Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. Υπαρχει καποιο modem router με ενσωματωμενη υποδοχη για σκληρο δισκο; Αν οχι, για ποιο λογο συμβαινει αυτο; Μεχρι στιγμης μονο router εχω βρει με αυτη τη λειτουργια.

• Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CNT-FAI είπε

Χαιρεται. Υπαρχει καποιο modem router με ενσωματωμενη υποδοχη για σκληρο δισκο; Αν οχι, για ποιο λογο συμβαινει αυτο; Μεχρι στιγμης μονο router εχω βρει με αυτη τη λειτουργια.

Budget?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, CNT-FAI είπε

Συγγνωμη, παρεβλεψα να ενημερωσω οτι θα ηθελα κατι σαν της xiaomi το r2d, να μην καταλαμβανει πολυ χωρο.

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=115344&pcode=SHOW_PROD115344

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Δεν υπάρχει πλέον όριο (που δηλώνει στο invoice ο πωλητής) δυστυχώς, όπου σε πιάσουν κατά την κρίση τους, μόνο με αποστολή Priority Line ή Direct Mail -που το Alli δεν έχει- γλυτώνεις τελωνείο...

Κι αυτό να δούμε για πόσο θα ισχύει...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κι αυτό να δούμε για πόσο θα ισχύει...

Οσο είμαστε στην ΕΕ δεν γίνεται να κοπεί...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Οσο είμαστε στην ΕΕ δεν γίνεται να κοπεί...

Μακάρι, αν είναι όλα νόμιμα οκ. Απλά έχω την εντύπωση ότι είναι κάποιο παραθυράκι - κομπίνα που γίνεται και θα κοπεί. Μπορεί να κάνω λάθος όμως, δεν το έχω ψάξει καλά.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μακάρι, αν είναι όλα νόμιμα οκ. Απλά έχω την εντύπωση ότι είναι κάποιο παραθυράκι - κομπίνα που γίνεται και θα κοπεί. Μπορεί να κάνω λάθος όμως, δεν το έχω ψάξει καλά.

Δεν είναι ακριβώς κομπίνα, έρχονται στην Ελλάδα ήδη εκτελωνισμένα -με λίγα χρήματα- σε άλλη χώρα ΕΕ η οποία έχει γραμμένους στα φρύδια της τους Ελληνικούς δασμούς με τα καπέλα...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, αναζητω ηλεκτρικη κουζινα με κεραμικες εστιες,  με budget 400 εως 550.

Κοιταω κυριως σε AEG και BEKO λογω προσωπικης εμπειριας. Ευχαριστω!

Επεξ/σία από mavrik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mavrik είπε

Καλησπερα, αναζητω ηλεκτρικη κουζινα με κεραμικες εστιες,  με budget 400 εως 550.

Κοιταω κυριως σε AEG και BEKO λογω προσωπικης εμπειριας. Ευχαριστω!

http://www.electrostar.gr/Leukes_Oikiakes_Suskeues/Kouzines_Eleutheres/Keramike_Estia/BEKO_FSM_67320_DXT_KOUZINA_INOX

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, freemind11 είπε

έχετε καμία΄ιδέα που μπορώ να βρω βίντεο για αγορά? εννοώ την συσκευή που παίζει βιντεοκασέτες 

Καινούργιο;! Στο ebay έχει κάποια κομμάτια. Αλλιώς μεταχειρισμένο από καμιά αγγελία.

9 ώρες πριν, freemind11 είπε

Επεξ/σία από zio10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...