Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, στο in.gr αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σχετική ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα ως τη στιγμή αυτού του post είναι τα κάτωθι: Συνειδητοποιώντας λοιπόν πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 άνθρωποι εκεί έξω που θεωρούνε τον καθρέφτη σημαντικότερη εφεύρεση απ' τον τροχό, είπα να ζητήσω και τη δική σας γνώμη.
capten- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Βρε μάστορα κάποιοι κάνουν και χιούμορ. Δεν το πολυπιστεύεις?
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 στο καθρέφτη κολλησες?εδω 17 εχουν πει "αλλο"..τοσες επιλογες και χτυπήσαν αλλο θα ηθελα να μαθω τι θα ηθελαν να ψηφίσουν και δεν το βρηκαν.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι περίεργος για το πως βρέθηκαν τρία τρολλς και ψηφίσαν το καθρέφτη, όσο για το ποιος είχε την ιδέα να τον βάλει σαν επιλογή.
panagos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 θα ηθελα να μαθω τι θα ηθελαν να ψηφίσουν και δεν το βρηκαν. Το καλαμάκι.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δηλαδή θεωρείς τον τροχό σημαντικότερη εφεύρεση απο τον καθρέφτη ? (εγω ειμαι ο ένας που ψήφισε καθρέφτη καλά καταλάβατε). ο καθρέφτης μπορει να μας δίξει αν είμαστε λερωμένοι στο πρόσωπο να μην βγούμε έξω σαν γύφτοι και γίνουμε ρεζίλι. Επίσης είναι ο μοναδικός τρόπος να αναγνωρίσουμε εναν δράκουλα. ο τροχός το μόνο που κάνει ειναι να γυρίζει και να προκαλεί τροχαία δυστυχήματα .. αλλα οκ το ξέρω , όλοι είσαστε πορομένοι με την οδήγηση , με το που πιάνετε ενα τιμόνι στα χέρια νομίζεται οτι όλος ο ωκεανός είναι δικος σας .. αλλα δεν πάει έτσι .. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ με τους καθρέφτες ξέρουμε ποίοι είμαστε! σκεφτείτε να μην είχαμε δει ποτε τον εαυτό μας και να μας βγάζανε φωτογραφία και να μην μας αναγνωρίζαμε . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! :ph34r:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το ouija board λαίμαι.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 στο καθρέφτη κολλησες?εδω 17 εχουν πει "αλλο"..τοσες επιλογες και χτυπήσαν αλλο θα ηθελα να μαθω τι θα ηθελαν να ψηφίσουν και δεν το βρηκαν. Οι 16 σίγουρα θα θέλανε τη φωτιά (ασχέτως αν καλώς δεν υπάρχει). Ο 17ος πολύ πιθανό να θεωρεί το αλουμινόχαρτο ξερωγώ.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Προτείνω raid να ψηφίσουμε όλοι καθρέφτη. Do it faggots
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κάποιες απ αυτές τις εφευρέσεις δε θα είχαν νόημα ή δε θα υπήρχαν χωρίς την ύπαρξη της γραφής, οπότε μάλλον πάω για γραφή (εφόσον η φωτιά θεωρείται ανακάλυψη κι όχι εφεύρεση).
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δηλαδή θεωρείς τον τροχό σημαντικότερη εφεύρεση απο τον καθρέφτη ? (εγω ειμαι ο ένας που ψήφισε καθρέφτη καλά καταλάβατε). ο καθρέφτης μπορει να μας δίξει αν είμαστε λερωμένοι στο πρόσωπο να μην βγούμε έξω σαν γύφτοι και γίνουμε ρεζίλι. Επίσης είναι ο μοναδικός τρόπος να αναγνωρίσουμε εναν δράκουλα. ο τροχός το μόνο που κάνει ειναι να γυρίζει και να προκαλεί τροχαία δυστυχήματα .. αλλα οκ το ξέρω , όλοι είσαστε πορομένοι με την οδήγηση , με το που πιάνετε ενα τιμόνι στα χέρια νομίζεται οτι όλος ο ωκεανός είναι δικος σας .. αλλα δεν πάει έτσι .. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ με τους καθρέφτες ξέρουμε ποίοι είμαστε! σκεφτείτε να μην είχαμε δει ποτε τον εαυτό μας και να μας βγάζανε φωτογραφία και να μην μας αναγνωρίζαμε . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! :ph34r: Εγω που ειμαι διδυμος και ιδιος κιολας θα μπορουσα να δω παντως...... για εσενα δεν ξερω. μια φορα φυσικα τον εβρισα και του ειπα,πως εισαι ετσι ρε μαλακα αλλα μου απαντησε..ειδες σαν και εσενα ειμαι.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κάποιες απ αυτές τις εφευρέσεις δε θα είχαν νόημα ή δε θα υπήρχαν χωρίς την ύπαρξη της γραφής, οπότε μάλλον πάω για γραφή (εφόσον η φωτιά θεωρείται ανακάλυψη κι όχι εφεύρεση). Ναι αλλά η γραφή δε θα υπήρχε χωρίς τη λεπίδα πχ. Εκτός αν πετούσες στην αντιλόπη δοκίμια μέχρι να πεθάνει. 1
tsifotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δε νομιζω οτι εχει καποιο νοημα αυτου του ειδους η ψηφοφορια γιατι εξαρταται σε ποια βαση σκεπτεται ο καθενας την στιγμη που ερωτηθηκε. Για παραδειγμα νομιζω οτι η ανθρωπινη ιστορια δεν θα ητανε ιδια χωρις πλοια (1%). Απο την αλλη δεν με συνεπαιρνει ή ενθουσιαζει γιατι ως εφευρεση φανταζομαι ητανε μια εξελιξη της βαρκας που αυτη με την σειρα της ητανε αρχικα ενα κουτσουρο που παρατηρηθηκε οτι επιπλεει και αντεχε ανθωπινο βαρος στην διασχιση ποταμου. Το ιδιο και η γραφη. Ως εφευρεση την στιγμη που θεωρουμε δεδομενη την ομιλια στον ανθρωπο (η αεναη βελτιωση των κραυγων) δεν ειναι παρα μια καταγραφη με συμβολα που σε βαθος παρα πολλων αιωνων "ραφιναριστηκε". Ισως ην ταυτιζω τοσο με την εννοια ανθρωπο που δεν θεωρω την γραφη μια εμπνευσμενη εφευρεση αλλα κατι αυτονοητο. Αν υποθετικα επαναλαμβανοτανε η ανθρωπινη ιστορια μπορει να μην δημιουργουνταν αυτοκινητο αλλα γραφη σιγουρα. Αν κατι με εξιταρει ως εφευρεση, εννοωντας απο την συλληψη ως την αναπτυξη και εκμεταλευση της ειναι το το ηλεκτρικο ρευμα (ως αγαθο) το τηλεφωνο και ειδικα το ιντερνετ. Τα θεωρω μικρα θαυματα. Νομιζω οτι για την ιστορια θα επελεγα τον τροχο ως το αρχετυπο των εφευρεσεων. ΕDIT: δεν ειχα προλαβει τα ποστ μετα το #3. Η λεπιδα ειναι η εξελιγμενη κοφτερη πετρα που προυπηρχε τυχαια στην φυση φανταζομαι σε αποκολλημενους βραχους κτλ. Η σιδηρουργια βεβαια γενικως ειναι σημαντικη εφευρεση. Η φωτια δεν ειναι νομιζω ουτε εφευρεση ουτε ανακαλυψη. Οι επιπτωσεις της ανακαλυφθηκαν, ευκολα πιστευω. Οι δε τροποι χρησης της, ας πουμε τριψιμο ξεροκλαδων με προσαναμμα αχυρα, θεωρω εφευρεθηκαν. Νομιζω. Κανεις πιο ειδικος; Παμε να ψηφισουμε καθρεφτη; αντε...
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι αλλά η γραφή δε θα υπήρχε χωρίς τη λεπίδα πχ. Εκτός αν πετούσες στην αντιλόπη δοκίμια μέχρι να πεθάνει. Λέγοντας «λεπίδα» κατάλαβα κάτι σαν μαχαίρι, οπότε μέταλλο, και νομίζω πως η γραφή προϋπήρχε της χρήσης μετάλλων. Επίσης δε συσχέτισα καθόλου το αν η λεπίδα (ή κάτι σαν λεπίδα) ήταν απαραίτητη για την ανάπτυξη της γραφής. edit: Το ξαναδιάβασα και κατάλαβα πως μάλλον εννοείς ότι φαΐ > γραφή. ΟΚ θα υπήρχαν και άλλοι τρόποι για να τραφεί ο πληθυσμός και χωρίς κάτι τέτοιο υποθέτω. Εξάλλου ο άνθρωπος ήταν τροφοσυλλέκτης πριν γίνει κυνηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα