aledjo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κανεις λαθος ερωτηση σε λαθος μερος. ειναι σαν να πας στην αφρικη για να διαπιστώσεις αν υπαρχουν μαυροι ανθρωποι σαν να ρωτας σε forums αν οι ανθρωποι μπαινουν στο ιντερνετ σαν ψαχνεις ανθρωπο στο facebook, που να μην εχει facebook!
aghsilaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ε και αν πούμε πόσους φίλους έχουμε τι σημασία έχει ? Στατιστική μελέτη κάνεις ή να αφήνουμε post για να γεμίσει όλο το θέμα 100σελίδες ? Σιγά..... Ναι, δες το σαν έρευνα. Θέλω να μάθω σε τι τάσεις κινείται και η υπόλοιπη κοινωνία, αν συμβαίνει μόνο σ' εμένα ή είναι γενικευμένο το πρόβλημα. κανεις λαθος ερωτηση σε λαθος μερος. ειναι σαν να πας στην αφρικη για να διαπιστώσεις αν υπαρχουν μαυροι ανθρωποι σαν να ρωτας σε forums αν οι ανθρωποι μπαινουν στο ιντερνετ σαν ψαχνεις ανθρωπο στο facebook, που να μην εχει facebook! Τι θέλεις να πεις; Ότι οι χρήστες του φόρουμ έχουν όλοι φίλους; Από που προκύπτει αυτό;
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Από τα κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητα που μας μεγαλώνουν τα πέη.
tsifotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το θρεντ αμα θελει πινει! Αφου δεν οδηγει... (...πουθενα)
arianos16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 6 ατομα.... γνωστους αρκετους σε ολοι την ελλαδα
aledjo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τι θέλεις να πεις; Ότι οι χρήστες του φόρουμ έχουν όλοι φίλους; Από που προκύπτει αυτό; οχι δε λεω αυτο. καλως κακως τα τελευταα χρονια οι ανρθωποι εχουν την επιλογη να εχουν πολλους φιλους ή για καποιο αλλο λογο να ειναι "τσακωμενοι" με ολους και να περνανε το χρονο τους στο ιντερνετ. αυτο που λεω ειναι τα 2 μεγαλα ακρα. αλλοι τα συνδυαζουν και τα δυο και αλλοι δεν εχουν ιντερνετ. ετσι αναγκαστηκα αυτοι που δε εχουν ιντερνετ, εχουν φιλους.... διοτι δε εχουν αλλη επιλογη. μπορει ομως αν ειχαν ιντερνετ να κοβανε τις φιλιες με τους περισσοτερους... την αληθεια δε θα τι μαθουμε ποτε! δεν ξερουμε αν το ιντερνετ ειναι αυτο που φταιει οτι οι ανθρωποι εχουν λιγοτερους φιλους ή οτι ετσι κι΄αλλιως δε θαλανε πολλους φιλους αλλα αφου δεν ειχαν αλλο τροπο να περασουν το χρονο τους, κανανε πιο πολλους φιλλους καπως ειναι και το σεξ και τα παιδια. σημερα ειναι τεκμηριωμένο οτι οι ανρθωποι κανουν λιγοτερο σεξ και παιδια γιατι εχουν ποιο πολλες ασχολιες παλια που δεν ειχαν ουτε ιντερνετ, τηλεοραση κτλ, κανανε πιο πολλες φορες σεξ και παιδια γιατι δεν ειχαν και αλλα πολλα πραγματα να κανουν..... οπως και φιλιες παρεες κτλ ακομα και εκει δε ξερουμε αν κανανε σεξ επειδη οντως το θελανε ή οτι δεν ειχαν τιποτα αλλο να κανουν.... ακρη δε βγαλεις ποτε! συμβουλη μου...... ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
yannis22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τονίστε και καμία λέξη βρέ παιδιά... θα στραβωθούμε...
tsifotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οχι δε λεω αυτο. καλως κακως τα τελευταα χρονια ... αυτο που λεω ειναι τα 2 μεγαλα ακρα. την αληθεια δε θα τι μαθουμε ποτε! σημερα ειναι τεκμηριωμένο οτι οι ανρθωποι κανουν λιγοτερο σεξ ακρη δε βγαλεις ποτε! συμβουλη μου...... Βρε aledjo γενικα αυτες οι far fetched εκτιμησεις σου δεν λεω καλες κι αγιες αλλα νομιζω ξεφυγες λιιιιιγο παραπανω αυτην την φορα. Παντως συνεχισε να ποσταρεις/σκεφτεσαι outside the box. Ανακατευεις την τραπουλα στην κουβεντα με τον πιο υγιη τροπο και γουστερνω. Αληθεια
aledjo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Βρε aledjo γενικα αυτες οι far fetched εκτιμησεις σου δεν λεω καλες κι αγιες αλλα νομιζω ξεφυγες λιιιιιγο παραπανω αυτην την φορα. Παντως συνεχισε να ποσταρεις/σκεφτεσαι outside the box. Ανακατευεις την τραπουλα στην κουβεντα με τον πιο υγιη τροπο και γουστερνω. Αληθεια δε ξεφυγα καθολου.... αν καταλαβες μιλαω για παντρεμενους αφου λεω και για παιδια. για το αλλο....... και που να δεις τι κανω στη πραγματικη ζωη!
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εγω στο facebook εχω φτιάξει και δεύτερο προφίλ γιατί δεν χωρούσαν άλλοι φίλοι και τώρα πάω και για το C!!!
caution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 συμβουλη μου...... ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 50000 χρόνια εξέλιξης. Τελεία.
kabamaru21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ο γράφων, για λόγους που δεν είναι της παρούσης, αριθμεί μηδέν φίλους. Εσείς λοιπόν πόσους έχετε; Αναφέρετε και από τα δύο είδη, δηλαδή τόσο τους πιο στενούς με τους οποίους έχεις σχέση εμπιστοσύνης, όσο και αυτούς του χαβαλέ με τους οποίους θα πιεις απλώς έναν καφέ. Θέλεις να γίνουμε φίλοι?
Tenshi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μόνο έναν (1),τον σκύλο μου. Οτι είπε ο Malthador στην πρώτη σελίδα.Οι άνθρωποι με κουράζουν.Υπερβολικός εγωκεντρισμός,υπερβολική αλαζονεία...
kkostas77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μόνο έναν (1),τον σκύλο μου. Οτι είπε ο Malthador στην πρώτη σελίδα.Οι άνθρωποι με κουράζουν.Υπερβολικός εγωκεντρισμός,υπερβολική αλαζονεία... Η μισανθρωπία και η αποφυγή των κοινωνικών συναναστροφών θεωρείς πως προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής? Να σου πω την αλήθεια πάντως φιλε μου, εγώ είμαι της άποψης "Ubi nihil vales ibi nihil velis" (χωρίς φυσικά να υποννοώ κάτι για σένα, είναι η γενική μου άποψη αυτή.)
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εσενα το προβλημα μα σου ποιο ειναι δεν καταλαβα, εισαι εδω για να κρινεις τις επιλογες των αλλων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα