SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μα πραγματικά. Σε μας το οτοστοπ ειναι ενας απο τους αποτελεσματικότερους τρόπους αυτοκτονίας. ρωτα και τους δυσμοιρους φοιτητες του πολυτεχνειου κρητης στα κουνουπιδιανα που για να κατεβουν χανια ή επρεπε να δωσουν 10 ευρω στο ταξι ή να περιμενουν το λεωφορειο καθε 2 ωρες. μου ειχε τυχει συχνα να σταματησω για καποιον που εκανε ωτοστοπ στην κλασσικη σταση εξω απο το πολυτεχνειο και με καποιο μαγικο τροπο πεταγοντουσαν απο το πουθενα αλλοι 3-4 και γεμιζε το αμαξι. :mrgreen: αυτο βεβαια πριν καμποσα χρονια τωρα ισως εχουν βελτιωθει οι συγκοινωνιες εκει
RottenLungs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Βρήκαν το κινητό της κοπέλας μου σε συναυλία των Prodigy και μετά απο λίγες ώρες βρεθήκαμε και μας το έδωσαν. Οπότε πάντα υπάρχει ελπίδα. Και εγώ πέρνω autostop αλλα άμα δώ κανα ψυχάκι ή τούμπανο δεν σταματάω. Επίσης κάνω και autostop αλλα μόνο σε νησιά με πέρνουν. Ποτέ μόνος βέβαια. Είναι επικίνδυνο.
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 στείλε μήνυμα και παρακάλεσέ τους να σου το επιστρέψουν γιατί το χρειάζεσαι.. είχα βρει κινητό και δυστυχώς δεν το επέστρεψα, ντρέπομαι που το λέω, και το μετανιώνω.. δεν είναι ότι δεν είχα σκοπό να το επιστρέψω, απλά έδωσα λίγο χρόνο στον εαυτό μου να το σκεφτώ μήπως να το κρατήσω... αλλά τελικά έκλεισε από μπαταρία. Τώρα πραγματικά το μετανιώνω. Αν στείλεις μήνυμα είναι πιθανό να τον πείσεις να στο επιστρέψει.. και σίγουρα θα του δημιουργήσεις τύψεις
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 στείλε μήνυμα και παρακάλεσέ τους να σου το επιστρέψουν γιατί το χρειάζεσαι.. είχα βρει κινητό και δυστυχώς δεν το επέστρεψα, ντρέπομαι που το λέω, και το μετανιώνω.. δεν είναι ότι δεν είχα σκοπό να το επιστρέψω, απλά έδωσα λίγο χρόνο στον εαυτό μου να το σκεφτώ μήπως να το κρατήσω... αλλά τελικά έκλεισε από μπαταρία. Τώρα πραγματικά το μετανιώνω. Αν στείλεις μήνυμα είναι πιθανό να τον πείσεις να στο επιστρέψει.. και σίγουρα θα του δημιουργήσεις τύψεις Και τελικά τι το έκανες το κινητό ?
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Και τελικά τι το έκανες το κινητό ? Μου το κλέψανε και μαζί και 100 ευρώ.. η θεία δίκη βλέπεις δε συγχωρεί (αυτό λέω να στείλεις στο μήνυμα) http://www.youtube.com/watch?v=vaHB948EZEk
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μου το κλέψανε και μαζί και 100 ευρώ.. Αφού το χρησιμοποίησες δηλαδή δε καταλαβαίνω ποιό ήταν το πρόβλημα με το οτι έπεσε η μπαταρία ?
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αφού το χρησιμοποίησες δηλαδή δε καταλαβαίνω ποιό ήταν το πρόβλημα με το οτι έπεσε η μπαταρία ? έκλεισε από μπαταρία την ίδια μέρα που το βρήκα. Εβγαλα τη σιμ και έβαλα δικιά μου και μετά από κάποιο καιρό μου το κλέψανε
arxaggelos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Και δεν είχε ούτε ένα νούμερο στις επαφές του τηλεφώνου; Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
christiana78 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εγώ είχα βρει σε λεοφωρείο ξεχασμένο ένα και χτύπαγε. Απάντησα και ήταν ένα 15χρονο που έκανε λες και βρήκα το Ελντοράντο.... και μετά ήθελε να της το πάω σπίτι της! της είπα πού δουλεύω και το άφησα στην ρεσεψιόν. Πάντως εμένα μου το έχουν κλέψει και είναι πικρα για τα τηλέφωνα που έχεις μέσα.. έχασα επαφές με άτομα έτσι... απο τότε πάντα τα γράφω κι αλλού
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 να προσέχετε τις φωτογραφίες που βγάζετε με το κινητό να τις μεταφέρεται στο pc και να τις σβήνεται όμως γιατι μπορεί να το χάσετε και να την πάθετε. πχ αν έχετε γυμνές φωτογραφίες να τις βγάλουν στο internet η ακόμα χειρότερα αν κάνετε τίποτα γκριμάτσες να γίνεται το επόμενο meme! :shock: πάντως δεν ειναι ωραίο αν βρούμε ενα κινητό να μην το δίνουμε γιατι μπορεί κάποια μέρα να το χάσουμε και εμείς και να μην το βρίσκουμε .. μια μέρα είχα βρει ενα κινητό και σκέφτηκα να το πουλήσω να πάρω κάρτα για το δικό μου αλλα μετά άκουσα μια φωνή βαθιά μέσα μου στα έγκατα της ψυχής του και μου είπε μην το κάνεις ΝΙΚΟ! τελικά επειδή βαριόμουν να μπλέξω και είχα δουλειά εκείνη την μέρα το παράτησα σε ενα παγκάκι να το βρει κάποιος άλλος και να πάρει αυτός την αμαρτία αν δεν το δώσει.
capten- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Και δεν είχε ούτε ένα νούμερο στις επαφές του τηλεφώνου; Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App Μην τα ψάχνεις.Απλά ερωτεύτηκε το νέο τηλέφωνο και δεν είχε καμια πρόθεση να το επιστρέψει.Τα υπόλοιπα για λαϊκή κατανάλωση. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ ο αρχιμαλακας γιατί ρε γαμώτο μου να μην επιστέφουμε σε κάποιον που έχασε το τηλέφωνο του,το πορτοφόλι του,οποιδήποτε αντικείμενο.Λίγο φιλότιμο ρε παίδες.Δεν θα με καταλaβετe αλλα eksisou σημαντικa είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στην περιουσια του αλλου. Φιλικά!
BadBoy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Έχω χάσει κινητό τύπου στρατού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Απλό, ούτε κάμερες ούτε τίποτα. Είχα πάει για καφέ και το ξέχασα στο τραπέζι και φυσικά όταν γύρισα αργότερα κανείς δεν ήξερε τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το πάρει κάποιος αυτό, πιο πολύ άξιζε η νέα SIM που αναγκάστηκα να βγάλω και ο κόπος να τρέχω να κάνω φραγή για να μην παίρνει τηλέφωνα. Αισθανόμουνα και ασφαλής ο βλάκας, γιατί έλεγα σιγά μην κλέψουν αυτή τη συσκευή.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μα πραγματικά. Σε μας το οτοστοπ ειναι ενας απο τους αποτελεσματικότερους τρόπους αυτοκτονίας. χα! όταν ήμουν στο ΤΕΙΘ (συγγνώμη...ήθελα να πω ΑΤΕΙ χαχααχχα) έκανα συνέχεια οτοστόπ στην επιστροφή, όπως και όλοι. Βέβαια μπορώ να διηγηθώ κάποιες παράξενες ιστορίες...αλλά μια χαρά γλυτώναμε πάντα... Όταν μετά πήρα αυτοκίνητο έπαιρνα βεβαίως κόσμο αβέρτα. Και όχι μόνο φοιτήτριες, παλιοβρομιάρηδες, αλλά όλο το καλό τειτζιλίκι...μέχρι και καθηγητές έχω ανεβάσει... η ακόμα χειρότερα αν κάνετε τίποτα γκριμάτσες να γίνεται το επόμενο meme!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ενταξει απο σημερα ειναι κλειστο το κινητο.. πλεον ειναι επισημο..μπορω να το κλαιω.. απλα κριμα και ελεος..επισης δεν ειχα πιν..και ελπιζω να μην κανει τιποτα μλκς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα