Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω καποια γραφιδα  (pen touch stylus) για χρηση σε λαπτοπ με touchscreen για χρηση Multimedia και ιντερνετ, οχι σχεδιαστικα προγράμματα. καποια καλή προταση?

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum...ψάχνω bluetooth ακουστικά,με όσο μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας,με 10-15€ περίπου,δεν έχω θεμα ιδιαίτερο αν είναι αυτά με το καλώδιο, η αυτα που είναι μόνο αυτό που μπαίνει στο αυτο!Δεν θυμάμαι καν πως λεγονται..😋

ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Sot_aek είπε

Καλησπέρα στο forum...ψάχνω bluetooth ακουστικά,με όσο μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας,με 10-15€ περίπου,δεν έχω θεμα ιδιαίτερο αν είναι αυτά με το καλώδιο, η αυτα που είναι μόνο αυτό που μπαίνει στο αυτο!Δεν θυμάμαι καν πως λεγονται..😋

ευχαριστώ πολύ!!

Φιλε βαλε αλλα 5-6ευρω και παρε  τα AM61 της huawei. Κραταει αρκετα η μπαταρια και ειναι πολύ βολικα.  Οι τιμες παιζουν μεταξυ 21-24 ευρω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sot_aek είπε

ευχαριστώ πολύ!!

https://www.amazon.de/gp/product/B07QL52DRX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνουμε 2 σετάκια Bluetooth handsfree (το ενα κυρίως για μουσική και το άλλο κυρίως για ομιλία)

Πάμε καρφωτοι στα huawei am61?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

ψάχνω για φουρνακι μικροκυμάτων κοντά στο 50ρικο... είδα προσφορά φυλλαδιου κοτσοβολου έναν Kenwood στα 55 ... αξίζει ή υπάρχει αντιπρόταση σε κάτι καλό και value?

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για σύστημα σιδερώματος, αξιόπιστο και καλό στο σιδέρωμα, μέχρι 250€. Αν έχει κανείς να προτείνει κάποιο ή αν τρέχει καμιά καλή προσφορά.

Αν γίνεται και από public ακόμα καλύτερα (είδα ότι τελευταία συνεργάζεται με το Mediamarkt)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια τηλεόραση Philips LC320W01-SL06 και μια LG 32LB650V. Ψάχνω για τηλεκοντρόλ και για τις 2. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Tsino

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...