firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πριν τον Δεκέμβριο "έβγαζα" με σχετική άνεση 8 kmh με χαλαρό τρέξιμο. Τότε "γύρισε" το πόδι μου και έκανα να τρέξω κανα μήνα+. Τώρα έχω έναν μήνα+ που έχω ξεκινήσει αλλά στην μισή απόσταση τα "φτύνω". Λαχανιάζω αρκετά εύκολα σε σχέση με πριν και έχω πόνο στα κάτω άκρα (στους μυς). Στην κνήμη, γύρω από τον αστράγαλο και την γάμπα. Και στα δύο πόδια. Στην αρχή το θεωρούσα φυσιολογικό αφού είχα πάνω από μήνα να τρέξω. Τώρα; Καλόμαθα τόσο; Πέρα από καρδιολόγο που θα επισκεφτώ, τι άλλο γιατρό μπορώ να δω; Αθλητίατρο; Ορθοπεδικό; * Δεν καπνίζω, δεν είναι αθλητής (απλά έτρεχα σε αυτό το στυλ τα 3 τελευταία χρόνια). ** Κάποιος μου είπε να αλλάξω παπούτσια. Για τρέξιμο είναι αυτά που έχω και δεν έχουν σκληρύνει ή φθαρεί τόσο.
PARASwrite Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 δεν εχει να κανει με τραυματισμο και τετεια. ειναι λογο του οτι τωρα αρχισες ξανα τρεξιμο. εμενα αυτο εκανε να μου περασει 8 μηνες και παλι το ειχα αλλα λιγοτερο. επισεις μου ελεγαν να βαζω βολταρεν εκανε κατι στα πρωτα 5 λεπτα. και οταν ηταν να τρεξω κανονικα επερνα και κατι χαπακια, τα χαπακια μπορω να πω εκαναν δουλεια. επισης σε ορισμενους αυτο εμφανιζεται το καλοκαιρι και σε αλλους τον χειμωνα και αντιστοιχα φευγει την αντιθετη εποχη.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 κι εγω θα σου ελεγα σε πρωτη φαση να αλλαξεις παπουτσια.
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 δεν εχει να κανει με τραυματισμο και τετεια. ειναι λογο του οτι τωρα αρχισες ξανα τρεξιμο. εμενα αυτο εκανε να μου περασει 8 μηνες και παλι το ειχα αλλα λιγοτερο. επισεις μου ελεγαν να βαζω βολταρεν εκανε κατι στα πρωτα 5 λεπτα. και οταν ηταν να τρεξω κανονικα επερνα και κατι χαπακια, τα χαπακια μπορω να πω εκαναν δουλεια. επισης σε ορισμενους αυτο εμφανιζεται το καλοκαιρι και σε αλλους τον χειμωνα και αντιστοιχα φευγει την αντιθετη εποχη. Δεν είναι πως πονάω μετά για να βάλω Voltaren κ.τ.λ. Με το που θα σταματήσω να τρέχω σε 3~5 λεπτά τέλος. Ούτε πόνος ούτε τίποτε. κι εγω θα σου ελεγα σε πρωτη φαση να αλλαξεις παπουτσια. Θα πάω να πάρω. Ε μη τρέχεις τότε. Το "+" από εμένα. :mrgreen:
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 σε ταρταν τρεχεις ? Χώμα. Όπως φαίνεται παρακάτω. Δεν έχω αλλάξει τοποθεσία πριν και μετά την διακοπή. Θα δοκιμάσω να πάω και στο γήπεδο που έχει ταρτάν.
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το παθαίνω και γω όταν προχωράω γρήγορα. Άπλα έμαθα να ζω μαζί του. Η αγυμνασιά είναι λογικά.
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ποσο συχνα πας για τρεξιμο ? 3~5 φορές την εβδομάδα. Το καλοκαίρι ποιο συχνά.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Χώμα. Όπως φαίνεται παρακάτω. Δεν έχω αλλάξει τοποθεσία πριν και μετά την διακοπή. Θα δοκιμάσω να πάω και στο γήπεδο που έχει ταρτάν. υποθετω οτι το ξερεις αλλα το αναφερω μια φορα κι εγω: παπουτσια με αεροσολα χωρις δευτερη σκεψη
Impious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 σε κανα φυσικοθεραπευτη να πας να ρωτησεις τι παιζει ( ρωτα για το γαλακτικο οξυ αφου ειναι μονο μυικος πονος) + να αλλαξεις παπουτσια
bosei Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παθαίνω ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν τρέχω και απ' ό,τι έχω παρατηρήσιε μου συμβαίνει είτε όταν έχω καιρό να τρέξω και μετά ξανααρχίζω είτε επειδή δεν είμαι σε γενικά καλή κατάσταση εκείνη τη μέρα. Καλό θα ήταν πριν το τρέξιμο να κάνεις καλό ζέσταμα και διατάσεις στα πόδια και φυσικά μετά το τρέξιμο πάλι διατάσεις, με περισσότερη βάση στα ''καλάμια''. Φυσικά άμα μπορείς, μπορείς να επισκεφτείς και κάποιον ορθοπαιδικό ή φυσιοθεραπευτή.
Orgasmic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εμενα μου φαινεται οτι παιζει να ειναι αρτηριακο το προβλημα σου. Καπνιζεις? Ο πονος στη γαμπα εφοσον δεν ειναι μυικος δεν βλεπω πως αλλιως μπορει να δικαιολογειται... ΤΟν νιωθεις επιφανειακα ή βαθυτερα? Φανταζομαι κανεις πολυ χαλαρο και προοδευτικο ζεσταμα, διατασεις κτλ...
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δεν καπνίζω συστηματικά (σε έναν μήνα μπορεί να κάνω καμιά 10ρια τσιγάρα), και ο πόνος είναι μυικός. Το "στυλ" του πόνου είναι όπως όταν έχει να γυμναστείς αρκετό καιρό τρέχεις και την επόμενη μέρα πονάνε όλα. Σε μικρότερη ένταση όμως, και φεύγει σχεδόν αμέσως αφού σταματήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα