Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εχω καταληξει σε αυτα τα τρια ψυγεια : http://www.cityelectric.gr/product.php?products_id=1268 http://www.apothema.gr/Product/5-1-16-74221/Morris/W88212DAP.html http://www.tzaros.gr/p.IGNIS-DPA-27.124928.html Ποιο θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο;
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θεωρώ τα ψυγεία με τη συντήρηση κάτω και την κατάψυξη πάνω τελείως fail. Δηλαδή εργονομία πάτος. Ψάξε ένα με την συντήρηση πάνω και την κατάψυξη κάτω. Αλλιώς ξερωγώ, ανέβασε το κουτί του υπολογιστή πάνω στο γραφείο και κατέβασε την οθόνη στο πάτωμα. Απ' ότι κατάλαβα κινείσαι κάτω από 300 ευρώ. Οπότε: http://www.skroutz.g...ice_max=300.001
Tenshi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι μικρά ρε σύ,ένα κλίκ πάνω απο τα "φοιτητικά" ψυγεία που μπαίνουν χωνευτά κάτω απο τον νεροχύτη. Απο τα τρία που προτάθηκαν,θα επέλεγα αυτό που είναι νο-φροστ.Απο εκεί και πέρα,αναλόγως του τι έχεις ανάγκη,το πιο φτηνό ή αυτό με την μεγαλύτερη χωρητικότητα...
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θεωρώ τα ψυγεία με τη συντήρηση κάτω και την κατάψυξη πάνω τελείως fail. Δηλαδή εργονομία πάτος. Ψάξε ένα με την συντήρηση πάνω και την κατάψυξη κάτω. Αλλιώς ξερωγώ, ανέβασε το κουτί του υπολογιστή πάνω στο γραφείο και κατέβασε την οθόνη στο πάτωμα. Απ' ότι κατάλαβα κινείσαι κάτω από 300 ευρώ. Οπότε: http://www.skroutz.g...ice_max=300.001 Αυτα που προτεινεις ειναι ψυγειοκαταψυκτες, και εχουν περισσοτερη χωριτηκοτητα στην καταψυξη, εις βαρος της συντηρησης. Δε χρησιμοποιω και πολυ την καταψυξη, με ενδιαφερει πιο πολυ ο χωρος της συντηρησης. Σε σχεση με ενα Morris που εχω και φτανει υψος το 1 μετρο, μια χαρα ειναι αυτα Εξαλλου μονος μου μενω. Ποιο ειναι νο frost; Τo ignis το εχει και η κοπελα μου και ειναι αρκετα καλο και αθορυβο. Επισης δεν χρειαστηκε ποτε να κανει αποψυξη εδω και 4 χρονια που το εχει. Απλα δεν ειναι Α+.
gang Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αυτα που προτεινεις ειναι ψυγειοκαταψυκτες, και εχουν περισσοτερη χωριτηκοτητα στην καταψυξη, εις βαρος της συντηρησης. Δε χρησιμοποιω και πολυ την καταψυξη, με ενδιαφερει πιο πολυ ο χωρος της συντηρησης. Νόμιζα ότι ήσουν άντρας...
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Που κολλαει αυτο; Οι αντρες τα βαζουν ολα στην καταψυξη;
gang Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εκτός αν μαγειρεύεις αρκετά. Γιατί εγώ (και όχι μόνο εγώ) σιχτιριάζω που δεν έχω διπλασια κατάψηξη (καθώς είναι full) και ταυτόχρονα ανοίγω το ψυγείο και βλέπω αναψυκτηκά νερά μπύρες και κανα ζαμπον τυρι.
Tenshi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Επειδή ζώ το δράμα του Luxx (με ένα μέτρο ψυγείο-εργένικο),μετράει πολύ ο χώρος της συντήρησης.Πραγματικά μου την δίνει κάθε φορά που έρχομαι με ψώνια, να χρειάζομαι κανα 20' στρατηγικής σκέψης για το πώς θα μπούνε τα πράγματα στον νάνο.Ούτε ταξιθέτης στην πρεμιέρα του Τιτανικού να ήμουν... Στο κομμάτι υγρά (μπουκαλοειδή-κουτοειδή) υπάρχει ένα θέμα.Στο κομμάτι "βαζωτοταψιμεσαγιατιβαριεμαινακοβω" υπάρχει επίσης ενα θέμα.Η κατάψυξη μου χωράει 10 μπριζόλες,1kg κιμά,1kg αρακά,1kg καλαμαράκια και 2 παγοκυψέλες.Τσίτα μέν,χωράνε δέ,οπότε το να πάς σε ψυγείο 1,60 με ξεχωριστή κατάψυξη είναι μεγάλο upgrade. Το no frost αναφέρεται σε μια λειτουργία που έχουν τα ψυγεία για να μήν συσσωρεύεται ο πάγος (εξ ού και η περιοδική απόψυξη).Στα μικρά δέν έχω συναντήσει κάποιο που την διαθέτει...
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ποιο απο τα 3 ψυγεια εχει την λειτουργια no frost;
Tenshi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Morris και Whirlpool σίγουρα δέν έχουν. Εκτιμώ οτι το ίδιο ισχύει και για το Ignis... Η απουσία της λειτουργίας δέν είναι κάτι το τραγικό,απλά απέφευγε να αφήνεις ανοιχτή την πόρτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα...
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πιο πολυ ειμαι αναμεσα σε WHIRLPOOL και IGNIS. Απο τα χαρακτηριστικα ποιο ειναι καλυτερο;
Tenshi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 To whirlpool είναι 19 ευρώ πιο φτηνό και ενεργειακής κλάσης Α+.Κερδίζεις σε θέμα κατανάλωσης,άλλα μήν φανταστείς τραγικές διαφορές σε σχέση με την κλάση Α.Επίσης είναι "γνωστή" μάρκα. Το Ignis έχει 11lt μεγαλύτερη χωρητικότητα,άλλα δέν αναφέρει τίποτα για θέμα θορύβου. Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου: Χώροι<>ποιότητα/brand name (?)* *σχετικό και αυτό.Όλα Κίνα φτιάχνονται...
Luxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Θα εχω σε 2-3 ημερες το WHIRLPOOL τελικα. Χρειαζεται να κανω κατι ή απλα το βαζω στη πριζα; Τα τροφιμα τα βαζω αμεσως; Το παλιο το ψυγειο τι μπορω να το κανω; Να το δωσω σε κανεναν παλιατζη; Αν και λειτουργει μια χαρα, απλα ειναι λιγο μικρο και εχει ενα σπασμενο ραφι. Μπορω να το δωσω σε καταστημα με ηλεκτρονικα και να παρω πισω καποιο μικρο ποσο, εστω και 10 ευρω;
gang Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εκεί απ' όπου θα πάρεις το ψυγείο δε είχε τίποτα για επιστροφή παλιάς ηλ. συσκευής; Αν όχι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το χαρίσεις...
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μου ηρθε το ψυγειο, αλλα στο πισω μερος κατω-κατω εκει στο καλωδιο του ψυκτικου, εχει αφρολεξ γυρω-γυρω σαν προστατευτικο. Τα αφαιρω αυτα ή οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα