Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα!

ψαχνω για xbox 360 καινουριο η και μεταχειρισμενο αλλα βασικη προυποθεση να ειναι μεσα στην εγγυηση. μπορω να διαθεσω μεχρι και 100 αντε 110 Ε. επισης μπορει καποιος να με ενημερωσει για τα ring of death? εννοω υπαρχουν και στις καινουριες κονσολες που κυκλοφορουν? και τελος ειδα μια προσφορα στο παμπλικ που πρεπει να δωσεις μια παλια κονσολα και το παιρνεις με 100Ε αλλα αν καταλαβα καλα δεν μπορω να δωσω το psone μου ουτε το game boy advance ε?

ουτε απο τα πρωτα ps3 δεν γινετε να δωσουμε.

για να γινει αυτο και να σου δωσουνε καινουρια κονσολα με 100Ε πρεπει να τους δωσεις κονσολα 4ετιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ουτε απο τα πρωτα ps3 δεν γινετε να δωσουμε.

για να γινει αυτο και να σου δωσουνε καινουρια κονσολα με 100Ε πρεπει να τους δωσεις κονσολα 4ετιας.

απο οτι διαβασα εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη την τελευταια 4ετια! δηλαδη να εχει βγαλει παιχνιδια

απο οτι διαβασα εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη την τελευταια 4ετια! δηλαδη να εχει βγαλει παιχνιδια

εγω πιστευω οτι η κονσολα που θα πας να τους δωσεις θα πρεπει να την εχεις εως 4 χρονια.

Γεια σας που μπορω να βρω το ποιο φθηνο εξωτερικο 500 ή 1τερα για να εχω μεσα την συλογη μου απο ταινιες???? :devil:

αν θες ριξε μια ματια στο www.electroworld.gr και οι περισσοτεροι εξωτερικοι εχουν εκπτωση, πρεπει να χρησημοποιησεις κωδικο ομως τον οποιο θα τον βρεις αν γραφτεις στην σελιδα θα στον στειλουν σε email αν δεν στον στειλουν θα σου δωσουμε εμεις εναν.

εγω τσιμπησα εξωτερικο 3.5" 2Tb usb3.0 στα 127Ε απο τα 170Ε.

θα βρεις και στην χωρητικοτητα που ζητας καλες προσφορες. ;)

αν θες ριξε μια ματια στο www.electroworld.gr και οι περισσοτεροι εξωτερικοι εχουν εκπτωση, πρεπει να χρησημοποιησεις κωδικο ομως τον οποιο θα τον βρεις αν γραφτεις στην σελιδα θα στον στειλουν σε email αν δεν στον στειλουν θα σου δωσουμε εμεις εναν.

εγω τσιμπησα εξωτερικο 3.5" 2Tb usb3.0 στα 127Ε απο τα 170Ε.

θα βρεις και στην χωρητικοτητα που ζητας καλες προσφορες. ;)

μια ερωτηση στο σιτε που λες θελω να μπορω να αγοραζω με αντικαταβολη (ετσι δεν λεγεται οταν δινεις τα χρηματα στον κουριερ???) γινετε να πληρωνω με αυτον τον τροπο???

μια ερωτηση στο σιτε που λες θελω να μπορω να αγοραζω με αντικαταβολη (ετσι δεν λεγεται οταν δινεις τα χρηματα στον κουριερ???) γινετε να πληρωνω με αυτον τον τροπο???

ναι μολις θα πας να παραγγειλεις το προιν θα σου λεει τροπος πληρωμης θα σου εχει μεσω καρτας και με αντικαταβολη θα πατησεις αντικαταβολη και μολις θα στο φερει η κουριερ στο σπιτι θα σου πει ειναι τοσα λεφτα.

ναι μολις θα πας να παραγγειλεις το προιν θα σου λεει τροπος πληρωμης θα σου εχει μεσω καρτας και με αντικαταβολη θα πατησεις αντικαταβολη και μολις θα στο φερει η κουριερ στο σπιτι θα σου πει ειναι τοσα λεφτα.

ξερεις ποσο κοστιζει αυτος και αυτος με κουπονι;; ^_^

ξερεις ποσο κοστιζει αυτος και αυτος με κουπονι;; ^_^

ο 1TB βγαινει στα 93,50Ε

και ο 500Gb βγαινει στα 68Ε

αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι δεν εχουν μεγαλη εκπτωση μιας και εχουν σεχτικα χαμηλη τιμη.εγω τον WD 1TB που μου εστειλες πηρα τον ιδιο που σου ειπα αλλα 2TB.

ο 1TB βγαινει στα 93,50Ε

και ο 500Gb βγαινει στα 68Ε

αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι δεν εχουν μεγαλη εκπτωση μιας και εχουν σεχτικα χαμηλη τιμη.εγω τον WD 1TB που μου εστειλες πηρα τον ιδιο που σου ειπα αλλα 2TB.

δεν υπαρχει ποιο φθηνος με κουπονι στα 500 και στα 1 τερα???(σορρυ που ρωταω τοσα πολλα ... B) )

δεν υπαρχει ποιο φθηνος με κουπονι στα 500 και στα 1 τερα???(σορρυ που ρωταω τοσα πολλα ... B) )

οχι φιλε μου αποτι βλεπω ο πιο φθηνος ειναι ο μπλε 500αρης που μου εστειλες και βγαινει στα λεφτα που σου ειπα παραπανω με την χρηση κουπονιου.

EDIT:οπα σορρυ αυτος εδω Link βγαινει στα 63Ε με τον κουπονι.

οχι φιλε μου αποτι βλεπω ο πιο φθηνος ειναι ο μπλε 500αρης που μου εστειλες και βγαινει στα λεφτα που σου ειπα παραπανω με την χρηση κουπονιου.

EDIT:οπα σορρυ αυτος εδω Link βγαινει στα 63Ε με τον κουπονι.

αααα οκ ευχαριστω για την βοηθεια :-D

Ψαχνω για καρτούλα sdhc,8 η 16 gb,γρήγορη.Αγόρασα μια compact canon την προηγουμενη βδομάδα και ψάχνω για προτάσεις είτε από εξωτερικό είτε από Ελλάδα.Έχετε κάποια συγκεκριμένη να προτείνετε γιατί γίνεται χαμός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...