Physics_Rulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λουσι μην μιλας εσυ, γιατι αν υπηρχε ενα φορουμ οπου ο μοντερειτορ θα τρολαρε το δικο μας θα ηταν .. εχεις ολα τα χαρακτηριστηκα επιτυχους τρολ..εχεις δει αλλον μοντερειτορ με τετοιο αβαταρ; οι πιο πολλοι ειναι σοβαροι μονο εσυ ο σταρ.. τι σε είπε.
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λουσι μην μιλας εσυ, γιατι αν υπηρχε ενα φορουμ οπου ο μοντερειτορ θα τρολαρε το δικο μας θα ηταν .. εχεις ολα τα χαρακτηριστηκα επιτυχους τρολ..εχεις δει αλλον μοντερειτορ με τετοιο αβαταρ; οι πιο πολλοι ειναι σοβαροι μονο εσυ ο σταρ.. Βεβαίως, εγώ είμαι πρώτα χρήστης και μετά μοντερέητορ. Επίσης τι έχει το άβατάρ μου, σοβαρότατο είναι. Πιο σοβαρό πάμε σε κηδεία.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Βεβαίως, εγώ είμαι πρώτα χρήστης και μετά μοντερέητορ. Επίσης τι έχει το άβατάρ μου, σοβαρότατο είναι. Πιο σοβαρό πάμε σε κηδεία. Ναι με αυτο το μαλλι και το βλεμμα, το τσαχπινικο σιγουρα. Πολυ σοβαρο..επισης πρεπει να εισαι ο μονος μοντ με eyeliner στο αβαταρ του. Στο εχω ξαναπει..
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Kαι μην ξεχνάμε ότι πέρα από τα τρολς υπάρχουν και τα ορκς που ειναι εξίσου βίαια. Ναι αλλα τα τρολ πεθαινουν πιο δυσκολα "Kill it with fire!"
apd453 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λουσι μην μιλας εσυ, γιατι αν υπηρχε ενα φορουμ οπου ο μοντερειτορ θα τρολαρε το δικο μας θα ηταν .. εχεις ολα τα χαρακτηριστηκα επιτυχους τρολ..εχεις δει αλλον μοντερειτορ με τετοιο αβαταρ; οι πιο πολλοι ειναι σοβαροι μονο εσυ ο σταρ.. @Luci, δύο άπερκατ και ένα αγιούτεν τουλάχιστον.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @Luci, δύο άπερκατ και ένα αγιούτεν τουλάχιστον. μιλα ελληνικα ρε συ..
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λούσι για να γράφεις στο ινσόμνια θα φοράς πρώτα κοστούμι, θα απολυμαίνεις τα χέρια σου και θα πλένεις και δόντια. Άβαταρ και υπογραφή αντίστοιχα αποστειρωμένα.
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ναι με αυτο το μαλλι και το βλεμμα, το τσαχπινικο σιγουρα. Πολυ σοβαρο..επισης πρεπει να εισαι ο μονος μοντ με eyeliner στο αβαταρ του. Στο εχω ξαναπει.. Μακάρι να μπορούσα να σου πω πως κι εσύ πρέπει να σαι η μόνη χρήστις με τραύμα στον πρόσθιο λοβό =/ Λούσι για να γράφεις στο ινσόμνια θα φοράς πρώτα κοστούμι, θα απολυμαίνεις τα χέρια σου και θα πλένεις και δόντια. Άβαταρ και υπογραφή αντίστοιχα αποστειρωμένα.
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λούσι για να γράφεις στο ινσόμνια θα φοράς πρώτα κοστούμι, θα απολυμαίνεις τα χέρια σου και θα πλένεις και δόντια. Άβαταρ και υπογραφή αντίστοιχα αποστειρωμένα. Αυτό είναι ντηαλ μπρέηκερ. Οντόπικ, κάποτε γουστάριζα μια γκόμενα που ήταν ίδια με τη Σούζυ: http://www.youtube.com/watch?v=7XI9WN1yW_o
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς γυαλιά ηλίου όμως, να περνάς και τον έλεγχο του eyeliner.
status Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έλεγα ποστάρω αλλά μου το χάλασε η Soya εεε Saya:P
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λούσι για να γράφεις στο ινσόμνια θα φοράς πρώτα κοστούμι, θα απολυμαίνεις τα χέρια σου και θα πλένεις και δόντια. Άβαταρ και υπογραφή αντίστοιχα αποστειρωμένα. To αποστειρωμενο και το σοβαρο δεν ειναι το ιδιο ..αντιστοιχα το αστειο με το γελειο δεν ειναι το ιδιο αλλα υπαρχει μια μικρη διαχωριστικη γραμμη. Αλλσ γενικα μου αρεσει η σοβαροτητα γιατι ειναι ενα φορουμ με ρεαλιστικο περιεχομενο , τεχνολογια..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ακόμα και τα παλάτια έχουν καμπινέδες Σάγια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις