DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Για την οριστικοποίηση περιουσιακής κατάστασης που πρέπει να κάνουμε μέχρι 5/3 μπορούμε να την κάνουμε μόνο ηλεκτρονικά ? Εγώ έχω κωδικούς taxis αλλά η μητέρα μου δεν έχει. Πρέπει να πάρει κλειδάριθμους ? Αν δεν μπορεί να πάει στην εφορία να πάρει κλειδάριθμους μπορώ να πάω να πάρω εγώ γι αυτήν ? Χρειάζονται τίποτα δικαιολογητικά ? Εγώ επειδή είχα κωδικούς taxis μου δώσαν κλειδάριθμο αμέσως. αν δεν έχει κάποιος καθυστερεί ?
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Λήγει τη δευτέρα και σήμερα είναι παρασκευή (το μητρώο στις ΔΟΥ είναι κλειστό). Άρα αγχώθηκες λίγο αργά. Στην ελεύθερη αγορά που όλοι αγαπάμε, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και καλοί. Άσχετο.
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Λήγει τη δευτέρα και σήμερα είναι παρασκευή (το μητρώο στις ΔΟΥ είναι κλειστό). Άρα αγχώθηκες λίγο αργά. Στην ελεύθερη αγορά που όλοι αγαπάμε, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και καλοί. Άσχετο. Ναι το ξέρω. είχα την Εντύπωση ότι η μάνα μου το είχε κάνει. Η οριστικοποίηση πήρε και αυτή παράταση όπως και η Ε9 ? Μπορεί την οριστικοποίηση να την κάνει και κάποιος λογιστής μέσα από το δικό του σύστημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα