Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σου έπεσε στάχτη στο ποτό. Δεν εξηγείται. τι δεν εξηγείται; ο γραφικός μου χαρακτήρας;
YiN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ρ είναι στη δεύτερη λέξη. Αν δεις και το άλλο ρ πιο πάνω φαίνεται. Σούπαφλάι ο γραφικός χαρακτήρας είναι το λιγότερο στο ανεξήγητο της υπόθεσης.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αμα το βρουμε τελικα τι κερδιζουμε? μια γραμματοσειρά δικιά μου σε αυτό το στυλ, για υπότιτλους
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μλκ σουπαφλάη αν αυτοκτονήσεις ποτέ, μόνο notepad.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ρ είναι στη δεύτερη λέξη. Αν δεις και το άλλο ρ πιο πάνω φαίνεται. Σούπαφλάι ο γραφικός χαρακτήρας είναι το λιγότερο στο ανεξήγητο της υπόθεσης. για ζ πάντως παίζει επίσης.. τι άλλο είναι ανεξήγητο;
g_alkis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Η δεύτερη σειρά είναι 2 λέξεις. Υπάρχει άνθρωπος από εκείνη την παρέα εν ζωή να σε βοηθήσει ή ήσουν φορέβερ αλόουν και τα έπινες μόνος σου? Μήπως είναι ψ και βαριόσουν να σηκώσεις το στυλό?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 υπάρχει, αλλά όλοι εκεί μέσα ήμασταν λάσπη... όχι ψ με τίποτα
Marria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μια γραμματοσειρά δικιά μου σε αυτό το στυλ, για υπότιτλους
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Διαβάζω: στο πάρτι χαζό με κώλος (εδώ μπαίνει άγνωστο γράμμα)αχί χαχα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 για να δούμε τη μπάζα μας μέχρι τώρα: Στο πάρτυ χάρο με κωλο...σκάμπιλα; (Κάτι παίχτηκε με κάποιον ντυμένο χάρο) Στο πάρτυ χέζε με κωλόχαρτο. Στο πάρτυ χαζογκόμενα κωλοδάχτυλο Στο πάρτυ χαρά με κωλόχαρτα.ΧΑ ΧΑ... Στο πάρτυ χαίρομαι με κωλοδάχτυλο στο πάρτυ χάρο με κωλοστάχτη... στο πάρτι χαζό με κώλος (εδώ μπαίνει άγνωστο γράμμα)αχίχαχα
Pantelwolf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μπορεις να γραψεις μια παραγραφο και να τη σκαναρεις για να δουμε και να συγκρινουμε τα γραμματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα