Προς το περιεχόμενο

Παλιές σειρές της ET1 (Φρουτοπία)

Latinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια προσπαθω να θυμηθω εδω και χρονια πως λεγοταν μια σειρα που θυμαμαι πολυ αμυδρα με ενα διαστημοπλοιο, καποιον που τον ελεγαν Τζεισον ή Τσακσον (δε θυμαμαι) και ηταν ο πρωταγωνιστης και ενα μικρο ρομποτακι μου το ειχε μαζι του και τον βοηθουσε οταν υπηρχε αναγκη.

Θυμαται κανεις πως λεγεται;

Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Asxeto thimatai kaneis mia seira pou htan sthn ert-1 kai yphrxe mia politeia ypothalassia an thimamai kala pou katoikousan kati mple pragmatakia pou to kefali tous katelhge se ena etsi periergo tsouloufaki???(san spermata anapoda!!!)

Μήπως λές τα snorkels???

Δημοσ.

kala tha mas trelanoun teleiws!brika meta apo arketo psaximo site pou poulaei se (6an den kanw lathos) ola ta epeisodia tou Sanshiro Plawres se iapwniki glwssa XWRIS IPOTITLOUS!!!!poso lete????

350 EURO!!!!!!!!!!!ti sto di...o?????SILLEKTIKOS MOU EGINE O JUMARU?ELEOS! :evil:

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Po ...po...milame syginithika....Ti mou thymisate...Les kai eimai 80xronon niotho tora

Emena ta agapimena mou kartouns einai ta exhs:

1-stroumf

2-simpsons

3-southpark

4-frou-frou ATHANATOOOOS!!!hehehe

5-looney tunes

6-i odysseia tou diastimatos

7-x-men

8-thundercats (to kinoumeno sxedio gia megalous..)

Thymaste mipos kai ena paidiko stin ERT me ena koritsaki-vlito kai ena pioni skaki pou milage ala Kit?Poly gelio....hehehe

Episis prosfata anakalypsa kai ton Astro Boy ...

Paizei na vroume kana videaki apo frou frou ???i esto images? :D

Up!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

......και ναι... μετά από 1 χρόνο....και αφού το topic έχει μπει σε μια εποχή που κανείς δεν το θυμάται... τότε... και ενώ είχαμε ξεκινήσει την αναζήτηση για επεισόδια της φρουτοπίας...το 2003.......

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην ΕΤ1:

9:00 π.μ: Φρουτοπία

9:30 π.μ: Του Κουτιού τα Παραμύθια

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απίστευτο! Και ότι η συζήτηση με τις παλιές σειρές στην τηλεόραση με είχε κάνει να θέλω να αναζητήσω αν υπάρχει κάτι για την φρουτοπία, ΤΣΑΚ! Εμφανίστηκε από το πουθενά! Πολύ χαίρομαι. Το κακό είναι όμως ότι δεν έχω τηλεόραση, οπότε δεν μπορώ να δω επεισόδια... Ελπίζω όμως κάποιος να ενδιαφερθεί να τα συλλέξει

Δημοσ.

Φτού! Πότε άρχισε΄η Φρουτοπία? Ηθελα να γράψω τα επεισόδια απ'την αρχή :-( . Δείχνει και Καραγκιόζη καθημερινές στις 07:00 απ'οτι βλέπω...

Δημοσ.

Χμμμμ... και μια που ξεθάφτηκε αυτό το topic, μήπως θυμάστε ένα anime (αν δεν κάνω λάθος) στο οποίο κεντρικοί ήρωες ήταν 4 φίλοι (3 αγόρια/1 κορίτσι) που οδηγούσαν ένα όχημα το οποίο είχε μπροστά κάτι σαν τρυπάνι. Όταν έδειχνε το όχημα, το έδειχνε κανονικά, σαν ταινία ας πούμε, ενώ όταν το έδειχνε εσωτερικά (να το οδηγούν), το έδειχνε σαν κινούμενα σχεδία.

Δεν ξέρω αν κατάφερα να το περιγράψω καλά, γιατί έχουν περάσει και πολλά χρόνια :)

Δημοσ.
......και ναι... μετά από 1 χρόνο....και αφού το topic έχει μπει σε μια εποχή που κανείς δεν το θυμάται... τότε... και ενώ είχαμε ξεκινήσει την αναζήτηση για επεισόδια της φρουτοπίας...το 2003.......

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην ΕΤ1:

9:00 π.μ: Φρουτοπία

9:30 π.μ: Του Κουτιού τα Παραμύθια

ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ti les twra!!!!!!!!

Δημοσ.
Φτού! Πότε άρχισε΄η Φρουτοπία? Ηθελα να γράψω τα επεισόδια απ'την αρχή :-( . Δείχνει και Καραγκιόζη[/b'] καθημερινές στις 07:00 απ'οτι βλέπω...

δεν ξέρω φίλε....εντελώς τυχαία το είδα σε πρόγραμμα....

νομίζω οτι αναφέρει αριθμό επεισοδίου όταν ξεκινάει...

θα μάθουμε την Τρίτη....

Δημοσ.

Παίδες κάθε ηλικίας, ιδού το site της οικογένειας Σοφιανού που ώς γνωστόν δημιούργησε τη Φρουτοπία και Tου Κουτιού τα Παραμύθια.

http://www.mabrida.com/Mabrida/dolls.php

Αν πάτε και στο forum θα δείτε οτι απευθύνθηκαν στην ΕΤ1 για να προβληθούν ξανά οι σειρές μετα απο το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειχνε το κοινό.

Και κάτι ακόμα. Ο θειος απ'την Αμερική έχει ήδη 2...

Δημοσ.
Χμμμμ... και μια που ξεθάφτηκε αυτό το topic' date=' μήπως θυμάστε ένα anime (αν δεν κάνω λάθος) στο οποίο κεντρικοί ήρωες ήταν 4 φίλοι (3 αγόρια/1 κορίτσι) που οδηγούσαν ένα όχημα το οποίο είχε μπροστά κάτι σαν τρυπάνι. Όταν έδειχνε το όχημα, το έδειχνε κανονικά, σαν ταινία ας πούμε, ενώ όταν το έδειχνε εσωτερικά (να το οδηγούν), το έδειχνε σαν κινούμενα σχεδία.

Δεν ξέρω αν κατάφερα να το περιγράψω καλά, γιατί έχουν περάσει και πολλά χρόνια :)[/quote']

kai polemagane dinosavrous :)

kai itan kai allo ena pali sto idio stil me ena agori ena koritsi pou enonane ta xeria kai ginontousan kai aftoi 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...