Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ρε μλκ μηπως είδες απλά καποιον να χωνει κανα δαχτυλο;; εκτός από σένα στη μύτη σου;
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μα γι αυτό σπάζω το κεφάλι μου, πρέπει να είναι κάτι γαμάτο... χαρά, χαζό επίσης μπορεί να 'ναι χαρο[ύ][_]με.[νο] Επίσης, έτσι και είναι "χαίρομαι με κωλοδάχτυλο" την έβαψες.
athlios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ...σε κανα γκωλο... Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Νέος άνθρωπος και κάνεις έτσι το άλφα? ναι για, στο λύκειο το άλλαξα (ματαιοδοξία...)
athlios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Επίσης' date=' έτσι και είναι "χαίρομαι με κωλοδάχτυλο" την έβαψες.[/quote'] Πωωωω του γαμησες τον υπνο τωρα! #χαιφαιβ Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 επίσης βολεύει αν γράφεις καλλιγραφικά όπως εγώ, όλη τη λέξη με μια γραμμή
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πωωωω του γαμησες τον υπνο τωρα! #χαιφαιβ Sent from my iPhone using Insomnia Εξηγεί και την αλλαγή του άβαταρ τώρα που το σκέφτομαι. επίσης βολεύει αν γράφεις καλλιγραφικά όπως εγώ, όλη τη λέξη με μια γραμμή Α. Αυτά είναι καλλιγραφικά. Ακούς κόζμε;
athlios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εγω για ορνιθοσκαλισματα τα ξερα... Sent from my iPhone using Insomnia
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Επίσης, έτσι και είναι "χαίρομαι με κωλοδάχτυλο" την έβαψες. κλάιν, δε μπαίζει.. έχω περάσει προστατίτιδα και θυμάμαι την εξέταση...ακόμη με πιάνει κρύος ιδρώτας.. μου έμεινε όμως η τάση εκδίκησης σε ετερόφυλα κωλαράκια...
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κλάιν, δε μπαίζει.. έχω περάσει προστατίτιδα και θυμάμαι την εξέταση...ακόμη με πιάνει κρύος ιδρώτας.. μου έμεινε όμως η τάση εκδίκησης σε ετερόφυλα κωλαράκια... Mναι. Μήπως λέει "κωλοστάχτη" τελικά; =ρ Πώς διάολο κάνεις έτσι το δέλτα. *Μετά τις φωτογραφίες, μας βλέπω για θρεντ "Ο γραφικός χαρακτήρας μελών του ινσομνια".
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ναι το δέλτα βγαίνει σχεδόν ευθεία καμιά φορά... κωλοστάχτη ε; στο πάρτυ χάρο με κωλοστάχτη... Στη δεύτερη λέξη μήπως το ρ είναι φ? πιθανόν ή και ζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα