DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Άλλη τεχνική απορία: Οι γυναίκες παιδόφιλοι πως 'βιάζουν'; Η παιδοφιλία δε σημαίνει απαραίτητα βιασμός (με την έννοια της σωματικής βίας). Έχουν υπάρχει, ελάχιστα περιστατικά, αποπλάνησης ανηλίκων από γυναίκες ... απλά στη συνείδηση του πολύ κοσμου δεν έχει την ηθική απαξία του αντιστόρφου. Δεν εχω ακουσει ποτε για γυναικα να βιαζει παιδι, εσυ? ^ Βλέπε παραπάνω. Βαριέμαι να googlarω αλλά αν δεν βαριέσαι εσύ θα βρεις έστω και λίγα (και πρεπει να λάβεις υπόψη σου ότι πιθανότατα το ποσοστό αυτή της περίπτωση που αναφέρεται είναι μικρότερο αφού όπως θα έχεις καταλάβει και εσύ θεωρείται μαγκιά για ένα 14χρονο αγόρι "να του την πέσει" κάποια) ΥΓ : δε θυμάμαι την ηλικία του πιτσιρικά με το πρώσφατο περιστατικό με τη Δασκάλα στη Κρήτη που ανέφεραν στισ ειδήσεις. Αν ήταν αντίστροφα θα είχε μέινει στο μυαλό όλων μας.
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πάμε πάλι, 15 ετών είναι το όριο. νομιζω αυτο αλλαξε καπου τα τελευταια 5 χρονια τοτε ηταν 18.
DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Με ένα γρήγορο search http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=170177
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ο Κορκολης της ειχε δωσει και ναρκωτικα.Αυτο να μην το ξεχναμε. Το αν ηταν 16 αντι για 14 δεν λεει κατι,παραμενει μια ανωριμη ανηλικη. Οι γονεις γνωριζαν αφου εβλεπαν την σχεση της ανηλικης κορης τους με τον ενηλικα πλουσιο και διασημο τραγουδιστη,καθαρα επιχειρηματικα. Και 10 χρονια γαμου με αυτον,λογικα θα εχει αποδωσει και με το παραπανω η επενδυση τους με την κορη τους. Το ότι ήταν 16 κι όχι 14 είναι η διαφορά μεταξύ νόμιμου και παράνομου. Οπότε κάτι θα λέει. Επίσης, στο δικαστήριο αθωώθηκε.
totem_lost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ο Κορκολης της ειχε δωσει και ναρκωτικα.Αυτο να μην το ξεχναμε. Τι ναρκωτικά της είχε δώσει δηλαδή, ώστε μην καταλαβαίνει καν τι κάνει;
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το ότι ήταν 16 κι όχι 14 είναι η διαφορά μεταξύ νόμιμου και παράνομου. Οπότε κάτι θα λέει. το οτι ειναι κατι νομιμο δεν σημαινει οτι ειναι και ηθικο. εκτος και αν ενα 16χρονο "π..νακι" ενος 40αρη celebrity ειναι αυτο που περνιεται ως ηθικο στην σημερινη κοινωνια. Επίσης, στο δικαστήριο αθωώθηκε. για ποιο αδικημα λες; τα ναρκωτικα; η την σεξουαλικη σχεση με ανηλικη; Τι ναρκωτικά της είχε δώσει δηλαδή, ώστε μην καταλαβαίνει καν τι κάνει; της εδωσε ναρκωτικα.αυτο μονο αρκει.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 το οτι ειναι κατι νομιμο για ποιο αδικημα λες; τα ναρκωτικα; η την σεξουαλικη σχεση με ανηλικη; Στο ίδιο ποστ. Στο ίδιο. Δημοκρατία δεν ήθελα; Έχουν υπάρχει, ελάχιστα περιστατικά, αποπλάνησης ανηλίκων από γυναίκες ... απλά στη συνείδηση του πολύ κοσμου δεν έχει την ηθική απαξία του αντιστόρφου. Έχοντας υπάρξει αγοράκι, είμαι περήφανα ο πολύς κόσμος. Σοβαρά τώρα, αν δεν παίξουν ντρόγκια και ξύδια και δεν ξέρω 'γω τι, μου τον σήκωσες; Δικός σου.
panagos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 το οτι ειναι κατι νομιμο δεν σημαινει οτι ειναι και ηθικο. εκτος και αν ενα 16χρονο "π..νακι" ενος 40αρη celebrity ειναι αυτο που περνιεται ως ηθικο στην σημερινη κοινωνια. της εδωσε ναρκωτικα.αυτο μονο αρκει. KilliK το κακό είναι ότι η κοινωνία νομίζει ότι μπορεί να χώνει τη μουσούδα της, στις (κατά τα άλλα νόμιμες) προσωπικές υποθέσεις όλων, και να κρίνει - κατακρίνει τους πάντες. Ενώ αν πάρεις ατομικά ένα ένα τα μέλη αυτής της κοινωνίας, θα δεις ότι πολλοί είναι το ίδιο και χειρότερα "ανήθικοι". Η κοινωνία σαν μάζα, πάντα χαρακτηριζόταν από καθωσπρεπισμό και σεμνοτυφία. Όσο για τα ναρκωτικά, αν έχεις περισσότερα στοιχεία από το δικαστήριο που τον αθώωσε, παρέθεσέ τα. Δεν λέω ότι δεν της έδωσε. Λέω ότι δεν ξέρω. Επί του θέματος, θα συμφωνήσω με μερικούς και θα διαφωνήσω εν μέρη με αυτό το μέτρο αντιμετώπισης. Ένας παιδόφιλος δεν χρειάζεται μόνο την στύση του για να δράσει (απεναντίας μπορεί να γίνει πιο βίαιος).
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 εκτος και αν ενα 16χρονο "π..νακι" ενος 40αρη celebrity ειναι αυτο που περνιεται ως ηθικο στην σημερινη κοινωνια. Τι πάει να πει "ηθικό"; Πώς το ορίζεις; Είναι το σεξ και τα ναρκωτικά "ανήθικα"; Πολύ θρήσκος μου παρουσιάζεσαι και δε σου φαινόταν, Killik!
christiana78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εντάξει ρε παιδια δε λέει κάτι περίεργο δηλ αν εσείς κάνατε κόρες και 14 χρονών σας έφερναν τον 40η για γκόμενο θα είσασταν κουλ;
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εντάξει ρε παιδια δε λέει κάτι περίεργο δηλ αν εσείς κάνατε κόρες και 14 χρονών σας έφερναν τον 40η για γκόμενο θα είσασταν κουλ; Στη Σαουδική Αραβία αυτό παίζει να είναι ο ορισμός του ηθικού. Και εν πάσει περιπτώσει, όταν κάτι είναι εντός νόμιμων πλαισίων, στις παπαράκλες μας η προσωπική ηθική του καθενός. Για σένα μπορεί να είναι ανήθικο το ότι εγώ είμαι άθεος ή το ότι μου αρέσει η βία στο σεξ ή τα bloodsports, πρέπει να με βγάλεις στις ειδήσεις με κρυφές κάμερες;
christiana78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 με την καμία δεν υπερασπίζομαι το σκουλικάκι Τριανταφυλλόπουλο , αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση όμως είναι που λέμε οτι ο κόσμος κρύβεται πίσω απο την μάζα και το παίζει ηθικός καιθεωρώ οτι γίνεται και το αντίθετο πολύ άνετα , το παίζουμε ελεύθερα πνεύματα αλλά ... "για τις αδερφες των άλλων μιλάμε τώρα" όπως λέει και στην ταινία...
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Έστω κι έτσι όμως, καλώς ή κακώς η ηθική από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφοροποιείται. Εσύ σκέφτεσαι το σκηνικό και ανατριχιάζεις, οι γονείς της μικρής σκέφτηκαν "ε ας τον φάει αν είναι πλούσιος" και όλα καλά. Αν ήταν δική μου κόρη μπορεί να έφτιαχνα μαγειρίτσα με τα εντόσθια του Κορκολή, αλλά γιατί να πρέπει να επιβάλλω τη δική μου ηθική στις νόμιμες επιλογές των άλλων; Αν θέλουμε να είμαστε συντηρητικοί στις πράξεις μας, οφείλουμε να είμαστε και στην κρίση μας, λέω εγώ.
christiana78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 κοιτα γενικά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να θεωρώ ηθικό ή ανηθικο εκτός απο αυτό που κάνει κακό σε κάποιον που δεν μπορεί να υπαρασπιστει τον εαυτό του, παιδια, ψυχικά ασθενείς , ζώα.. και το 14χρονο ε, είναι σχεδόν παιδί... δεν έχει την εμπειρία να κάνει σωστές επιλογές .. σίγουρα είναι πολύ γκρίζα η περιοχή αλλά κι αν οι γονείς το θεωρούν σωστό θα μου μείνει η πίκρα και η απογοήτευση γιατι νιώθω οτι δεν είχε υπεράσπιση...
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Για τους τύπους, με 14χρονο, μπαίνεις μέσα δεμένος. Για 15χρονο, μπορείς να νοιώθεις ελεύθερα πίκρα και απογοήτευση, αν και αυτό το 78 στο nick σου με κάνει να απορώ που δεν έχεις συνηθίσει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα