anonymouscy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά από Κύπρο, Χρησιμοποιώ Toshiba λάπτοπ και εδώ και καιρό προσπαθώ να το συνδέσω με Sony τηλεόραση αλλά μάταια. Αρχικά το είχα συνδέσει με HDMI και δούλεψε λίγες φορές με μια Sony LCD αλλά ξαφνικά κάτι έγινε και δεν μου ξαναδούλεψε. Δοκίμασα να αλλάξω καλώδιο αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Άλλαξα τηλεόραση (Sony LED) αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασα όμως πριν από λίγο με διαφορετικό καλώδιο, HDMI στην τηλεόραση με VGA στο λάπτοπ και ενώ αφότου ανοίξω την τηλεόραση, η οθόνη του λάπτοπ μαυρίζει, η τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα. Αυτό συμβαίνει όταν ανοίγω την τηλεόραση άρα υπάρχει σύνδεση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sakis0547 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 αν μπεις μεσα στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων νομιζω εχει μια επιλογη για να επιλεξεις αν θα περναει σημα απο την hdmi,κοιταξε το..
sakis0547 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 καπου εκει πρεπει να γραφει για προχωρημενους,μεσα εκει πρεπει να ειναι.δεν θυμαμαι καλα ψαξε το λιγο.ο δικος μου υπολογιστης δεν εχει hdmi,αλλα ειχα φτιαξει ενος φιλου μου που ειχε το ιδιο προβλημα. επισης μηπως εκανες προσφατα format?κοιτα και τους drivers μηπως δεν εχεις περασει τους σωστους,η καθολου. τι windows εχεις?
anonymouscy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μπα δεν βρίσκω κάτι. Ναι τώρα που το λες είχα κάνει format αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μου το έκανε μετά απ' αυτό ή αν ήταν από πριν. Έκανα restore όμως και υποτίθεται ότι το επανάφερε όπως ήταν! Windows 7!
sakis0547 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 τα windows 7 εχουν μεσα drivers για ολες τις συσκευες που εχει ενας υπολογιστης αλλα ειναι generic,δλδ εχουν μονο οτι χρειαζεται για να δουλεψουν,βεβαια εσυ δεν το καταλαβαινεις αλλα αν θελεις το κατι παραπανω..βλεπεις τα αποτελεσματα. μπες στην σελιδα του κατασκευαστη και ψαξε να δεις τι εχει για το δικο σου υλικο.και για vista κοιταξε το κατα πασα πιθανοτητα θα λειτουργησουν.
anonymouscy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Φίλε τα δοκίμασα όλα. Μπήκα στην επίσημη της Toshiba κατέβασα drivers κλπ αλλά πάλι τίποτα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η υποδοχή HDMI είναι εντελώς νεκρή. Δεν βρήκα όμως κατά πόσο υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο driver για αυτό το μοντέλο για HDMI ξεχωριστά. Γιατί απ' ότι είδα σε κάποια άλλα υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα και η Toshiba δίνει drivers. Το μοντέλο μου είναι satellite L500. ΥΓ : Σάκη ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα