Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λοιπόν σ' ένα πάρτυ τις προάλλες (στα καρναβάλια) είχα γράψει κάτι σε ένα χαρτί, πρέπει να 'ταν μια φράση η ένα αστείο που συνέβη και ήθελα να το σημειώσω για να μην το ξεχάσω. Ήταν προχωρημένη η ώρα και ήμουν πιωμένος και το έγραψα και βιαστικά με αποτέλεσμα αν μην βγάζω τώρα νόημα. Το χαρτί το βρήκα χθες στην τσέπη και θυμήθηκα τη φάση... Να το: αυτά που βγάζω εγώ είναι σίγουρα στην πρώτη σειρά Στο πάρτυ από κάτω χα[...] με. (σαν να έχει τελεία εκεί...) μετά δε βγάζω σχεδόν τίποτα, στην τελευταία σειρά το πρώτο είναι χα Για πείτε, τι βγάζετε εσείς; καμιά ιδέα;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 έτσι σκέφτηκα κι εγώ...ίσως για να καταλάβω την επόμενη πως ήταν αστείο... αν και το δεύτερο χ είναι ό,τι να 'ναι
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στην τρίτη γραμμή λεει κωλό(κάτι); Πρέπει να πίνατε ιατρικό οινόπνευμα. Έγραφες σαν γιατρός. Κανενας φαρμακοποιός; 1
Marria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μα τι εγραψες και εσυ? Αν δεν βγαζουμε ακρη με τα δικα σου γραμματα, πως θα βγαλουμε εμεις?
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μήπως σου έκανες φάρσα? Έγραψες ''χα χα'' για να νομιζεις οτι ειναι αστειο και μετα απο πάνω μαλακίες για να σε παιδέψεις και να σπας το κεφάλι σου να το βρεις? Ψάξου για κανα τατουάζ.
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κάτι για κώλο λές στην 3η σειρά. ωπ, με πρόλαβαν.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στο πάρτυ χάρο με κωλο...σκάμπιλα; Κάτι παίχτηκε με κάποιον ντυμένο χάρο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κωλοδάχτυλο καλό φαίνεται... αλλά έχει μια επιπλέον γραμμή... επίσης δε βγάζει νόημα...
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στην πίσω μεριά εχει κάτι γραμμένο με κεφαλαία. Μήπως έχουν σχέση;
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Επίσης το χαρτί κάτι λέει και απο την αλλη μεριά. Έβγαλα την πρώτη λέξη που είναι ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Τι κέφι ειναι αυτό βραδυάτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα