόνισμα), μνήμη απαραίτητα και αν θες παιχνιδια άλλη κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...