Amix Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ψαχνω για καλα ακουστικα ψειρες εως 30 ευρω μαξ. Xiaomi Mi Quantie Hybrid/Sennheiser CX300II ή αν εχετε να προτεινετε κατι;
zacharis1955 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ψαχνω για καλα ακουστικα ψειρες εως 30 ευρω μαξ. Xiaomi Mi Quantie Hybrid/Sennheiser CX300II ή αν εχετε να προτεινετε κατι; http://www.techstores.gr/3-5mm-sennheiser-cx-300-ii-precision-black.html
papoys1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ψάχνω για καναπέ κρεβάτι γκαρσονιέρας αρκετά ποιοτικό γιατί θα χρησιμοποιείτα κυρίως ως κρεβάτι θα έλεγα και να μας εξοικονομεί και χώρο . Για να μην πας σε κινέζικο-ετοιματζίδικο το οποίο σύντομα θα αρχίσει να τρίζει και να κουνιέται απευθύνσου σε ένα Ελληνικό κατάστημα κατασκευής σαλονιών. Όλοι φτιάχνουν και μη νομίζεις ότι είναι πολύ ακριβά.Αξίζει όμως γιατί αντέχουν στο χρόνο και επιλέγεις και χρωματισμό υφάσματος που γουστάρεις. Έχω ένα τέτοιο σχεδόν 30 χρόνια και ακόμη δουλεύει.Είχα καιρό να το ανοίξω και πριν 2-3 μήνες που προσπάθησα κόλαγε. Του έριξα λίγο αντισκοριακό στα κινητά μέρη και είναι άψογο.Γίνεται άνετο κρεβάτι για 2 άτομα αν ανοίξει. Νομίζω το είχα πάρει από κάποιον Αλτάνη κατασκευαστή επίπλων κάπου στην Παλλήνη 2
xKoctakizGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλημέρα , σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή εσπρέσο που να παίρνει χύμα καφέ αλλά ψάχνω για ένα καλό και οικονομικό μύλο κοπής. Καμία ιδέα ;
zacharis1955 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλημέρα , σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή εσπρέσο που να παίρνει χύμα καφέ αλλά ψάχνω για ένα καλό και οικονομικό μύλο κοπής. Καμία ιδέα ; Delonghi KG79 (http://www.delonghi.com/el-gr/proionta/kafes/kafetieres/mili-alesis-kokon-kafe/kg79-0177111025), όπου τον βρείς πιο φθηνά, εγώ τον έχω πετύχει πριν καιρό ~35 €... 1
Leanousios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Για να μην πας σε κινέζικο-ετοιματζίδικο το οποίο σύντομα θα αρχίσει να τρίζει και να κουνιέται απευθύνσου σε ένα Ελληνικό κατάστημα κατασκευής σαλονιών. Όλοι φτιάχνουν και μη νομίζεις ότι είναι πολύ ακριβά.Αξίζει όμως γιατί αντέχουν στο χρόνο και επιλέγεις και χρωματισμό υφάσματος που γουστάρεις. Έχω ένα τέτοιο σχεδόν 30 χρόνια και ακόμη δουλεύει.Είχα καιρό να το ανοίξω και πριν 2-3 μήνες που προσπάθησα κόλαγε. Του έριξα λίγο αντισκοριακό στα κινητά μέρη και είναι άψογο.Γίνεται άνετο κρεβάτι για 2 άτομα αν ανοίξει. Νομίζω το είχα πάρει από κάποιον Αλτάνη κατασκευαστή επίπλων κάπου στην Παλλήνη To θέμα μου είναι ότι εγώ θα το χρησιμοποιώ κυρίως ως κρεβάτι και έπειτα ως καθιστικό για φίλους κ.τ.λ. Για αυτό ψάχνω καλές ιδέες για καθημερινή χρήση. 1
papoys1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλημέρα , σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή εσπρέσο που να παίρνει χύμα καφέ αλλά ψάχνω για ένα καλό και οικονομικό μύλο κοπής. Καμία ιδέα ; Έχω πάρει αυτή πριν 2 χρόνια περίπου νομίζω τότε στα 15-16 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/330926/Tristar-KM-2270.html Είναι απλή όσο περισσότερο κόβεις τόσο πιο ψιλός γίνεται ο καφές δηλαδή δεν έχει αυτόματες βαθμίδες κοψίματος,εξάλλου φαίνεται και από την τιμή της..Κόβει κάθε φορά 3-4 δόσεις καφέ. Έχω κόψει άπειρα κιλά γιατί πίνουμε πολύ εσπρέσσο στην οικογένεια όλοι μας και ακόμη συνεχίζει να κόβει. Μηχανη έχω την κλασική κινέζικη που υπάρχει στο ίντερνετ με 60 ευρώ περίπου 15 μπαρ πίεση. Καφέ σαν τις σύγχρονες μηχανές των καταστημάτων ούτε θα κόψεις ούτε θα φτιάξεις αλλά με τον καιρό και την εμπειρία θα φτιάχνεις εσπρέσσο και θα τον ευχαριστιέσαι.(Αυτή τη στιγμή πίνω) 2
Deathmace Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για εξωτερικό 2,5" 2Τb. Κυκλοφορεί καμιά προσφορά?
