Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορείτε να πείτε ότι πχ το τρανζίστορ ή το ίντερνετ είναι η σημαντικότερη εφεύρεση όταν για να αναπτυχθούν χρησιμοποιήθηκαν(ή ήταν έστω αναγκαίο να υπάρχουν) παλαιότερες εφευρέσεις. Αυτό δεν κάνει αυτές(τις παλαιότερες) σημαντικότερες εφευρέσεις από τα αποτελέσματά τους;

Αξιοποίηση του πυριτίου συνεπώς.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά η γραφή δε θα υπήρχε χωρίς τη λεπίδα πχ. Εκτός αν πετούσες στην αντιλόπη δοκίμια μέχρι να πεθάνει.

Ξέρω, μπαίνω σαν τη βούρτσα, αλλά δεν άντεξα να μην το πω.

Κλαίω βραδιάτικα, να σε καλά ρε διάολε, με έκανες και γέλασα.:lol:

Δημοσ.

η μεγαλυτερη εφευρεση ειναι ο ανθρωπινος λογος.με την διττη του σημασια.

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το τηλεκοντρόλ. Μεγαλύτερη ανακάλυψη και από την τηλεόραση :mrgreen:

αυτο ξαναπεστο. :mrgreen:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οκ λοιπόν η απάντηση είναι προφανής: η σημαντικότερη εφεύρεση είναι η ηλεκτρική ρακέτα. Αυτό λες και είσαι μέσα. Που δεν υπάρχει και περίπτωση να διαφωνήσει κανείς λογικά.

Δημοσ.

Κατ εμε οι Σερβιετες και τα Εμφιαλωμενα Νερα....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Επισης η Πενικυλινη.......εσωσε κοσμο!

Δημοσ.

Ναι αλλά η γραφή δε θα υπήρχε χωρίς τη λεπίδα πχ. Εκτός αν πετούσες στην αντιλόπη δοκίμια μέχρι να πεθάνει.

Κλαίω...

Δημοσ.

...

Συνειδητοποιώντας λοιπόν πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 άνθρωποι εκεί έξω που θεωρούνε τον καθρέφτη σημαντικότερη εφεύρεση απ' τον τροχό, είπα να ζητήσω και τη δική σας γνώμη.

εγώ είμαι η σημαντικότερη εφεύρεση, ο θεός πρώτα έπλασε εμένα μετά τον Αδάμ

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη,οτι απο την στιγμη που ο ανθρωπος μπορεσε να μαζεψει τις γνωσεις του και να τις μοιραστει απο γενια σε γενια,ωστε να χρησιμοποιηθουν για το οτιδηποτε,θεωρω οτι η γραφη ειναι η μεγαλυτερη ανακαλυψη.

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη,οτι απο την στιγμη που ο ανθρωπος μπορεσε να μαζεψει τις γνωσεις του και να τις μοιραστει απο γενια σε γενια,ωστε να χρησιμοποιηθουν για το οτιδηποτε,θεωρω οτι η γραφη ειναι η μεγαλυτερη ανακαλυψη.

ναι συμφωνό, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην ξέρεις τα δικαιώματα σου και να σε εκμεταλλεύονται

(αυτό πήγενε στις παρατάξεις που εκμεταλλεύονται την αμάθεια μας και βγάζουν μέλη που δεν πατάνε ποτέ στο ίδρυμα, γι'αυτό δνε ψηφίζω...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(αυτό πήγενε στις παρατάξεις που εκμεταλλεύονται την αμάθεια μας και βγάζουν μέλη που δεν πατάνε ποτέ στο ίδρυμα, γι'αυτό δνε ψηφίζω...)

O.k το καταλαβαινω.

Επειδη ομως δεν ειμαι του χωρου,κανε μου μια διευκρινηση...θελεις να πεις οτι ψηφιζεις την δνε(ειναι καποιο κομμα??) ή θελεις να πεις ¨δεν¨ ψηφιζω...

Επεξ/σία από dimpa16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...