Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/10/2025 στις 8:12 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Στις 5/10/2025 στις 8:12 ΠΜ, nickol-us είπε

Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητάς...

Ψάχνεις για κάποιο κιτ έτοιμο με τροφοδοτικό;

Θέλεις έλεγχο με control, wifi κλπ;

Οι rgb ταινίες γενικά δεν προσφέρουν ωραίο λευκό, οπότε αν τη θες για βασικό φωτισμό, σκέψου το ξανά.

Θα σου πρότεινα αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο φυσικό κατάστημα που ασχολείται κυρίως με Led, να το επισκεφτείς και να σου προτείνουν τα ανάλογα. Πειραιά που είμαι εγώ για παράδειγμα υπάρχει toled και ο ledokosmos.

Γενικά θα έλεγα να αποφύγεις τα πολύ φθηνα αν θες κάτι που να βγάζει ωραίο φως και να σου κρατήσει...

Σας ευχαριστώ και τους 2 (αν και καθυστερημένα) για τις απαντήσεις σας. 
@nickol-us Την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ για το λευκό χρώμα, αλλά βλέπω (και προσπαθώ να καταλάβω τώρα) πως υπάρχουν τα RGBWW και RGB with CCT, τα οποία ίσως να προσφέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα (?).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Για κανένα ασύρματο mouse που να μην έχει θέματα με ροδέλες και χαμένα ή διπλά κλικ, όπως και να ρυθμίζεις τον χρόνο που μπαίνει σε sleep / να μην σβυνει στο 5λεπτο ?

Το θέλω για παιχνίδια fps κλπ.

[...]

ντάξει, δεν πάω στα 100αρια αλλά μέχρι 50€ δεν μπορεί να μην κυκλοφορεί κάτι σωστό ρε γαμωτη μου... 

Δεν θέλω τρέλα κουμπιά (καμία 20αρα και προγραμματισμού και rgb) αλλά τα κλασικά 2 βασικά, ροδέλα και 2 thump....

Χρωμα δεν με νοιάζει, ακόμα και ροζ, δεν θα ξεκινήσω να ψάχνω άντρες επειδή είναι το χρώμα τέτοιο, δεν αμφιβάλλω / φοβάμαι για τον εαυτό μου 😅

Εγώ θα προτείνω το Logitech G305, με την προϋπόθεση να σου κάθεται καλά στο χέρι. Προσωπικά παρότι έχω μεγάλο χέρι, μου κάθεται καλά γιατί παίζω με claw grip. Καλός αισθητήρας, πολύ καλό tracking. Μπαταρία ΑΑ (ή και ΑΑΑ με αντάπτορα η πατέντα, για μείωση βάρους). Στα μείον ότι η ροδέλα δεν κάνει δεξία αριστερά. Βάρος 87,5γρ με ΑΑΑ, 97γρ με ΑΑ.

Έχω 2, ένα στο σπίτι για games (κυρίως fps), και μετά πήρα και για την δουλειά επειδή με βόλεψε πάρα πολύ το σχήμα του. Μηδέν προβλήματα στα 2 χρόνια που τα χρησιμοποιώ και τα 2.

Βλέπω ο Κώτσος έχει το μπλε σε προσφορά, μιας και δεν σε νοιάζει το χρώμα.

Edit: Για το sleep δεν ξέρω αν έχει ρύθμιση, γιατι δεν έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της Logitech. Με ένα γρήγορο googling διαβάζω ότι μάλλον δεν έχει. Μπαίνει σε sleep σε ~10 λεπτά νομίζω, ίσως να κάνω λάθος. Ξυπνάει αμέσως μόλις το κουνήσεις και δεν υπάρχει καθόλου lag για να επανασυνδεθεί. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Επεξ/σία από apostolis159
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, apostolis159 είπε

Εγώ θα προτείνω το Logitech G305, με την προϋπόθεση να σου κάθεται καλά στο χέρι. Προσωπικά παρότι έχω μεγάλο χέρι, μου κάθεται καλά γιατί παίζω με claw grip. Καλός αισθητήρας, πολύ καλό tracking. Μπαταρία ΑΑ (ή και ΑΑΑ με αντάπτορα η πατέντα, για μείωση βάρους). Στα μείον ότι η ροδέλα δεν κάνει δεξία αριστερά. Βάρος 87,5γρ με ΑΑΑ, 97γρ με ΑΑ.

Έχω 2, ένα στο σπίτι για games (κυρίως fps), και μετά πήρα και για την δουλειά επειδή με βόλεψε πάρα πολύ το σχήμα του. Μηδέν προβλήματα στα 2 χρόνια που τα χρησιμοποιώ και τα 2.

Βλέπω ο Κώτσος έχει το μπλε σε προσφορά, μιας και δεν σε νοιάζει το χρώμα.

Edit: Για το sleep δεν ξέρω αν έχει ρύθμιση, γιατι δεν έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της Logitech. Με ένα γρήγορο googling διαβάζω ότι μάλλον δεν έχει. Μπαίνει σε sleep σε ~10 λεπτά νομίζω, ίσως να κάνω λάθος. Ξυπνάει αμέσως μόλις το κουνήσεις και δεν υπάρχει καθόλου lag για να επανασυνδεθεί. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Χαλάνε πλέον εύκολα και γρήγορα τα Logitech Mouse. Καμία απολύτως σχέση με τα παλιά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Αλλο πασπατεμένο από εργοστάσιο (τυπωμένα κυκλώματα είναι) αλλο πασπατεμένο με κολλητήρι από τον καθένα.

Δεν ειπα για τον καθενα , για ενα επαγγελματια ηλεκτρονικο που ζει απο αυτο και δεν ειναι πασπατεμα αλλα επισκευη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, villasg είπε

Δεν ειπα για τον καθενα , για ενα επαγγελματια ηλεκτρονικο που ζει απο αυτο και δεν ειναι πασπατεμα αλλα επισκευη 

Επισκευάζουμε μόνο αν αξίζει τον κόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει η επισκευή. Με τα λεφτά της επισκευής αγοράζεις καινούργιο.

https://www.buychoice.gr/product/squeak-sq1001-ηχείο-bluetooth-20w-με-ραδιόφωνο-μαύρο/
/
https://www.g-app.gr/product/squeak-sq1001-icheio-bluetooth-20w-me-radiofono-mavro/

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Χαλάνε πλέον εύκολα και γρήγορα τα Logitech Mouse. Καμία απολύτως σχέση με τα παλιά.

Σύμφωνοι, το G5 που είχα πάρει κάποτε (2008-9 νομίζω?) δούλεψε μία 10ετία κοντά. Ότι έχω πάρει από τότε από οποιαδήποτε εταιρεία, στα 2 χρόνια κάνει νερά, είτε απο διακόπτες, είτε από ροδέλες, κλπ.

Αυτό (G305) στα λίγο πάνω απο 2 χρόνια που το έχω, δεν έχει κανει κιχ και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Στα 35 που το πήρα, αν χαλάσει αύριο απλά θα πάω να πάρω άλλο ένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manitos είπε

Σας ευχαριστώ και τους 2 (αν και καθυστερημένα) για τις απαντήσεις σας. 
@nickol-us Την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ για το λευκό χρώμα, αλλά βλέπω (και προσπαθώ να καταλάβω τώρα) πως υπάρχουν τα RGBWW και RGB with CCT, τα οποία ίσως να προσφέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα (?).

Δεν είχα ιδέα για αυτές τις κατηγορίες ομολογουμένως.

Σύμφωνα με όσα διαβάζω, rgb με cct λογικά σε καλύπτει καθώς κάνει ότι θες και καλύπτει θερμοκρασίες λευκού απο 2700k-6500k

Βλέπω παίζουν κιτ 5μετρα στο 50ρικο στα καταστήματα που είπα.

Σε ali που κοιτάω δε βρίσκω κάτι σημαντικά πιο φθηνό. 

Νομίζω η επίσκεψη σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνει.

Αν βρίσκεσαι σε μεγάλη πόλη όλο και κάποιο σχετικό κατάστημα θα έχεις

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
Στις 11/10/2025 στις 11:47 ΜΜ, Apatu είπε

Παράγγειλα τα προτεινόμενα και σήμερα τα παρέλαβα. 

Βάρος φορτιστή: 44γρ (ο Xiaomi είναι 170γρ)

Στο Xiaomi redmi note 12 pro + που φορτίζει με 120w αυτός δίνει 9w.

Σε Motorola δίνει επίσης μέχρι 9w. 

Με τον φορτιστή 120w και το καλώδιο που πήρα φορτίζει με 9w και δεν ενεργοποιείται η γρήγορη φόρτιση στο redmi.

Με τον φορτιστή 120w και το καλώδιο που πήρα το Motorola φορτίζει με 15w.

Θα ζητήσω refund από banggood.

Screenshot_2025-10-11-23-42-48-829_com.google.android.apps.photos-edit~2.jpg

Screenshot_2025-10-11-23-41-55-216_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Screenshot_2025-10-11-23-25-19-700_com.banggood.client-edit.jpg

Screenshot_2025-10-11-23-49-55-885_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Screenshot_2025-10-11-23-52-31-858_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Screenshot_2025-10-11-23-53-00-712_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Τα ίδια και εγώ σε oneplus & xiaomi 14 pro. Πάνω από 12w δεν πήγε με τους μαμά φορτιστές και στα 2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2025 στις 11:47 ΜΜ, Apatu είπε

Παράγγειλα τα προτεινόμενα και σήμερα τα παρέλαβα. 

Βάρος φορτιστή: 44γρ (ο Xiaomi είναι 170γρ)

Στο Xiaomi redmi note 12 pro + που φορτίζει με 120w αυτός δίνει 9w.

Σε Motorola δίνει επίσης μέχρι 9w. 

Με τον φορτιστή 120w και το καλώδιο που πήρα φορτίζει με 9w και δεν ενεργοποιείται η γρήγορη φόρτιση στο redmi.

Με τον φορτιστή 120w και το καλώδιο που πήρα το Motorola φορτίζει με 15w.

...

Μια χαρά.

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
2 ώρες πριν, makislegr είπε

Καλημέρα ψάχνω για Βάση Τοίχου Τηλεόρασης 55' (300x300, 16 κιλά) 
Προτέινετε κάτι καλύετο από Brateck LPA63-466 μέχρι 35€

Μια χαρά η Brateck LPA63-466.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...