GeorgeAl92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για θηρία, αλιεία καθώς και camping γενικά https://www.banggood.com/Outdoor-Camping-Self-Defense-Stick-Safety-Multi-Functional-Defensive-Protection-Rod-Survival-Tool-p-1108115.html?rmmds=search Από Ελλάδα υπάρχει κάτι διότι νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα στο τελωνείο καθώς μπορεί να θεωρηθεί όπλο.
zacharis1955 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για εξωτερικό 2,5" 2Τb. Κυκλοφορεί καμιά προσφορά? https://www.priveshop.gr/product/12000359/PERIFEREIAKA/MESA-APOTHHKEYSHS/MAXTOR-PORTABLE-HDD-2-5-USB-3-0-ARCHIVE-M3-2TB-STSHX-M201TCBM 2
drmanakias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για εξωτερικό 2,5" 2Τb. Κυκλοφορεί καμιά προσφορά? Αν τον θες για μακροπρόθεσμη λύση και όχι για απλό backup , θα πρότεινα τον wd passport ultra ,είναι λίγο τσιμπιμενος στην τιμή σε σχέση με άλλους , αλλά από την διαφορά που βλέπω σε σχέση με τους άλλους 3 "φτινιαριδες" 2-3Τ που έχω , μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του 2
papoys1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Πρώτον επειδή είμαι άσχετος και δεύτερον επειδή έχω κάποια αρχεία - ταινίες και θέλω να τα αποθηκεύσω σε κάτι σίγουρο και με μακροχρόνιες αντοχές γιατί πλέον δεν τα ξαναβρίσκεις εύκολα και μιας και συζητάμε το θέμα αυτή τη στιγμή τι θα μου συστήνατε;;; Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος μιας και για μεταφορά- μετακίνηση υπάρχουν μικρότεροι.
stelios18120 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για εξωτερικό 2,5" 2Τb. Κυκλοφορεί καμιά προσφορά? Εγω εχω αυτον Παναλαφρος, ταχυτατος και αθορυβος https://www.skroutz.gr/s/8535770/Freecom-mHDD-Slim-1TB.html Δινεις κατι παραπανω αλλα αξιζει 1
mikemart Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω αυτό το πλαστικό για να οργανώσω τα καλώδια στο γραφείο μου, μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ
giantho1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς για τυχόν προσφορές σε προγράμματα για καρτοκινητά; Πιο συγκεκριμένα ψάχνω για κάρτα SIM (χωρίς συμβόλαιο) με 20-30 SMS & μερικά MB (100 MB είναι υπεραρκετά) που να μην λήγουν σε 1 μήνα. Δεν με ενδιαφέρουν λεπτά ομιλίας. Είναι για κάρτα SIM που μπαίνει σε GPS tracker. Έχω μια κάρτα Q και με 5€ Μου δίνει 100 SMS (που δεν τα χρησιμοποιώ συνήθως) και λήγουν κάθε μήνα. Αν βάλω κάρτα 10€ μου δίνει και data δώρο, αλλά και αυτά λήγουν. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα