Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, insomniagfg είπε

Οσον αφορα το νοucher, το χρησιμοποίησα για να πάω στο flow+360.αν κάνω υποβάθμιση σε 30/3, εχώ διαθέσιμο υπόλοιπο voucher για χρήση αλλού?

Όχι, χάνεται. Το voucher δίδεται άπαξ κι εφόσον ενεργοποιηθεί σε έναν πάροχο, ισχύει αποκλειστικά σε αυτόν με το πακέτο της σύμβασης για όλο το 24μηνο δέσμευσης.

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, theo93 said:

Πήρα πάλι σήμερα γτ με πήγαιναν απο βδομάδα σε βδομάδα και λέει μπορεί να μην επανελθει καν...

ξερετε ενδεικτικο κοστος κεραιας(εγκατασταση κτλ)

Δεν ξέρω, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, μια κεραία κοστίζει γύρω στο 100€, ένας καλός ενισχυτής (televes) με 2-3 εξόδους άλλο τόσο...και μετά τα εργατικά και το καλώδιο...

...αν ρωτήσει κάποιος σε επαγγελματικό κατάστημα, ας μας πει.

Επεξ/σία από definitio
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν έκανε κάποιος πρόσφατα σύνδεση, τί ρούτερ σας έδωσαν;

Εχω τώρα το JF611-TV κι η αλήθεια είναι πάει πολύ καλά...δεν "μπουκώνει" όπως το προηγούμενο, έχει πολύ καλή λήψη σ' όλο το σπίτι (έχει κ σύνδεση TV αν ποτέ αλλάξουν γνώμη)

...αν υπάρχει κάτι καλύτερο, νεώτερο, ενημερώστε.

(μεταβαίνω σε πρόγραμμα 900/900 μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας - ελπίζω - και αναρωτιέμαι μήπως για το υψηλότερο πρόγραμμα υπάρχει καλύτερη πρόταση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο πεσμένο το up, δεν ξέρω αν αξίζει να το αναφέρω...

...επιτέλους τέρμα το 30/3...βάσανο, έστω και για ένα μήνα, μετά από χρόνια στα 120 - 360 - 600mbps

Screenshot2025-07-02at14-56-08SpeedtestbyOokla-TheGlobalBroadbandSpeedTest.png.58f1e8b7b41acc87d6f17de0b797aa2c.png

ΥΓ:

Οσοι έχετε 900άρα γραμμή, τί ταχύτητες πιάνετε στο upload;

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Σας δουλεύει το Port Forwarding; Κυρίως αν έχετε το ρουτερ 611, αλλά και γενικά.

Οι ρυθμίσεις που είχα εδώ και πολλούς μήνες/χρόνια ξαφνικά δεν λειτουργούν. Αλλάζω θύρα, τα ίδια.

Δοκιμάστε όσοι μπορείτε κ πείτε μου.
https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

...να φταίει το ρούτερ ξαφνικά ή κάτι άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...