bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το υποτιθέμενο λ στο κωλο μηπως ειναι δ? Ετσι οπως παει η γραμμή θα μπορούσε, αναλογα με το πως το γραφεις το δ.
washcloud Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ...νομίζω ότι η πλειονότητα θα διαφωνίσει μαζί σου καθώς από αισθητικής άποψης είμαι βέβαιος πως προτιμάει να υπάρχει ab initio και ipso facto ένας κώλος στο στόρι.
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ...νομίζω ότι η πλειονότητα θα διαφωνίσει μαζί σου καθώς από αισθητικής άποψης είμαι βέβαιος πως προτιμάει να υπάρχει ab initio και ipso facto ένας κώλος στο στόρι. παντα υπαρχει ενας κωλος στο στορυ ή μηπως ενα στορυ σε καθε κωλο γαμωτο παντα μπερδευομαι στο συγκεκριμενο
christiana78 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 στη δεύτερη γραμμη πάντως μου κάνει για "χάσαμε"
slygeo87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μήπως σχολιάζει κάτι από αυτό που γράφει από πίσω; Π.χ. λέει τιμοκατάλογος. Άρα.."στο πάρτυ χαρίζουμε κωλόχαρτο". Yeap, makes sense.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ...επίσης υπάρχει περίπτωση, εκείνη η "μακρυά κάθετη γραμμή" στην μέση της 3ης σειράς (ακριβώς κάτω από το ξεκάθαρο "ε" της δεύτερης σειράς), να μην είναι γράμμα, αλλά να την έβαλες για να ξεχωρίσεις εκείνο το το αχ-σαμθινγκ, που ίσως κανονικά να ανήκε στην 2η σειρά (είτε σχηματίζοντας λέξη μαζί με τα τελευταία ορνιθοσκαλίσματα της 2ης σειράς, είτε να αποτελεί ξεχωριστή λέξη, που κόλλαγε στη 2η σειρά)...; Το γεγονός ότι το ορνιθοσκάλισμα κάτω από το τελευταίο "ε" της 2ης σειράς, και (πολύ) πάνω από το "α" της 3ης, όντως παίζει να είναι οξεία στο "α" (μοιάζει άλλωστε αρκετά με την οξεία που υπάρχει στο "πάρτυ" - έστω κι αν εκεί σέρνεις το στιλό μετά το γράψιμο του "α", για να την σχηματίσεις), ενισχύει μια υπόθεση ότι στο τέλος της 2ης σειράς, άρχισες να παλαντζάρεις, και κατέβηκες πολύ κάτω γράφοντας "πάνω στην 3η σειρά"). Θα ξεκαθάριζε τα πράγματα το αν μπορείς να επιβεβαιώσεις (αν έτσι το γράφεις κανονικά) πως το τελευταίο γράμμα πριν την "γραμμή", είναι Σίγμα τελικό (και συνεπώς η 1η λέξη της 3ης σειράς είναι "κωλος"...). φοβερή ανάλυση! δεν υπάρχει περίπτωση να 'ναι ς εκείνο το γράμμα. CSI Insomnia Thread
Haldol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Εγώ λέω να προσπαθήσουν να βρουν την απάντηση οι γιατροί ή οι φαρμακοποιοί του forum.
Vaggos02 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλά ρε Σουπαφλαη, απ το καρναβάλι τώρα το βρήκες το σημείωμα; Πόσο στάχτη έγινες ρε;
ennoeitai Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Νομίζω ότι στο "χαρ.", μετά το "α" υπάρχει ένα μικρό "ι". Μήπως είναι: "Στο πάρτυ Χαιρ[ετισμός] με κ***δάχτυλο;" και εννοείς αυτό το αστείο, που πας να κάνεις χειραψία σε κάποιον και λυγίζεις το μεσαίο δάχτυλο; Που είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Μπορεί να κάνατε αυτό το αστείο και να ήθελες να το θυμηθείς. Ταιριάζει και σαν concept. Και μετά το "με" η τελεία μπορεί να είναι άσχετη, όπως οι δυο τόνοι στο "πάρτύ". Επίσης, το "κ***δάχτυλο" νομίζω δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, γιατί έχεις "κωλο..αχτ." σίγουρα. Άρα δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μήπως σχολιάζει κάτι από αυτό που γράφει από πίσω; Π.χ. λέει τιμοκατάλογος. Άρα.."στο πάρτυ χαρίζουμε κωλόχαρτο". Yeap, makes sense. νομίζω πως αυτό γράφει.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Χαιρ[ετισμός] με κ***δάχτυλο;" και εννοείς αυτό το αστείο, που πας να κάνεις χειραψία σε κάποιον και λυγίζεις το μεσαίο δάχτυλο; Που είναι αρκετά ανατριχιαστικό. μπορείς να μας το δείξεις σε βίντεο φίλε;
DKNI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προς τον Topic Starter Ρε αδελφε, μονος σου τα επινες? Γιατι αν τα επινες με φιλους, δοκιμασες να το δειξεις στους φιλους σου? Αυτοι θα θυμουνται τουλαχιστον τα αστεια περιστατικα απο εκεινο το βραδυ
ennoeitai Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μπορείς να μας το δείξεις σε βίντεο φίλε; Τζίμι που να το βρω σε βιντεο ρε φίλε. Μια μαλακία είναι. Δεν νομίζω να υπάρχει σε βίντεο. Τέντωσε την παλάμη σου, ώστε να είναι επίπεδη. Μετά, λύγισε το μεσαίο δάχτυλο ώστε να κάνει ορθή γωνία σε σχέση με την παλάμη. Βήμα 3: Χαιρέτησε κάποιον (με χειραψία) με την ίδια παλάμη. Έξτρα πόντοι: Πίεσε το δάχτυλο στο κέντρο της παλάμης του άλλου και χαμογέλασε κοιτώντας τον στα μάτια. Κατάλαβες τώρα; Υ.Γ. οι εξπέρ του είδους δεν έχουν τεντωμένη την παλάμη - είναι πιο χαλαροί και το θύμα δεν την ψιλιάζεται.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 κατάλαβα, το κάναμε στο σχολείο αυτό και άλλα Γιατι αν τα επινες με φιλους, δοκιμασες να το δειξεις στους φιλους σου? Αυτοι θα θυμουνται τουλαχιστον τα αστεια περιστατικα απο εκεινο το βραδυ βέβαια θυμούνται
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ...ο δεξιάς είναι έτσι και σήμερα; Ή είναι φωτό από το επόμενο πρωινό του πάρτυ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα