Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να μένω σε γκαράζ σε στυλ βιομηχανικής ζώνης. Με παράθυρα ψηλά στους τοίχους, σωλήνες να φαίνονται, ταλαιπωρημένους τοίχους γενικότερα, κλπ. Να υπάρχει ένα μικρό μπάνιο και μία πολύ μικρή κουζίνα. Στη μέση να υπάρχει μόνο ένας δερμάτινος καναπές και σε κάποιο άλλο σημείο ένας iMac. Φυσικά να μην έχει πόρτα, αλλά γκαραζόπορτα που ανοίξει ολόκληρη. Όπως στο Tron για όσους το έχετε δει. Underground φάση, αλλά και με λίγο κυριλέ. Πραγματικά κάτι τέτοιο θα το ήθελα πάρα πολύ και θέλω κάποια στιγμή να το κάνω. Αν είναι μάλιστα και αρκετά μεγάλο να βάζω και το αυτοκίνητο μου μέσα. Ίσως σας φαίνονται λίγο παράξενα αυτά, αλλά θα μου άρεσε η φάση. Επειδή γνωρίζω κάποιον που μου έλεγε ότι ήθελε να το κάνει, είναι κάποιος από εδώ που το έχει σκεφτεί, το κάνει ήδη, ή ξέρει κάποιον σε κάποια ανάλογη φάση; Έριξα μία ματιά στο Google, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην το ψάχνω σωστά.
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να μένω σε γκαράζ σε στυλ βιομηχανικής ζώνης. Με παράθυρα ψηλά στους τοίχους, σωλήνες να φαίνονται, ταλαιπωρημένους τοίχους γενικότερα, κλπ. Να υπάρχει ένα μικρό μπάνιο και μία πολύ μικρή κουζίνα. Στη μέση να υπάρχει μόνο ένας δερμάτινος καναπές και σε κάποιο άλλο σημείο ένας iMac. Φυσικά να μην έχει πόρτα, αλλά γκαραζόπορτα που ανοίξει ολόκληρη. Όπως στο Tron για όσους το έχετε δει. Underground φάση, αλλά και με λίγο κυριλέ. Πραγματικά κάτι τέτοιο θα το ήθελα πάρα πολύ και θέλω κάποια στιγμή να το κάνω. Αν είναι μάλιστα και αρκετά μεγάλο να βάζω και το αυτοκίνητο μου μέσα. Ίσως σας φαίνονται λίγο παράξενα αυτά, αλλά θα μου άρεσε η φάση. Επειδή γνωρίζω κάποιον που μου έλεγε ότι ήθελε να το κάνει, είναι κάποιος από εδώ που το έχει σκεφτεί, το κάνει ήδη, ή ξέρει κάποιον σε κάποια ανάλογη φάση; Έριξα μία ματιά στο Google, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην το ψάχνω σωστά. Καλη φαση, αλλα σκεφτηκες ολο αυτο πως θα το ζεστανεις το χειμωνα και πως θα το δροσισεις το καλοκαιρι;
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλη φαση, αλλα σκεφτηκες ολο αυτο πως θα το ζεστανεις το χειμωνα και πως θα το δροσισεις το καλοκαιρι; Ξέρεις πόσα θα πάρει ένας τεχνίτης για σου κάνει τους τοίχους να φαίνονται "ταλαιπωρημένοι"?
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλη φαση, αλλα σκεφτηκες ολο αυτο πως θα το ζεστανεις το χειμωνα και πως θα το δροσισεις το καλοκαιρι; Με κάποιο σύστημα όπως αυτό των μαγαζιών. Δεν ξέρω ακριβώς γι' αυτό ρωτάω, να μάθω αν γίνεται. Ξέρεις πόσα θα πάρει ένας τεχνίτης για σου κάνει τους τοίχους να φαίνονται "ταλαιπωρημένοι"? Ε, αν είναι να πάρει και πάρα πολλά αν μείνουν όπως είναι. Γενικά ξέρω πως αν θες να το κάνεις πολύ καλό, θα πληρώσεις. Πάντως στο περίπου κάτι από τα παρακάτω θα ήθελα, αλλά λιγότερο φορτωμένο:
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Με κάποιο σύστημα όπως αυτό των μαγαζιών. Δεν ξέρω ακριβώς γι' αυτό ρωτάω, να μάθω αν γίνεται. Ε, αν είναι να πάρει και πάρα πολλά αν μείνουν όπως είναι. Γενικά ξέρω πως αν θες να το κάνεις πολύ καλό, θα πληρώσεις. Πάντως στο περίπου κάτι από τα παρακάτω θα ήθελα, αλλά λιγότερο φορτωμένο: Ρωτα εναν που εχει μαγαζι με τετοιο κλιματισμο, να δεις ποσα πληρωνει στη ΔΕΗ, και μετα ξανασκεψου το. Ενας χωρος τετοιος με μηδενικη θερμομωνοτικη αποδοση, θα κανεις τη ΔΕΗ συνεταιρο. Συν του οτι για να εγκαταστησεις ενα τετοιο κλιματιστικο θες τουλαχιστον ενα 5χιλιαρο. Καλη φαση οπως ξαναειπα, αλλα στα εργα που τα δειχνει, δε μας λεει ουτε τι κλιμα επικρατει εκει που υπαρχουν αυτα, ουτε τι οικονομικης καταστασης ατομα νοικιαζουν τετοιους χωρους.
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γενικά ξέρω πως αν θες να το κάνεις πολύ καλό, θα πληρώσεις. Όλα έχουν να κάνουν με τη σχέση ποιότητας / τιμής. Και ο παστουρμάς του μιράν είναι ο καλύτερος αλλά δε σημαίνει ότι θα πληρώσω και τα διπλά από τον αμέσως μετά καλύτερο για να τον φάω. Κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις. Να ξέρεις απλά ότι αν δεν έχεις τις γνώσεις, τον χρόνο και τη διάθεση να το κάνεις μόνος ως ένα βαθμό τότε κοστίζει πάρα πολύ. Οι λόγοι είναι διάφοροι.
Giorgos09 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αυτο το ειδα χθες και νομιζω το ειχαν πακιστανοι. Οταν ανοιγε η πορτα του γκαραζ απο μεσα ηταν σπιτι. Το σαλονι για την ακριβεια δε νομιζω να ζουσαν αποκλειστικα εκει.
kage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.spitoskylo.gr/2011/03/24/barcelona-2/ http://www.spitoskylo.gr/?s=industrial
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.spitoskyl...24/barcelona-2/ http://www.spitoskylo.gr/?s=industrial μας κατάστρεψες...
not87not Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Στο λυκειο τα καλοκαιρια δουλευα στο σιδεραδικο ενος θειου μου οπου συνεργαζοταν με διαφορους αρχιτεκτονες και φτιαχναμε οτι μπορειτε να φανταστειτε με βαση το σιδερο. Μια απο αυτες τις δουλειες μας ηταν ενα σουπερ σπιτι κατασκευασμενο αποκλειστικα τσιμεντο-γυαλι-σιδερο. Ειναι μεζονετα και η σκαλα που οδηγει στον πανω οροφο ειναι κατασκευασμενη με μασιφ, χοντρο σιδερο (57 κιλα το μετρο). Στη μεση του σπιτιου υπαρχει το τζακι, δεν ειναι δηλαδη τοποθετημενο σε καποια γωνια, και γενικοτερα υπαρχει μια αισθηση οικοδομης-πολυτελειας. Φυσικα την ολη αισθητικη συμπληρωνει ενα ηχοσυστημα διαστημικο bung&olufsen. Πολυ καλο ειναι και το www.spitoskylo.gr
Backpacker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αυτός ο Παπακαλιάτης έχει καταστρέψει κόσμο...
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Στο λυκειο τα καλοκαιρια δουλευα στο σιδεραδικο ενος θειου μου οπου συνεργαζοταν με διαφορους αρχιτεκτονες και φτιαχναμε οτι μπορειτε να φανταστειτε με βαση το σιδερο. Μια απο αυτες τις δουλειες μας ηταν ενα σουπερ σπιτι κατασκευασμενο αποκλειστικα τσιμεντο-γυαλι-σιδερο. 5μύρια% κέρδος ο θείος κι έτσι. Ωραίες εποχές. Δυστυχώς περάσαν ανεπιστρεπτή.
not87not Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 5μύρια% κέρδος ο θείος κι έτσι. Ωραίες εποχές. Δυστυχώς περάσαν ανεπιστρεπτή. xaxa ετσι! Το καλο της υποθεσης ειναι οτι συνεχιζει να βγαζει καλα λεφτα αφου πλεον κλεινει δουλειες σε ολη την Ελλαδα. Λογικο ειναι αφου με το σιδερο σαν τεχνη ελαχιστοι ασχολουνται στην Ελλαδα. Παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να πληρωσουν το κατι παραπανω απλα εφυγαν απο τη μεση οι νεοελληνες που πληρωναν το ψωνιο τους με δανεικα. Παντως με αφορμη το σχολιο σου θα πω κατι. Η κριση εκανε καλο στο να ξεκαθαρισει το τοπιο απο τους δηθεν επιχειρηματιες που δουλευαν με προχειροτητα. Και αναφερομαι σε ολα τα επαγγελματα. Σορυυ για το οφφτοπικ.
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το μέταλλο είναι ωραίο υλικό. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες γνώσεις επεξεργασίας και χημείας μπορείς να κάνεις παπάδες. Επειδή ξέρω πολλούς γδάρτες σαν τον θείο σου θα πω πως όποιος είναι καλός και έχει τις κατάλληλες γνωριμίες συνεχίζει και δουλεύει. Και στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα too.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα