Vakis07 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω εναν τροχο για κοπη σιδηρου με μεγαλο δισκο για ερασιτεχνικη κυριως χρηση στον κηπο στο εξωχικο μου που κανω διαφορες σιδηροκατασκευες..Ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο καθοτι το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 100 ευρω.. ο πρωτος ειναι αυτος: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120083295&LastAdd=120083295&t=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%CF%D3%20%C3%D9%CD%C9%C1%CA%CF%D3%20%D4%D1%CF%D7%CF%D3%20SKIL%209781M%C1%202000W%20230MM και ο αλλος: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120076569&LastAdd=120076569&t=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%CF%D3%20%C3%D9%CD%C9%C1%CA%CF%D3%20%D4%D1%CF%D7%CF%D3%20EINHELL%20BT-AG%202350%202350W%20230MM αν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο μεχρι 100 ευρω σε 230μμ ευπροσδεκτο..
geotrian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 οσα εργαλεια εχω παρει ειναι ποιοτικα αλλα κοστιζουν και περισσοτερα.......θα σε συμβουλευα να μαζευες περισσοτερα λεφτα και να επαιρνες κατι καλυτερο ποιοτικα....ετσι και αλλιως αμα λες οτι κανεις δουλειες θα τα βγαλει τα λεφτα του.... και αληθεια για ποιον λογο θες να παρεις 230mm???
Vakis07 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οσα εργαλεια εχω παρει ειναι ποιοτικα αλλα κοστιζουν και περισσοτερα.......θα σε συμβουλευα να μαζευες περισσοτερα λεφτα και να επαιρνες κατι καλυτερο ποιοτικα....ετσι και αλλιως αμα λες οτι κανεις δουλειες θα τα βγαλει τα λεφτα του.... και αληθεια για ποιον λογο θες να παρεις 230mm??? στο ιδιο μεγεθος ηταν και ο παλιος που ειχα και ημουν πολυ ευχαριστημενος..εκοβε τα παντα..ειχα και μικροτερο αλλα δεν με βολευε ηθελε πολυ περισοτερο χρονο και τον εδωσα..Αν σκεφτεις και τον παλιο τον ειχα παρει 20.000 δρχ και κρατησε αρκετα χρονια..Δυστυχως αυτη η μαρκα δεν βγαζει πλεον ηλεκτρικα εργαλεια..
gdriver Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 και οι δύο που παραθέτεις είναι μία χαρα για οικιακές ερασιτεχνικές δουλειές. γνωρίζω και τις δύο μάρκες (η δεύτερη έχει κατακλύσει το πράκτικερ). πάντως το skil είναι πιό γνωστή μάρκα από τη δεύτερη.
geotrian Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εγω παντως http://powerstore.gr/default.asp?pid=18&la=1&man=2&cat=10&itmid=94 αυτον θα προτιμουσα..... τους εμπιστευομαι τους dewalt....και για 20 ευρο νομιζω οτι τα αξιζει με το παραπανω......
Vakis07 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εγω παντως http://powerstore.gr/default.asp?pid=18&la=1&man=2&cat=10&itmid=94 αυτον θα προτιμουσα..... τους εμπιστευομαι τους dewalt....και για 20 ευρο νομιζω οτι τα αξιζει με το παραπανω...... geotrian τι προελευσης ειναι τα dewalt γερμανικα? αν ειναι ετσι αξιζει δεν το συζητω..
geotrian Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οχι βρετανικα ειναι...ειναι η επαγγελματικη σειρα της Black and Decker..αλλα ειναι τα μοναδικα εργαλεια που εχουν μεσα μεταλλικα γραναζια.....και για μενα ειναι τα καλυτερα εργαλεια και με διαφορα.....αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι και το τελευταιο ευρω.....
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Από dewalt μια φορά είχα δουλέψει έναν γωνιακό τροχό(μικρό) αλλά δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Ζεσταινόταν πάρα πολύ γρήγορα και έκαιγε όταν ακούμπαγα το μεταλλικό κομμάτι, όταν ξεκίναγε έπαιρνε στροφές πάρα πολύ απότομα και δεν ήταν πολύ εργονομικός στο χέρι. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στα άλλα προϊόντα της. Το ότι είναι της black n decker όπως λες, δεν το θεωρώ απαραίτητα καλό. Το ότι είναι τα μόνα εργαλεία που έχουν μέσα μεταλλικά γρανάζια δεν είναι αληθές, αν θες διευκρίνησε τι εννοείς(αν εννοείς κάτι άλλο). Vakis07, τα einhell είναι γερμανικά, χωρίς να σημαίνει ότι άμα κάτι είναι γερμανικό είναι και κορυφαίο. Γενικά είναι φτηνά εργαλεία αλλά για τα λίγα τους λεφτά έχουν αρκετά καλό value for money, για ερασιτεχνική και μη απαιτητική χρήση όμως.
geotrian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 τα einhell οσες φορε και να τα επιασα στα χερια μου δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησαν........και οταν πηρα εναν φορτιστη για μπαταριες απο την einhell καηκε στην δευτερη φορτιση...... και δεν το ειπα οτι ειναι καλο που ειναι τα επαγγελματικα της Black and Decker....απλα με ρωτησε ο φιλος..... και ξεκινουσε οπως λες αποτομα γιατι απευθυνονται σε επαγγελματιες...οποτε εχεις και μια εμπειρια στον χειρισμο τετοιων εργαλειων αμα θες κατι που να ειναι πιο "ηρεμο" στο χερι μπορει να παρεις εναν τροχο μεταβλητης ταχυτητας....αλλα ειναι ακριβουτσικοι... τον συγκεκριμενο που λεω τον πηρε τον νοεμβριο ενας φιλος μου και δεν με ειπε καποιο παραπονο...και τον εχει για να βγαζει μεροκαματο απο αυτο.......
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Στο ένα ποστ εκθειάζεις τρομερά τα dewalt ενώ τώρα σα να λες έτσι κ' έτσι... Anyway
geotrian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 οχι...ακομα τα θεωρω αυτα και τα μακιτα τα καλυτερα εργαλεια...ever...... δεν τα συγκρινω με τιποτα..........απλα ειναι και τι εμπειρια εχει ο καθενας στον χειρισμο του καθε εργαλειου.... οπως και τι απαιτησεις εχει........ αλλα εγω οσο εχω δουλεψει και οσο εχω δει και απο γνωστους δεν μου εχει πει καποιος παραπονα για τα dewalt......και αναφερομαι αυτη την στιγμη σε επαγγελματιες που βγαζουν μεροκαματο απο αυτα....οποτε εχουν και υψηλες απαιτησεις αλλα και τα εργαλεια δεχονται υψηλες καταπονησεις....
Vakis07 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 οχι...ακομα τα θεωρω αυτα και τα μακιτα τα καλυτερα εργαλεια...ever...... δεν τα συγκρινω με τιποτα..........απλα ειναι και τι εμπειρια εχει ο καθενας στον χειρισμο του καθε εργαλειου.... οπως και τι απαιτησεις εχει........ αλλα εγω οσο εχω δουλεψει και οσο εχω δει και απο γνωστους δεν μου εχει πει καποιος παραπονα για τα dewalt......και αναφερομαι αυτη την στιγμη σε επαγγελματιες που βγαζουν μεροκαματο απο αυτα....οποτε εχουν και υψηλες απαιτησεις αλλα και τα εργαλεια δεχονται υψηλες καταπονησεις.... Τελικα τον dewault επελεξα στα 98 ευρω με δωρεαν τα μεταφορικα κ παραδωση σε 24 ωρες,την θεωρησα αρκετα καλη προσφορα..
geotrian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 με γεια σου vakis07....καλοδουλευτο......και πες μας μετα εντυπωσεις........
Vakis07 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πολυ καλος ο τροχος δεν κολλαει πουθενα..τον δοκιμασα σε κατι εργασιες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την ωρα..Ο χρονος θα δειξει βεβαια!ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα