Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Που θα βρω μια βάση για τη σέγα μου; Το Google για τους όρους «βάση σέγας» και «οδηγός σέγας» μου βγάζει μόνο την Bosch PLS300. Κάτι τέτοιο ψάχνω, αλλά εγώ έχω σέγα της Black & Decker και όχι κάποια της Bosch, οπότε φοβάμαι το κατά πόσο θα «ταιριάζουν».
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν το ήξερα αυτό το εξάρτημα. Αν κατάλαβα θέλεις αυτό αλλά για black n decker. Ψάξε αν μπορείς να βρεις τις διαστάσεις του κάτω μέρους των δύο μοντέλων σεγών να δεις αν ταιριάζουν. Απ ό,τι είδα μόνο το πλάτος μετράει. Πάντως με την τιμή που είδα καλύτερα να δώσεις λίγο παραπάνω και να πάρεις ένα δισκοπρίονο από τώρα να τελειώνεις
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέτρα με ένα παχύμετρο τη βάση.Μπορεί και να ταιριάζει. 67.45 mm width (+/- 0.15 mm) Υπάρχουν και ανάποδες βάσεις που βιδώνεις από κάτω τη σέγα σταθερά.
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέσα για δισκοπρίονο, αλλά τη σέγα μου τι θα την κάνω μετά; Μου αχρηστεύεται ένα εργαλείο έτσι. Btw, τα δισκοπρίονα έχουν έτοιμους οδηγούς πάνω τους; Δηλαδή μπορώ να κόψω ξύλο ολόισια μόλις το βάλω στο ρεύμα πρώτη φορά, ή είναι κι αυτό ψιλο-μπελαλίδικο; Όντως μόνο το πλάτος σε αυτό το «ποδαράκι» της σέγας έχει σημασία. Οπότε θα μετρήσω τη σέγα να δω αν την παίρνει. Αγαπητέ _BASSstarlet_ έχεις κάποιο link για τέτοια βάση; Έχω φάει τον τόπο και δε βρίσκω τίποτα!
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μια σέγα δεν πάει χαμένη, πολλά θα μπορείς είτε μεγάλα κομάτια είτε δύσκολα σχέδια. Υπάρχουν δύο ειδών δισκοπρίονα. Τα απλά και αυτά που από πάνω έχουν οδηγό για μεγάλες(ίσιες) τομές σε μεγάλα κομάτια
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Άσχημα τα νέα. Το εξάρτημα που πατάει είναι 7.3 - 7.5 cm στο περίπου που το μέτρησα. Οπότε ψάχνουμε ενναλακτικές λύσεις...
DrLo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Άσχημα τα νέα. Το εξάρτημα που πατάει είναι 7.3 - 7.5 cm στο περίπου που το μέτρησα. Οπότε ψάχνουμε ενναλακτικές λύσεις... Εαν πιάνουν τα χέρια σου φτιάξε κάτι custom
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αγαπητέ _BASSstarlet_ έχεις κάποιο link για τέτοια βάση; Έχω φάει τον τόπο και δε βρίσκω τίποτα! http://www.mrtool.gr/catalog/product/view/id/2578/category/71?ref=bestprice
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αντί για όλο αυτό το πανάκριβο νταλαβέρι, που στην ουσία δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με ένα ίσιο καδρόνι (ίσως καλύτερα ένα κομμάτι μεταλλική σωλήνα μορφής)και δυο καλούς σφιγκτήρες.
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 σωλήνα μορφής. Είναι σωλήνα, και είναι μορφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα