Hurry38 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδες θελω την βοηθεια σας Εχω ενα φιλο που δουλευει σε ραδιοφωνικο σταθμο και θελει μια καρτα γραφικων νεας τεχνολογιας αλλα που να μπορει να εχει video out για να λαμβανει σημα απο τον υπολογιστη στην καμερα η να βαζει βιντεο απο την καμερα στον υπολογιστη,δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτα.Ξερω ομως οτι μου απερριψε τισ καρτες με εξοδο hdmi οποτε οπως καταλαβα θα εχει αναλογικη καμερα. Μια απλη καρτα γραφικων pci express με εξοδο video out μου κανει?
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 διορθωθηκε ο τιτλος.παρακαλω να γραφετε περιγραφικους τιτλους
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πες του να βάλει όποια κάρτα γραφικών θέλει,όλες πλέων έχουν video-out με κάποιον τρόπο ή dvi ή HDMI ,παλιότερα είχε και με s-video out αλλά δεν νομίζω να υπάρχει σύγχρονη που να έχει ακόμα,και ας πάρει και μια εξτρά που να είναι είσοδο,εκεί έχει απλά grabber με 15-20€(5€από e-bay) και ανεβαίνει αναλόγως πόσο ποιοτικά/επαγγελματικά την είδε http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?keyphrase=pinnacle .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα