Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει βρε κοπελια δεν ειναι ολοι τοσο θερμοαιμοι. καποιοι σφαζονται και χωρις χειροδικιες και φωνες.

:lol:

οχι ρε δε μιλάω για ξύλο αλλά πραγματικά τώρα , με τους 2-3 πολύ καλούς φίλους-ες που είχα στη διάρκεια της ζωής μου ήρθε η ώρα που τσακωθήκαμε πολύ άσχημα και μετά που είχαμε πει ο καθένας όλα αυτά που μας είχαν πληγώσει, έγινε και πιο αληθινή η φιλία.

Ηταν απάντηση το βιντεάκι τους συμφορουμίτη που έλεγε οτι αν έχεις ένας φίλο και του πεις τί σκέφτεσαι γι 'αυτόν πραγματικά θα τελειώσει και η φιλία.

Δημοσ.

Παντως προτιμω να συναντω εναν ενδιαφεροντα ανθρωπο μια φορα καθε 3 μηνες και να κανουμε μια εξαιρετικη συζητηση,ειναι πιο ''φιλος'' παρα να βρισκομαι με καποιον 2 φορες την βδομαδα και να με πρηζει στις κλισε αποψεις.

Μα τους φιλους δεν τους εχεις για να κανεις φιλοσοφικες/κοινωνικοπολιτικες συζητησεις. Δεν θα λυσεις το κυπριακο μαζι τους. Σιγουρα θα κανεις και τετοιες συζητησεις (αναλογως με το ποσο ενδιαφερεται ο αλλος παντα) αλλα το κριτηριο να τους επιλεξεις ειναι αλλο.

Κριτηριο για μενα ειναι το πόσο "κολλατε". Να γουσταρει ο ενας τη παρεα του αλλου. Να αραζετε είτε για καφε, ειτε για ποτο, ειτε οπουδηποτε. Και δεν ειναι αναγκη να συζητατε για βαθια φιλοσοφικα προβληματα. Και πραγματα εντελως "ασημαντα" να συζηταει κανεις ειναι εξισου σημαντικο. Πχ για γκομενες ή κατι αλλο που τον ενδιαφερει τον αλλον εκεινη τη στιγμη. Ή απλα να κανετε χαβαλε. Για μενα αυτο ειναι παρεα και φιλοι. Να νιωθεις ανετα μαζι τους, να πεις τη μαλακια σου, να γελατε με τις μαλακιες. Πρωτ απ ολα ειναι αυτο. Ετσι δενεσαι, κοινονικοποιεισαι. Μετα θα κανεις και τις αλλες "εξαιρετικες" συζητησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηρώ πάντως πως πολλοί θέλετε/απαιτείτε μία άνευ όρων φιλία. Εντάξει, σας καταλαβαίνω αλλά μία καλή σχέση είναι αλισβερίσι και στηρίζεται στην ισοτιμία. Καλώς ή κακώς, είμαι της γνώμης πως για να αποκτήσεις έναν καλό φίλο θα πρέπει να δώσεις εσύ πρώτα και αν κάτσει, έκατσε. :rolleyes:

Δημοσ.

Διαβαζοντας κατι αποψεις του τυπου "τι να τους κανω τους φιλους", "δε γουσταρω τους ανρθωπους κλπ", 2 πραγματα μου ερχονται:

Αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcQWw0NeIgX7uXT5w3QyVqc8GA4vnHbu-YseGkOFlNEDEu1q7bcXLw

Eνω αν οντως ειναι serious, αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcShGLC4BAdhwAb1qkG21XGj7-vPflz7Z7wvM4KklYf4SoqQwLN-

images?q=tbn:ANd9GcSvaxJWWN640XCmOrwGqQImvWbGKuVBJFUat2XEngTNL80veRtf

Δημοσ.

Trolling από πολλούς, ή πραγματική ανάγκη για εξαναγκαστική ψυχολογική υποστήριξη σε αρκετούς.

Δημοσ.

Trolling από πολλούς, ή πραγματική ανάγκη για εξαναγκαστική ψυχολογική υποστήριξη σε αρκετούς.

Συμπαράσταση θες ή χαβαλέ κάνεις;

Σε κάλυψα στις αναζητήσεις σου;(trolling Vs therapy...)Αν ναι βάλε μου θετική (:P),αν όχι,εσύ γιατί spoilerιάζεις και μας λες το τέλος;

Δημοσ.

Παρατηρώ πάντως πως πολλοί θέλετε/απαιτείτε μία άνευ όρων φιλία. Εντάξει, σας καταλαβαίνω αλλά μία καλή σχέση είναι αλισβερίσι και στηρίζεται στην ισοτιμία. Καλώς ή κακώς, είμαι της γνώμης πως για να αποκτήσεις έναν καλό φίλο θα πρέπει να δώσεις εσύ πρώτα και αν κάτσει, έκατσε. :rolleyes:

Χε..

Το θέμα δεν είναι η άνευ όρων. Είναι ακριβώς οι όροι.

Οι περισσότεροι (η συντριπτική πλειοψηφία) τους θέτουν στους άλλους αντί για στον εαυτό τους. Εκεί είναι το θέμα.

Δημοσ.

Εγω γενικα τους καλους φιλους τους βλεπω ως συνοδοιπορους στη ζωη ωστε να την παλευουμε καλυτερα απεναντι στον παραλογισμο της κοινωνικης πραγματικοτητας που ζουμε καθημερινα, γελωντας, μιλωντας, δρωντας, μοιραζοντας κλπ ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχίστε το και φύγατε πακέτο.

Α, μην το ξεχάσω: αν είναι στο ένα λεπτό μετά την αναφορά να το χοντραίνετε χειρότερα, μη τη στέλνετε καθόλου τη ρημάδα, δε θα σας γλιτώσει από τον αποκλεισμό.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

'Ωπα μάγκες, τι παίχτηκε; Που γίνεται καβγάς να μπούμε και'μεις; Έχω και τους φίλους μου εδώ γι'αυτό ομιλώ στον πληθυντικό.

Δημοσ.

Ειχα ως το λυκειο καποιους που θεωρουσα κολλητους 5-7 χρονια και με το που μπηκαν σε "σοβαρη" σχεση με εγραψαν στα αρχιδια τους.

Στον στρατο μετα γιναμε κολητοι με εναν αλλα αποφασισε να μετακομισει στην κυπρο για μια γκομενα παλι.

Οπως ειπανε μερικοι εχω γνωστους αλλα κανενα φιλο πια, γιατι να εχεις φιλους που ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα σε απογοητευσουν ?

Λολ! Ωραίο θέμα, όσο για την απάντηση σου JERONIMO888 η φιλία δεν μετριέται με την απόσταση αλλα απο την δύναμη της. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι επιδή με κάποιον χάνεσε λόγω καταστασεων να τον διαγράφεις απο φίλο, εγω στο λύκειο είχα μία παρέα (5 ατόμα), εφυγα για σπουδές, στρατό, ελειπα 5 χρόνια δεν είχαμε φυσικά επαφή καθημερινή μόλις γύρισα όμως φυσικά και ξαναγίναμε κολλητάρια αφού απλα ξεκόψαμε λόγω καταστάσεων και όχι επειδή δεν με ήθελαν ή επειδή δεν τους ήθελα για φίλους και πολλοί περισσότεροι σε αριθμό. Πραγματικά μου φαίνετε πολύ ζόρικο να αισθάνεσαι ότι όλοι σε πουλάνε αρα γιατι να κάνεις παρέες.

Πολλοί εδω μέσα απο ότι καταλαβα νομίζουν ότι φίλοι τους είναι αυτοί που καιγονται στα net cafe και στα RPG και οι φίλοι στο facebook. Αυτο είναι λογικό; Κλείστε τους υπολογιστές μάγκες και μάγκισες και βγείτε έξω μήν σπαταλάτε τα χρόνια σας μπροστά σε μία οθόνη... Αποκτήστε εμπειρίες και πραγματικά θα καταλάβεις "φίλε" μου πως μπορείς να βρείς πραγματικούς φίλους.

Δημοσ.

Συμπαράσταση θες ή χαβαλέ κάνεις;

Σε κάλυψα στις αναζητήσεις σου;(trolling Vs therapy...)Αν ναι βάλε μου θετική (:P),αν όχι,εσύ γιατί spoilerιάζεις και μας λες το τέλος;

Αστειάτορας μεγάλος :D

Το πόσο αστείο θεωρούνε κάποιοι το θέμα για να trollάρουνε και να κοροϊδεύουνε κάποιους άλλους που έχουνε ψυχολογικά προβλήματα ( ναι, το να μην θες να έχεις φίλους, να είσαι όλη μέρα στο PC είναι αποτέλεσμα ψυχολογικού προβλήματος ) δείχνει το πoιόν τους.

Αλίμονο μόνο μην σας τύχει σε εσάς κάτι σαν αυτό το παιδί εδώ που κοροϊδεύετε.

Τότε να σας δούμε "μάγκες" :)

Δημοσ.

Εγω αποφάσισα να γινω καταραμενος ποιητης μιας και στην Ελλαδα θα ειμαι για πάντα άνεργος και δεν θελω φιλους.. Καθε στιγμη είναι και στιγμη της μέθης απο δω κα μπρός..

Δημοσ.

Αστειάτορας μεγάλος :D

Το πόσο αστείο θεωρούνε κάποιοι το θέμα για να trollάρουνε και να κοροϊδεύουνε κάποιους άλλους που έχουνε ψυχολογικά προβλήματα ( ναι, το να μην θες να έχεις φίλους, να είσαι όλη μέρα στο PC είναι αποτέλεσμα ψυχολογικού προβλήματος ) δείχνει το πoιόν τους.

Αλίμονο μόνο μην σας τύχει σε εσάς κάτι σαν αυτό το παιδί εδώ που κοροϊδεύετε.

Τότε να σας δούμε "μάγκες" :)

Δημοσίευση σήμερα, 03:03

Άμα κοιτάξες τη παράθεσή μου θα καταλάβεις καλύτερα τι είπα...

Και ναι,κέρδισες,είμαι αστειάτορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...