Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...νομίζω ότι η πλειονότητα θα διαφωνίσει μαζί σου καθώς από αισθητικής άποψης είμαι βέβαιος πως προτιμάει να υπάρχει ab initio και ipso facto ένας κώλος στο στόρι.  

Δημοσ.

...νομίζω ότι η πλειονότητα θα διαφωνίσει μαζί σου καθώς από αισθητικής άποψης είμαι βέβαιος πως προτιμάει να υπάρχει ab initio και ipso facto ένας κώλος στο στόρι.

παντα υπαρχει ενας κωλος στο στορυ

ή μηπως

ενα στορυ σε καθε κωλο

γαμωτο παντα μπερδευομαι στο συγκεκριμενο :mad:

Δημοσ.

Μήπως σχολιάζει κάτι από αυτό που γράφει από πίσω; Π.χ. λέει τιμοκατάλογος.

Άρα.."στο πάρτυ χαρίζουμε κωλόχαρτο". Yeap, makes sense. :rolleyes:

Δημοσ.

...επίσης υπάρχει περίπτωση, εκείνη η "μακρυά κάθετη γραμμή" στην μέση της 3ης σειράς (ακριβώς κάτω από το ξεκάθαρο "ε" της δεύτερης σειράς), να μην είναι γράμμα, αλλά να την έβαλες για να ξεχωρίσεις εκείνο το το αχ-σαμθινγκ, που ίσως κανονικά να ανήκε στην 2η σειρά (είτε σχηματίζοντας λέξη μαζί με τα τελευταία ορνιθοσκαλίσματα της 2ης σειράς, είτε να αποτελεί ξεχωριστή λέξη, που κόλλαγε στη 2η σειρά)...; Το γεγονός ότι το ορνιθοσκάλισμα κάτω από το τελευταίο "ε" της 2ης σειράς, και (πολύ) πάνω από το "α" της 3ης, όντως παίζει να είναι οξεία στο "α" (μοιάζει άλλωστε αρκετά με την οξεία που υπάρχει στο "πάρτυ" - έστω κι αν εκεί σέρνεις το στιλό μετά το γράψιμο του "α", για να την σχηματίσεις), ενισχύει μια υπόθεση ότι στο τέλος της 2ης σειράς, άρχισες να παλαντζάρεις, και κατέβηκες πολύ κάτω γράφοντας "πάνω στην 3η σειρά").

Θα ξεκαθάριζε τα πράγματα το αν μπορείς να επιβεβαιώσεις (αν έτσι το γράφεις κανονικά) πως το τελευταίο γράμμα πριν την "γραμμή", είναι Σίγμα τελικό (και συνεπώς η 1η λέξη της 3ης σειράς είναι "κωλος"...).

φοβερή ανάλυση!

δεν υπάρχει περίπτωση να 'ναι ς εκείνο το γράμμα.

CSI Insomnia Thread

Δημοσ.

Εγώ λέω να προσπαθήσουν να βρουν την απάντηση οι γιατροί ή οι φαρμακοποιοί του forum. :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω ότι στο "χαρ.", μετά το "α" υπάρχει ένα μικρό "ι". Μήπως είναι:

"Στο πάρτυ

Χαιρ[ετισμός] με κ***δάχτυλο;"

και εννοείς αυτό το αστείο, που πας να κάνεις χειραψία σε κάποιον και λυγίζεις το μεσαίο δάχτυλο; Που είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Μπορεί να κάνατε αυτό το αστείο και να ήθελες να το θυμηθείς.

Ταιριάζει και σαν concept. Και μετά το "με" η τελεία μπορεί να είναι άσχετη, όπως οι δυο τόνοι στο "πάρτύ". Επίσης, το "κ***δάχτυλο" νομίζω δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, γιατί έχεις "κωλο..αχτ." σίγουρα. Άρα δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μήπως σχολιάζει κάτι από αυτό που γράφει από πίσω; Π.χ. λέει τιμοκατάλογος.

Άρα.."στο πάρτυ χαρίζουμε κωλόχαρτο". Yeap, makes sense. :rolleyes:

νομίζω πως αυτό γράφει.

Δημοσ.

Χαιρ[ετισμός] με κ***δάχτυλο;"

και εννοείς αυτό το αστείο, που πας να κάνεις χειραψία σε κάποιον και λυγίζεις το μεσαίο δάχτυλο; Που είναι αρκετά ανατριχιαστικό.

μπορείς να μας το δείξεις σε βίντεο φίλε;

Δημοσ.

Προς τον Topic Starter

Ρε αδελφε, μονος σου τα επινες?

Γιατι αν τα επινες με φιλους, δοκιμασες να το δειξεις στους φιλους σου? Αυτοι θα θυμουνται τουλαχιστον τα αστεια περιστατικα απο εκεινο το βραδυ

Δημοσ.

μπορείς να μας το δείξεις σε βίντεο φίλε;

Τζίμι που να το βρω σε βιντεο ρε φίλε. Μια μαλακία είναι. Δεν νομίζω να υπάρχει σε βίντεο. Τέντωσε την παλάμη σου, ώστε να είναι επίπεδη. Μετά, λύγισε το μεσαίο δάχτυλο ώστε να κάνει ορθή γωνία σε σχέση με την παλάμη. Βήμα 3: Χαιρέτησε κάποιον (με χειραψία) με την ίδια παλάμη.

Έξτρα πόντοι: Πίεσε το δάχτυλο στο κέντρο της παλάμης του άλλου και χαμογέλασε κοιτώντας τον στα μάτια. Κατάλαβες τώρα;

Υ.Γ. οι εξπέρ του είδους δεν έχουν τεντωμένη την παλάμη - είναι πιο χαλαροί και το θύμα δεν την ψιλιάζεται.

Δημοσ.

κατάλαβα, το κάναμε στο σχολείο αυτό και άλλα

Γιατι αν τα επινες με φιλους, δοκιμασες να το δειξεις στους φιλους σου? Αυτοι θα θυμουνται τουλαχιστον τα αστεια περιστατικα απο εκεινο το βραδυ

βέβαια θυμούνται

chair-fail-drunks.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...