Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω σε ορισμένα σημεία που δεν είναι δυνατή η χρήση ρόκας να κολλήσω πάνω σε πλακόστρωτο διάδρομο (εξωτερικό) τηλεφωνικό καλώδιο. Τι να χρησιμοποιήσω; σιλικόνη κολλάει καλά; τσιμέντο; θέλω επίσης να το περάσω και λίγη μπογιά καφέ να μη φαίνεται η διαφορά; Υπάρχουν όλα σε ένα;

Δημοσ.

Μπορεις να το βαλεις σε ενα καναλακι (με αυτοκολλητη ταινια, οχι αυτα που θελουν καρφακια).

Υπαρχουν και καναλια δαπεδου που ειναι καμπυλωτα πχ

http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_190&products_id=6722

αν ψαξεις βρισκεις και σε καφε , η τα βαφεις.Αν παθει κατι το καλωδιο η θελεις για καποιο λογο απλα να το αλλαξεις απλα το βγαζεις , δεν καθεσαι να ασχοληθεις με καρφια , ποσο μαλλον με τσιμεντα.

Αν δεν σου αρεσει το πλαστικο , δεν κολλαει με το πλακοστρωτο φτιαχνεις η βρισκεις και ενα αυτοσχεδιο καναλακι , απο σωληνα , ξυλο και το κολλας με μια ταινια διπλης

θα βρεχεται ?

Δημοσ.

Μπορεις να το βαλεις σε ενα καναλακι (με αυτοκολλητη ταινια, οχι αυτα που θελουν καρφακια).

Υπαρχουν και καναλια δαπεδου που ειναι καμπυλωτα πχ

http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_190&products_id=6722

αν ψαξεις βρισκεις και σε καφε , η τα βαφεις.Αν παθει κατι το καλωδιο η θελεις για καποιο λογο απλα να το αλλαξεις απλα το βγαζεις , δεν καθεσαι να ασχοληθεις με καρφια , ποσο μαλλον με τσιμεντα.

Αν δεν σου αρεσει το πλαστικο , δεν κολλαει με το πλακοστρωτο φτιαχνεις η βρισκεις και ενα αυτοσχεδιο καναλακι , απο σωληνα , ξυλο και το κολλας με μια ταινια διπλης

θα βρεχεται ?

θα φαίνεται, άσε που θα ξεκολλάει λόγο μορφολογίας εδάφους (νερό, χώμα κ.τ.λ.)

Δημοσ.

Αφού υπάρχει χώμα αγόρασε μία σωλήνα μεταλλική μικρής διαμέτρου, πέρασε το καλώδιο μέσα από αυτή και βάλτη μέσα από το χώμα.

Δημοσ.

Αφού υπάρχει χώμα αγόρασε μία σωλήνα μεταλλική μικρής διαμέτρου, πέρασε το καλώδιο μέσα από αυτή και βάλτη μέσα από το χώμα.

άλλος τρόπος; αν δε κάτσει κάτι θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Σωλήνα αλλά όχι μεταλλική δεν θα μπορείς να την στρίψεις, υπάρχει μια άσπρη πλαστική ραβδωτή. Νομίζω είναι αυτή που μπαίνει στην εξαγωγή νερού του air condition

Δημοσ.

Μέσα στο χώμα μη βάλεις μεταλλική. Αργά η γρήγορα θα σκουριάσει.

ένας μικρός σωλήνα καλωδίων είναι αρκετός αν δεν υπάρχει ζήτημα μηχανικής αντοχής (πχ να σκάβεις εκεί κοντά και να φοβάσει μη χτυπήσεις το καλώδιο).

Δημοσ.

θα φαίνεται, άσε που θα ξεκολλάει λόγο μορφολογίας εδάφους (νερό, χώμα κ.τ.λ.)

νομίζω δεν ήμουν αρκετά σαφής όταν λέω νερό, χώμα εννοώ νερά πάνω στο διάδρομο (όχι με πλακάκια, αλλά πέτρινες πλάκες με βαθύ και φαρδύ αρμό) όταν βρέχει, χώμα που μαζεύεται όταν φυσάει, με λωρίδες και πολλά άλλα υλικά πιστεύω δε θα γίνει σωστή δουλειά. αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι ειδικό γ αυτή την περίπτωση, αν όχι δε πειράζει θα επιχειρήσω ότι έχετε αναφέρει κ ο θεός βοηθός

Δημοσ.

Αδερφέ, σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά, βρες δυο σημεία σε ύψος 3.5 - 4 μ και τράβα το καλώδιο στον αέρα και αν δεις ότι δεν αντέχει το βάρος του, τύλιξε το γύρω από 3-4 άρι συρματοσχοινο και είσαι άρχοντας. Θα κάθονται και τα πουλάκια πάνω του. Μην μπλέξεις με σκαψίματα σε αυλές για ένα καλώδιο.

Δημοσ.

νομίζω δεν ήμουν αρκετά σαφής όταν λέω νερό, χώμα εννοώ νερά πάνω στο διάδρομο (όχι με πλακάκια, αλλά πέτρινες πλάκες με βαθύ και φαρδύ αρμό) όταν βρέχει, χώμα που μαζεύεται όταν φυσάει, με λωρίδες και πολλά άλλα υλικά πιστεύω δε θα γίνει σωστή δουλειά. αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι ειδικό γ αυτή την περίπτωση, αν όχι δε πειράζει θα επιχειρήσω ότι έχετε αναφέρει κ ο θεός βοηθός

Εγώ νόμιζα είχε χώμα χώμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...