Haldol Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Έχει ένας φίλος μου ένα τραπεζάκι από το οποίο θέλουμε να βγάλουμε τον καπλαμά και να περάσουμε καινούριο (άλλο χρώμα) για να ταιριάζει καλύτερα με τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού του. Γίνεται κάτι τέτοιο; Απ' όσο ξέρω ο καπλαμάς περνιέται με ειδική κόλλα πάνω στο ξύλο, οπότε με ένα θερμοπίστολο και μία σπάτουλα θα μπορούσε να αφαιρεθεί; Τουλάχιστον κάτι σοκοροταινίες τις έχω βγάλει με τέτοιο τρόπο, δε θα βγαίνει και ο καπλαμάς έτσι;
insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Όχι δε γίνεται. Αν το ξεκαπλαντήσετε, το καταστρεψατε. Το μοναδικό, πλην της αγοράς άλλου, είναι να το πάτε σε λουστραδόρο να το φέρει σε απόχρωση κοντά σε αυτήν που θέλει. Όλα τα υπόλοιπα, πχ νερά του ξύλου κλπ κλπ, θα ναι ίδια.
NinjaMan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ηaldol τζάμπα κόπο θα κάνετε αγόρι μου. Μιας και είσαι και από Ηράκλειο Κρήτης και είσαι συντοπίτης θα σου προτείνω ένα, δυο μαγαζιά που έχουν πολλές προσφορές και καλές τιμές για να πάτε να τσεκάρετε με τον φίλο σου για νέο τραπεζάκι. Carrefour Home και Praktiker Εντωμεταξύ δεν ξέρω γιατί αλλά με έπιασε υπερβολική χαρά μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαστε και οι 2 Ηρακλειώτες. http://www.youtube.com/watch?v=kt-ZP48hZAo
Pantelwolf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ο καπλαμάς εκτός της ειδικής κόλλας χρειάζεται και μια πρέσσα, και να μείνει κάποιο καιρό να στρωθεί. Αν το βγάλεις ετσι απλά το χάλασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα