Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nickol-us είπε

Έχω ψάξει πολύ αυτές τις μέρες, ικεα, jysk, plaisio, diafano μέχρι Κωτσόβολο για να δω τις woodwell.

Το ίδιο στυλ καρέκλας την είδα στο πλαίσιο και μου φάνηκε καλή  νομίζω την είχε και πιο φτηνά (μάλλον 59).

Τις woodwell που είδα στο Κωτσόβολο ήταν για τα πανηγύρια. Καλύτερα μην αγοράσεις κάτι αν δε το δεις από κοντά. Είδα την "ίδια" καρέκλα σε διαφορετικές εταιρίες και είχαν διάφορες μέρα με τη νύχτα στην ποιότητα.

Οκ φίλε.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

πώς να το ονομασω ; Ηχοσυστημα ; Ετσι το ξερουμε Ραδιοκασετοφωνο το λεμε, και ας μην παιρνει κασετα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alfeios είπε

πώς να το ονομασω ; Ηχοσυστημα ; Ετσι το ξερουμε Ραδιοκασετοφωνο το λεμε, και ας μην παιρνει κασετα

Λεφτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Λεφτά?

Επειδη ειναι για παλιο αυτοκινητο που δεν χρησιμοποιείται πολυ, οσο το δυνατο λιγοτερα. 

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alfeios είπε

Επειδη ειναι για παλιο αυτοκινητο που δεν χρησιμοποιείται πολυ, οσο το δυνατον λιγοτερα. 

https://stocksound.eu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4725&virtuemart_category_id=817
/
https://stocksound.eu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4567&virtuemart_category_id=817

• Thanks 1
Δημοσ.

Ψάχνω τηλεόραση, smart tv (θα βόλευε android λογισμικό για να έχω cosmote tv, Netflix, Disney) πληρωμή με δόσεις θα βόλευε, μέχρι 50 ιντσών για θέαση περιεχομένου ελληνική τηλεόραση (digea) από ηλικιωμένο και χρήση από εγγόνια των smart δυνατοτήτων. Ότι πιο vfm παρακαλώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Σκούπα stick με καλή διάρκεια και δύναμη για χαλιά (για χρήση σαν κύρια σκούπα σε 100 τμ) με κόστος εως 250 ευρώ έχουμε καμία αξιόλογη πρόταση; Σκέφτομαι την Ronhnson M8 Pro

Ρομποτική σκούπα σε παρόμοια χρήματα πάμε σε Xiaomi Mop P ή Roborock E5;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από giantho1
Δημοσ.

Είναι καλή περίοδος για αγορά iphone τώρα; Η να περιμένω να ανακοινωθεί το επόμενο πρώτα; Θα έχει διαφορά στις τιμές των τωρινών κινητών;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...