Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεινουμε με την κοπελα μου 2 χρονια σχεσης σε λιγο καιρο και θα ηθελα να μου πειτε τι προτεινετε για δωρακι!!

-Τα οικονομικα μεχρι 30-40 ευρα

-Καποιο ιδιαιτερο χομπι-ασχολια δν εχει

Δημοσ.

Λοιπόν είναι σοβαρή επέτειος τα δύο χρόνια αφού δε σε έχει σουτάρει ενδιάμεσα...Αν και ημερολογιακά έχουμε μπεί στην άνοιξη...εγώ θα προτείνω ένα παραδοσιακό-κλασικό δώρο...ένα ζευγάρι παντόφλες και ένα dildo.....

Δημοσ.

Πάρε της έναν ναργιλέ, με 50 € πέρνεις θεϊκό και την βρίσκεις και ο ίδιος... Εγω αυτό της είχα κάνει στα 2 χρόνια (μαζί με γεννέθλια φυσικά). Φέτος της πήρα μία γραφίδα επειδή είναι γραφίστρια αλλα έσκασα 200€ (4 χρόνια και συνδυαστικό γενέθλια με γιορτή, γενικά θα της ξαναπάρω του χρόνου πάλι με το καλό, επειδή έσκασα μπόλικα)...

Τώρα να πώ και του στραβού το δίκιο είναι λίγο ηλίθιο να ρωτάς κάτι τέτοιο. Είσαι 2 χρόνια και δεν ξέρεις τι να πάρεις;;; Κάτι δεν πάει καλά. Τα πιο μαλακισμένα δώρα είναι τα γλυκούλικα άχρηστα (εκτός απο πολυ σπάνιες περιπτώσεις, εμένα έχεις τύχει να μου κάνουν ένα καλό - γλυκούλικο).

Δημοσ.

αν σαγαπάει ότι και να της πάρεις θα της αρέσει..

αρκεί να μην σου έχει πει 500 φορές ότι έχει αλεργία στα λουλούδια ή στις σοκολάτες και να της πάρεις κάτι από αυτά τα δύο, (όπως έχει πει και κάποια από εδώ μέσα)

Δημοσ.

αν σαγαπάει ότι και να της πάρεις θα της αρέσει..

αρκεί να μην σου έχει πει 500 φορές ότι έχει αλεργία στα λουλούδια ή στις σοκολάτες και να της πάρεις κάτι από αυτά τα δύο, (όπως έχει πει και κάποια από εδώ μέσα)

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

Ψέμα, ΤΕΡΜΑ ψέμα.

Μη λες του ανθρώπου τέτοια λέμε...

Μαγείρεψέ της κάτι στο σπίτι, βάλε κανένα κερί, μουσική και άσε τα περιττά έξοδα.

Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, ζήτα τη βοήθεια του κοινού.

Κάνε 1-2 καλά στησίματα και θα είσαι ΟΚ.

Εγώ παντρεύτηκα έτσι :(

Δημοσ.

Xωρις να τρολλαρω, παρτης δονητη. Αν δεν ειναι θειτσα/κομπλεξικη θα της αρεσει και θα τον κρατησει κιολας. Φυσικα προσεξε τι θα παρεις, μην πας και αγορασεις το μπουρι της σομπας σε σχημα δονητη, ειπαμε, νορμαλ προς μικρα μεγεθη και συμπαθη σχηματα, οχι απαραιτητα απομιμηση του αντρικου πεους, εξαλλου εχει τετοιο στη διαθεση της και μαλιστα πραγματικο. Σαν πικαντικο μικρο παιχνιδακι πρεπει να το δει. Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να σε θεωρησει πολυ "πεζο" που δεν ψαχτηκες για το δωρο της οσο θα ηθελε αυτη. Αλλα αυτο δε το γλυτωνεις ακομα κι αν της φερεις βοτανα απο το Θιβετ. Αν ειναι να το δει ετσι, θα βρει 10 λογους.

Εγώ παντρεύτηκα έτσι :(

Κι αυτο το λες για καλο? :P

Δημοσ.

οχι ρε μην παίρνετε λουλούδια και αρώματα και σοκολάτες οι κοπέλες θέλουν να ξέρουν οτι ψάξατε λίγο, νοιαστήκατε πάρτε τους κάτι που είναι συγκεκριμένο για αυτήν , ένα cd που της αρέσει αλλά δεν έχει , ένα βιβλίο απο τον συγγραφέα που της αρέσει η κάτι που έχει αναφέρει τέλως πάντων... να φαίνεται δηλ οτι όταν μιλάει την ακούτε... λέμε τώρα... :rolleyes:

Δημοσ.

Είδες να χαίρομαι ;

Ε ξερωγω προτεινεις καποια δωρα και σαν τελευταιο επιχειρημα αναφερεις οτι παντρευτηκες με αυτα τα δωρα. Συνεπως ειναι παραδειγμα προς αποφυγιν, χαριτολογωντας παντα.

Δημοσ.

Το ότι το έκανα εγώ και απλά δεν μου πέτυχε, δεν σημαίνει ότι σε άλλον δεν θα πετύχει.

Από: http://www.insomnia.gr/topic/633-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%af-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81/page__view__findpost__p__4606641

- Γιατί φοράς τη βέρα σε λάθος δάχτυλο;

- Είμαι παντρεμένος με λάθος γυναίκα.

True story

Δημοσ.

κάτι στο οποίο να έχεις χαράξει τα ονόματά σας. Μου το κάναν και μ'άρεσε πολυ

Καλο μου ακουγεται...θα ψαχτω να τα δω αυτα!! ;)

οχι ρε μην παίρνετε λουλούδια και αρώματα και σοκολάτες οι κοπέλες θέλουν να ξέρουν οτι ψάξατε λίγο, νοιαστήκατε πάρτε τους κάτι που είναι συγκεκριμένο για αυτήν , ένα cd που της αρέσει αλλά δεν έχει , ένα βιβλίο απο τον συγγραφέα που της αρέσει η κάτι που έχει αναφέρει τέλως πάντων... να φαίνεται δηλ οτι όταν μιλάει την ακούτε... λέμε τώρα... :rolleyes:

Χαχα...προσφατα εντωμεταξυ μου ειχε πει ενα βιβλιο(που ειναι 5-6 της ιδιας σειρας) και ειναι ολα πολυ ωραια και θελει να παρει το επομενο αλλα από οτι φαινεται επεσες μεσα...δεν την ακουω οταν μιλαει!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...