kkostas77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Kαμία σχέση. Βάση της άποψης που έγραψε, του έθεσα του ανθρώπου ένα γενικό ερώτημα, στο οποίο μπορεί να απαντήσει ο οποιοσδήποτε. Σου φάνηκε προκλητικό το ερώτημα ή το λατινικό ρητό που αποτελεί και προσωπική μου γνώμη σε ότι αφορά το θέμα?
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κοίτα,δέν σταυρώνω και παιδάκια επειδή μου την σπάει το θηλαστικό άνθρωπος.Επειδή έθιξες ενα θέμα (και πραγματικά ήλπιζα πως κάποιος θα το κάνει),θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα.Δέν ζητάω να τα πάρετε και τις μετρητής.Είναι η αντίληψή που έχω αποκομίσει απο τα βιώματά μου και στο κάτω κάτω μπορεί να λέω και μαλακίες... Μιλάς για ποιότητα ζωής ώς προς τί;Την "ασφάλεια" που σου παρέχει μια ομάδα,όντας μέρος της;Αν ζούσαμε σε σπηλιές ή στο μικρό σπίτι στο λιβάδι...ναί θα συμφωνούσα μαζί σου.Θα πρέπει να τα έχεις καλά με τον γιατρό,γιατι μόνο αυτός υπάρχει και δέν θές να πάς άκλαυτος.Θα πρέπει να τα έχεις καλά με τον δάσκαλο του σχολείου,τον παπά,τον σερίφη,τον μαραγκό,τον μπακάλη και γενικότερα το κάθε νούμερο αυτού το μικρού (ή μεγάλου) κύκλου.Γιατί;Για να έχεις μια χείρα βοηθείας την δύσκολη στιγμή.Γιατί είναι θέμα επιβίωσης.Γιατί πηγάζει απο το ένστικτο που μας υπαγορεύει οτι πρέπει να ανήκουμε σε μια αγέλη. Επειδή όμως δέν ζούμε σε αυτές τις εποχές,επειδή το σύστημα είναι πλέον δομημένο έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις ή τουλάχιστον να ζείς με αυτή την ψευδαίσθηση...αν έχω τα μέσα (σσ. χρήμα) μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου και χωρίς τον κάθε μαλάκα. "Ντεκαιγαμήσου" και εσύ και πετριά που έχεις φάει στο κεφάλι.Δέν γίνεται να ζείς παθητικά, μόνο και μόνο για να είσαι συμβατός με τους γύρω σου. -Μαααα,θα μείνεις μόνο σου,πετάγεται και λέει το παλικάρι παίρνοντας μια τζούρα φραπέ.Ναι,καλά,ok...ρούφα,ψυχολόγε της δεκάρας.Πάντα μόνος σου ήσουν,απλά φοβόσουν να το παραδεχτείς. Άλλα τι σας ζαλίζω...
kkostas77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Tenshi όχι μόνο δε ζαλίζεις αλλά δίνεις μια νέα χροιά στο θέμα που είναι άκρως ενδιαφέρουσα και ευχαριστώ για την άμεσή σου απάντηση. Μλκια παρεπιπτόντος δεν ειναι κανενός η άποψη. Εδώ δε κρίνουμε απόψεις απλά συζητάμε. Δεν αναφέρομαι στην ασφάλεια που σου προσφέρει η ομάδα, αλλά στο να επικοινωνείς με κάποιον εκτός της οικογενείας. Συναισθηματική ανύψωση. Μια φιλία, δίνει αξία στον άνθρωπο. Πως θα σου φαινόταν αν ήξερες πως έχεις 5 ανθρώπους έτοιμους να σκιστούν για πάρτυ σου, όχι επειδή σου έχουν υποχρέωση αλλά επειδή γουστάρουν τόσο πολύ αυτό που είσαι, το τρόπο που μιλάς, που σκέφτεσαι, που πράτεις. Ως άνθρωποι είμαστε επικοινωνιακά όντα γιαυτο και μου φαίνεται παράξενη η τάση μισανθρωπίας.
tsifotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 το σύστημα είναι πλέον δομημένο έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις ή τουλάχιστον να ζείς με αυτή την ψευδαίσθηση...αν έχω τα μέσα (σσ. χρήμα) μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου και χωρίς τον κάθε μαλάκα. "Ντεκαιγαμήσου" και εσύ και πετριά που έχεις φάει στο κεφάλι.Δέν γίνεται να ζείς παθητικά, μόνο και μόνο για να είσαι συμβατός με τους γύρω σου. -Μαααα,θα μείνεις μόνο σου,πετάγεται και λέει το παλικάρι παίρνοντας μια τζούρα φραπέ.Ναι,καλά,ok...ρούφα,ψυχολόγε της δεκάρας.Πάντα μόνος σου ήσουν,απλά φοβόσουν να το παραδεχτείς. Άλλα τι σας ζαλίζω... Οκ , εμενα παντως με επεισες, δεν εχεις αναγκη κανεναν. Ειδικα με τον θεατραλε διαλογο στο καφενειο (; ) οχι μονο δεν θες co-writers στο εργο η ζωη του Tenshi, δεν αξιζει να βρεις καν ηθοποιους τοσο αμπαλοι που σιγουρα θα 'ναι! Νυσταξα, θα διαβασω κατι χαλαρο να κοιμηθω... 'νταξει σε νιωθω ρε μαν αλλα επειδη οντως θα την κανω ας αναλυσω και λιγο. Ιδεα μου ειναι ή οντως ειναι λιγο αυτοαναιρουμενη η χαζονεορομαντικη απογοητευση τυπου Λουντεμη "γνωρισα τους ανθρωπους κι αγαπησα τα ζωα" ή εστω του μοναχικου Παπαδιαμαντη να εκφραζεται στο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ; μιλαμε για το κοινωνικο section ενος πολυπληθους forum! Μου θυμιζει λιγο τις facebookοκραξιματικες σελιδες με links και likes που αλλου; στο facebook!!! Αυτα για την ωρα...
g_alkis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το "δεν με γουστάρουν ούτε τα άντερα μου" μετατρέπεται σε αμπελοφιλοσοφίες.
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Οκ , εμενα παντως με επεισες, δεν εχεις αναγκη κανεναν. Ειδικα με τον θεατραλε διαλογο στο καφενειο (; ) οχι μονο δεν θες co-writers στο εργο η ζωη του Tenshi, δεν αξιζει να βρεις καν ηθοποιους τοσο αμπαλοι που σιγουρα θα 'ναι! Νυσταξα, θα διαβασω κατι χαλαρο να κοιμηθω... 'νταξει σε νιωθω ρε μαν αλλα επειδη οντως θα την κανω ας αναλυσω και λιγο. Ιδεα μου ειναι ή οντως ειναι λιγο αυτοαναιρουμενη η χαζονεορομαντικη απογοητευση τυπου Λουντεμη "γνωρισα τους ανθρωπους κι αγαπησα τα ζωα" ή εστω του μοναχικου Παπαδιαμαντη να εκφραζεται στο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ; μιλαμε για το κοινωνικο section ενος πολυπληθους forum! Μου θυμιζει λιγο τις facebookοκραξιματικες σελιδες με links και likes που αλλου; στο facebook!!! Αυτα για την ωρα... Χαχα...νοτ. Το γεγονός οτι οι απόψεις μου δέν έχουν κοινά σημεία αναφοράς,προκαλεί;Μήπως γιατί κάποιοι δέν μαθανε "να σκέφτονται έξω απο το κουτί";Το ίδιο κουτί που επιβάλει να φοράμε προσωπεία ή να χλευάζουμε; Tsifotis,σεβαστή η άποψή σου άλλα δέν θα κάνω brainstorming για να σου αποδείξω οτι δέν είναι έτσι τα πράγματα.Σε τελευταία ανάλυση βλέπεις την ζωή απο την οπτική ενός συγγραφέα ή ενός ηθοποιού,εστω και κομπάρσου.Μην με παρεξηγήσεις επειδή βλέπω τα ίδια πράγματα σάν τραγουδιστής ή σαν ζωγράφος... ps. Ο διάλογος στο καφενείο είναι φανταστικός;
tsifotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Χαχα...νοτ. Το γεγονός οτι οι απόψεις μου δέν έχουν κοινά σημεία αναφοράς,προκαλεί;Μήπως γιατί κάποιοι δέν μαθανε "να σκέφτονται έξω απο το κουτί";Το ίδιο κουτί που επιβάλει να φοράμε προσωπεία ή να χλευάζουμε; Tsifotis,σεβαστή η άποψή σου άλλα δέν θα κάνω brainstorming για να σου αποδείξω οτι δέν είναι έτσι τα πράγματα.Σε τελευταία ανάλυση βλέπεις την ζωή απο την οπτική ενός συγγραφέα ή ενός ηθοποιού,εστω και κομπάρσου.Μην με παρεξηγήσεις επειδή βλέπω τα ίδια πράγματα σάν τραγουδιστής ή σαν ζωγράφος... ps. Ο διάλογος στο καφενείο είναι φανταστικός; με προλαβες δευτερολεπτα πριν το shutdown. δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα. Η εμπειρια εχει δειξει οτι αξιζεις δευτερη αναγνωση, θα το επιχειρησω αυριο. καλη συνεχεια σε ολους
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Yπαρχουν φιλοι για να βγαινεις για καφε, να χαζολογεις, να περνάς καλά και γενικά να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και φίλοι που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα προβλήματα σου και να στιριχθείς πως ακόμα και στα δύσκολα θα είναι δίπλα σου. Η πρώτη κατηγορία είναι εύκολο να βρεθεί η δεύτερη όμως δύσκολα η και καμιά φορά αδύνατον.
spacefart Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εχω πολλους φιλους.. αυτοι ομως δε το ξερουν οτι ειναι φιλοι μου..
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αναμφίβολα, αν λες ότι γράφεις κι εδώ, το έχουν ήδη πάθει.
spacefart Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 τοτε μπορω να κοιμηθω ησυχος.. αποστολη εξετελεσθη
athlios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας είναι ΟΛΟΙ φίλοι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα