Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν τον Δεκέμβριο "έβγαζα" με σχετική άνεση 8 kmh με χαλαρό τρέξιμο. Τότε "γύρισε" το πόδι μου και έκανα να τρέξω κανα μήνα+. Τώρα έχω έναν μήνα+ που έχω ξεκινήσει αλλά στην μισή απόσταση τα "φτύνω". Λαχανιάζω αρκετά εύκολα σε σχέση με πριν και έχω πόνο στα κάτω άκρα (στους μυς). Στην κνήμη, γύρω από τον αστράγαλο και την γάμπα. Και στα δύο πόδια.

EhHj6.png

Στην αρχή το θεωρούσα φυσιολογικό αφού είχα πάνω από μήνα να τρέξω. Τώρα; Καλόμαθα τόσο;

Πέρα από καρδιολόγο που θα επισκεφτώ, τι άλλο γιατρό μπορώ να δω; Αθλητίατρο; Ορθοπεδικό;

* Δεν καπνίζω, δεν είναι αθλητής (απλά έτρεχα σε αυτό το στυλ τα 3 τελευταία χρόνια).

** Κάποιος μου είπε να αλλάξω παπούτσια. Για τρέξιμο είναι αυτά που έχω και δεν έχουν σκληρύνει ή φθαρεί τόσο.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με τραυματισμο και τετεια.

ειναι λογο του οτι τωρα αρχισες ξανα τρεξιμο.

εμενα αυτο εκανε να μου περασει 8 μηνες και παλι το ειχα αλλα λιγοτερο.

επισεις μου ελεγαν να βαζω βολταρεν εκανε κατι στα πρωτα 5 λεπτα.

και οταν ηταν να τρεξω κανονικα επερνα και κατι χαπακια, τα χαπακια μπορω να πω εκαναν δουλεια.

επισης σε ορισμενους αυτο εμφανιζεται το καλοκαιρι και σε αλλους τον χειμωνα και αντιστοιχα φευγει την αντιθετη εποχη.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με τραυματισμο και τετεια.

ειναι λογο του οτι τωρα αρχισες ξανα τρεξιμο.

εμενα αυτο εκανε να μου περασει 8 μηνες και παλι το ειχα αλλα λιγοτερο.

επισεις μου ελεγαν να βαζω βολταρεν εκανε κατι στα πρωτα 5 λεπτα.

και οταν ηταν να τρεξω κανονικα επερνα και κατι χαπακια, τα χαπακια μπορω να πω εκαναν δουλεια.

επισης σε ορισμενους αυτο εμφανιζεται το καλοκαιρι και σε αλλους τον χειμωνα και αντιστοιχα φευγει την αντιθετη εποχη.

Δεν είναι πως πονάω μετά για να βάλω Voltaren κ.τ.λ. Με το που θα σταματήσω να τρέχω σε 3~5 λεπτά τέλος. Ούτε πόνος ούτε τίποτε.

κι εγω θα σου ελεγα σε πρωτη φαση να αλλαξεις παπουτσια.

Θα πάω να πάρω.

Ε μη τρέχεις τότε.

Το "+" από εμένα. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

σε ταρταν τρεχεις ?

Χώμα. Όπως φαίνεται παρακάτω. Δεν έχω αλλάξει τοποθεσία πριν και μετά την διακοπή. Θα δοκιμάσω να πάω και στο γήπεδο που έχει ταρτάν.

bHRGss.jpg

Δημοσ.

Χώμα. Όπως φαίνεται παρακάτω. Δεν έχω αλλάξει τοποθεσία πριν και μετά την διακοπή. Θα δοκιμάσω να πάω και στο γήπεδο που έχει ταρτάν.

bHRGss.jpg

υποθετω οτι το ξερεις αλλα το αναφερω μια φορα κι εγω: παπουτσια με αεροσολα χωρις δευτερη σκεψη

Δημοσ.

Παθαίνω ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν τρέχω και απ' ό,τι έχω παρατηρήσιε μου συμβαίνει είτε όταν έχω καιρό να τρέξω και μετά ξανααρχίζω είτε επειδή δεν είμαι σε γενικά καλή κατάσταση εκείνη τη μέρα. Καλό θα ήταν πριν το τρέξιμο να κάνεις καλό ζέσταμα και διατάσεις στα πόδια και φυσικά μετά το τρέξιμο πάλι διατάσεις, με περισσότερη βάση στα ''καλάμια''.

Φυσικά άμα μπορείς, μπορείς να επισκεφτείς και κάποιον ορθοπαιδικό ή φυσιοθεραπευτή.

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται οτι παιζει να ειναι αρτηριακο το προβλημα σου.

Καπνιζεις?

Ο πονος στη γαμπα εφοσον δεν ειναι μυικος δεν βλεπω πως αλλιως μπορει να δικαιολογειται...

ΤΟν νιωθεις επιφανειακα ή βαθυτερα?

Φανταζομαι κανεις πολυ χαλαρο και προοδευτικο ζεσταμα, διατασεις κτλ...

Δημοσ.

Δεν καπνίζω συστηματικά (σε έναν μήνα μπορεί να κάνω καμιά 10ρια τσιγάρα), και ο πόνος είναι μυικός. Το "στυλ" του πόνου είναι όπως όταν έχει να γυμναστείς αρκετό καιρό τρέχεις και την επόμενη μέρα πονάνε όλα. Σε μικρότερη ένταση όμως, και φεύγει σχεδόν αμέσως αφού σταματήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...