kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 καλησπερα! ψαχνω για xbox 360 καινουριο η και μεταχειρισμενο αλλα βασικη προυποθεση να ειναι μεσα στην εγγυηση. μπορω να διαθεσω μεχρι και 100 αντε 110 Ε. επισης μπορει καποιος να με ενημερωσει για τα ring of death? εννοω υπαρχουν και στις καινουριες κονσολες που κυκλοφορουν? και τελος ειδα μια προσφορα στο παμπλικ που πρεπει να δωσεις μια παλια κονσολα και το παιρνεις με 100Ε αλλα αν καταλαβα καλα δεν μπορω να δωσω το psone μου ουτε το game boy advance ε? ουτε απο τα πρωτα ps3 δεν γινετε να δωσουμε. για να γινει αυτο και να σου δωσουνε καινουρια κονσολα με 100Ε πρεπει να τους δωσεις κονσολα 4ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ουτε απο τα πρωτα ps3 δεν γινετε να δωσουμε. για να γινει αυτο και να σου δωσουνε καινουρια κονσολα με 100Ε πρεπει να τους δωσεις κονσολα 4ετιας. απο οτι διαβασα εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη την τελευταια 4ετια! δηλαδη να εχει βγαλει παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 απο οτι διαβασα εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη την τελευταια 4ετια! δηλαδη να εχει βγαλει παιχνιδια εγω πιστευω οτι η κονσολα που θα πας να τους δωσεις θα πρεπει να την εχεις εως 4 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Γεια σας που μπορω να βρω το ποιο φθηνο εξωτερικο 500 ή 1τερα για να εχω μεσα την συλογη μου απο ταινιες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Γεια σας που μπορω να βρω το ποιο φθηνο εξωτερικο 500 ή 1τερα για να εχω μεσα την συλογη μου απο ταινιες???? αν θες ριξε μια ματια στο www.electroworld.gr και οι περισσοτεροι εξωτερικοι εχουν εκπτωση, πρεπει να χρησημοποιησεις κωδικο ομως τον οποιο θα τον βρεις αν γραφτεις στην σελιδα θα στον στειλουν σε email αν δεν στον στειλουν θα σου δωσουμε εμεις εναν. εγω τσιμπησα εξωτερικο 3.5" 2Tb usb3.0 στα 127Ε απο τα 170Ε. θα βρεις και στην χωρητικοτητα που ζητας καλες προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 αν θες ριξε μια ματια στο www.electroworld.gr και οι περισσοτεροι εξωτερικοι εχουν εκπτωση, πρεπει να χρησημοποιησεις κωδικο ομως τον οποιο θα τον βρεις αν γραφτεις στην σελιδα θα στον στειλουν σε email αν δεν στον στειλουν θα σου δωσουμε εμεις εναν. εγω τσιμπησα εξωτερικο 3.5" 2Tb usb3.0 στα 127Ε απο τα 170Ε. θα βρεις και στην χωρητικοτητα που ζητας καλες προσφορες. μια ερωτηση στο σιτε που λες θελω να μπορω να αγοραζω με αντικαταβολη (ετσι δεν λεγεται οταν δινεις τα χρηματα στον κουριερ???) γινετε να πληρωνω με αυτον τον τροπο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 μια ερωτηση στο σιτε που λες θελω να μπορω να αγοραζω με αντικαταβολη (ετσι δεν λεγεται οταν δινεις τα χρηματα στον κουριερ???) γινετε να πληρωνω με αυτον τον τροπο??? ναι μολις θα πας να παραγγειλεις το προιν θα σου λεει τροπος πληρωμης θα σου εχει μεσω καρτας και με αντικαταβολη θα πατησεις αντικαταβολη και μολις θα στο φερει η κουριερ στο σπιτι θα σου πει ειναι τοσα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ναι μολις θα πας να παραγγειλεις το προιν θα σου λεει τροπος πληρωμης θα σου εχει μεσω καρτας και με αντικαταβολη θα πατησεις αντικαταβολη και μολις θα στο φερει η κουριερ στο σπιτι θα σου πει ειναι τοσα λεφτα. ξερεις ποσο κοστιζει αυτος και αυτος με κουπονι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ξερεις ποσο κοστιζει αυτος και αυτος με κουπονι;; ο 1TB βγαινει στα 93,50Ε και ο 500Gb βγαινει στα 68Ε αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι δεν εχουν μεγαλη εκπτωση μιας και εχουν σεχτικα χαμηλη τιμη.εγω τον WD 1TB που μου εστειλες πηρα τον ιδιο που σου ειπα αλλα 2TB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ο 1TB βγαινει στα 93,50Ε και ο 500Gb βγαινει στα 68Ε αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι δεν εχουν μεγαλη εκπτωση μιας και εχουν σεχτικα χαμηλη τιμη.εγω τον WD 1TB που μου εστειλες πηρα τον ιδιο που σου ειπα αλλα 2TB. δεν υπαρχει ποιο φθηνος με κουπονι στα 500 και στα 1 τερα???(σορρυ που ρωταω τοσα πολλα ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 δεν υπαρχει ποιο φθηνος με κουπονι στα 500 και στα 1 τερα???(σορρυ που ρωταω τοσα πολλα ... ) οχι φιλε μου αποτι βλεπω ο πιο φθηνος ειναι ο μπλε 500αρης που μου εστειλες και βγαινει στα λεφτα που σου ειπα παραπανω με την χρηση κουπονιου. EDIT:οπα σορρυ αυτος εδω Link βγαινει στα 63Ε με τον κουπονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 οχι φιλε μου αποτι βλεπω ο πιο φθηνος ειναι ο μπλε 500αρης που μου εστειλες και βγαινει στα λεφτα που σου ειπα παραπανω με την χρηση κουπονιου. EDIT:οπα σορρυ αυτος εδω Link βγαινει στα 63Ε με τον κουπονι. αααα οκ ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 για όποιους ψάχνουν ups μόνο για σήμερα. το έχω, για τα λεφτά του είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ψαχνω για καρτούλα sdhc,8 η 16 gb,γρήγορη.Αγόρασα μια compact canon την προηγουμενη βδομάδα και ψάχνω για προτάσεις είτε από εξωτερικό είτε από Ελλάδα.Έχετε κάποια συγκεκριμένη να προτείνετε γιατί γίνεται χαμός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ψαχνω για καρτούλα sdhc,8 η 16 gb,γρήγορη.Αγόρασα μια compact canon την προηγουμενη βδομάδα και ψάχνω για προτάσεις είτε από εξωτερικό είτε από Ελλάδα.Έχετε κάποια συγκεκριμένη να προτείνετε γιατί γίνεται χαμός? δες αυτές 8gb http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ZDNLIM/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B003ZDNLIM http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QUUFRM/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B000QUUFRM http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00422FBJ2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B00422FBJ2 16gb http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001W1BSM0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B001W1BSM0 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047T6XME/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B0047T6XME http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VNKNEQ/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=sd-hc-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B003VNKNEQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα