jkoukos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 4 ώρες πριν, insomniagfg είπε Οσον αφορα το νοucher, το χρησιμοποίησα για να πάω στο flow+360.αν κάνω υποβάθμιση σε 30/3, εχώ διαθέσιμο υπόλοιπο voucher για χρήση αλλού? Όχι, χάνεται. Το voucher δίδεται άπαξ κι εφόσον ενεργοποιηθεί σε έναν πάροχο, ισχύει αποκλειστικά σε αυτόν με το πακέτο της σύμβασης για όλο το 24μηνο δέσμευσης. 1
definitio Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, theo93 said: Πήρα πάλι σήμερα γτ με πήγαιναν απο βδομάδα σε βδομάδα και λέει μπορεί να μην επανελθει καν... ξερετε ενδεικτικο κοστος κεραιας(εγκατασταση κτλ) Δεν ξέρω, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, μια κεραία κοστίζει γύρω στο 100€, ένας καλός ενισχυτής (televes) με 2-3 εξόδους άλλο τόσο...και μετά τα εργατικά και το καλώδιο... ...αν ρωτήσει κάποιος σε επαγγελματικό κατάστημα, ας μας πει. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από definitio
definitio Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Αν έκανε κάποιος πρόσφατα σύνδεση, τί ρούτερ σας έδωσαν; Εχω τώρα το JF611-TV κι η αλήθεια είναι πάει πολύ καλά...δεν "μπουκώνει" όπως το προηγούμενο, έχει πολύ καλή λήψη σ' όλο το σπίτι (έχει κ σύνδεση TV αν ποτέ αλλάξουν γνώμη) ...αν υπάρχει κάτι καλύτερο, νεώτερο, ενημερώστε. (μεταβαίνω σε πρόγραμμα 900/900 μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας - ελπίζω - και αναρωτιέμαι μήπως για το υψηλότερο πρόγραμμα υπάρχει καλύτερη πρόταση).
definitio Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Λίγο πεσμένο το up, δεν ξέρω αν αξίζει να το αναφέρω... ...επιτέλους τέρμα το 30/3...βάσανο, έστω και για ένα μήνα, μετά από χρόνια στα 120 - 360 - 600mbps ΥΓ: Οσοι έχετε 900άρα γραμμή, τί ταχύτητες πιάνετε στο upload; Επεξ/σία 3 Ιουλίου από definitio
definitio Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Σας δουλεύει το Port Forwarding; Κυρίως αν έχετε το ρουτερ 611, αλλά και γενικά. Οι ρυθμίσεις που είχα εδώ και πολλούς μήνες/χρόνια ξαφνικά δεν λειτουργούν. Αλλάζω θύρα, τα ίδια. Δοκιμάστε όσοι μπορείτε κ πείτε μου. https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ...να φταίει το ρούτερ ξαφνικά ή κάτι άλλο;
definitio Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Τελικά πέτυχα σε αυτό το pdf έγγραφο για τα "Τέλη μη Επιστροφής ή φθοράς/βλάβης Τερματικού Εξοπλισμού HCN" ποιά μοντέλα ρούτερ διατίθενται ή έχουν διατεθεί στο παρελθόν από την εταιρεία. Το νέο ρουτερ για ιδιώτες πελάτες πρέπει να είναι το Tplink XC220-G3v κι ευτυχώς γι αυτό έχουμε κ Datasheet & User Guide. ...μπορεί να το δοκιμάσω σύντομα, γιατί ξαφνικά δεν στο JF611 δεν λειτουργεί καθόλου το Port Forwarding...οι ίδιες ρυθμίσεις που είχα για καιρό έπαψαν να λειτουργούν κ πλέον ό,τι θύρα και να ορίσω φαίνεται κλειστή - έχω σταθερή ΙΡ - Το firewall δεν φαίνεται να κόβει τίποτα (Bitdefender) - οι ρυθμίσεις συμπληρώνονται σωστά. ενώ στο 900/900 δεν πιάνει πάνω από 789mbps upload ενώ γενικά κυμαίνεται πάνω από 700mbps, αλλά και με χαμηλε΄ς μετρήσεις από 560 έως κ <700.
definitio Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα το νέο ρούτερ, είναι πράγματι το TpLink XC220-G3v v2 Πολύ πιο όμορφο και εύκολο μενού, αλλά... - οι ταχύτητες στο πρόγραμμα Sonic 900/900 συνεχίζουν να βρίσκουν τοίχο στο Upload στα ~790mbps (από 789 με Arrow, με TPLink έπιασα 791mbps) - και πάλι δεν λειτουργεί το port forwarding. Το TPlink έχει δύο σχετικά μενού, το Port Triggering & Virtual Servers - το 1ο βγάζει σφάλμα "Error 9805" στην αποθήκευση, δεν δέχεται καμία ρύθμιση, ούτε τις προκαθορισμένες - το 2ο, που επιτρέπει κ ορισμό εσωτερικής ΙΡ, όχι μόνο θυρών, αποθηκεύει μεν τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχουν καμία συνέπεια ...το port forwarding απλά δεν λειτουργεί... Υπάρχει κάποιος ενεργός συνδρομητής να επιβεβαιώσει - τις μειωμένες ταχύτητες στο upload σε πρόγραμμα 900/900; - τη (μη) λειτουργία του port forwarding; Επεξ/σία 7 Ιουλίου από definitio
stefanos50 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2025 στις 3:51 ΜΜ, definitio είπε Παρέλαβα το νέο ρούτερ, είναι πράγματι το TpLink XC220-G3v v2 Πολύ πιο όμορφο και εύκολο μενού, αλλά... - οι ταχύτητες στο πρόγραμμα Sonic 900/900 συνεχίζουν να βρίσκουν τοίχο στο Upload στα ~790mbps (από 789 με Arrow, με TPLink έπιασα 791mbps) - και πάλι δεν λειτουργεί το port forwarding. Το TPlink έχει δύο σχετικά μενού, το Port Triggering & Virtual Servers - το 1ο βγάζει σφάλμα "Error 9805" στην αποθήκευση, δεν δέχεται καμία ρύθμιση, ούτε τις προκαθορισμένες - το 2ο, που επιτρέπει κ ορισμό εσωτερικής ΙΡ, όχι μόνο θυρών, αποθηκεύει μεν τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχουν καμία συνέπεια ...το port forwarding απλά δεν λειτουργεί... Υπάρχει κάποιος ενεργός συνδρομητής να επιβεβαιώσει - τις μειωμένες ταχύτητες στο upload σε πρόγραμμα 900/900; - τη (μη) λειτουργία του port forwarding; Εγώ έβαλα τον προηγούμενο μήνα σύνδεση με την HCN και συγκεκριμένα το πακέτο 360/360. Μου έβαλαν ακριβώς το ίδιο ρούτερ που αναφέρεις. Ο τεχνικός που είχε έρθει να κάνει την σύνδεση μου είχε πει πως το συγκεκριμένο ρούτερ πιάνει μέχρι 800 mbps οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σου έδωσαν το συγκεκριμένο ρούτερ για 1000άρα σύνδεση. Προσωπικά πιάνω αρκετά παραπάνω από 360mbps. Επίσης, επειδή έχω internet και στην Optiland στη Σέρρες που είναι ίδια φάση τον είχα ρωτήσει αν μπορώ να βάλω δικό μου ρούτερ και μου είπε πως όχι ενώ στην Optiland έχω βάλει TP-Link δικό μου και μπορώ να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις σε αντίθεση με το συγκεκριμένο που βλέπω πως όχι. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από stefanos50
Dinoel Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου μία λύση θα μπορούσε να ήταν να μπει σε bridge mode η συγκεκριμένη συσκευή του παρόχου και μετά να έχετε το δικό σας router. Η λογική λέει ότι έτσι θα έπιανε το 900/900 εφόσον η δικιά σας συσκευή μπορούσε να σηκώσει τέτοια γραμμή.
definitio Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 20 hours ago, stefanos50 said: Εγώ έβαλα τον προηγούμενο μήνα σύνδεση με την HCN και συγκεκριμένα το πακέτο 360/360. Μου έβαλαν ακριβώς το ίδιο ρούτερ που αναφέρεις. Ο τεχνικός που είχε έρθει να κάνει την σύνδεση μου είχε πει πως το συγκεκριμένο ρούτερ πιάνει μέχρι 800 mbps οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σου έδωσαν το συγκεκριμένο ρούτερ για 1000άρα σύνδεση. Προσωπικά πιάνω αρκετά παραπάνω από 360mbps. Επίσης, επειδή έχω internet και στην Optiland στη Σέρρες που είναι ίδια φάση τον είχα ρωτήσει αν μπορώ να βάλω δικό μου ρούτερ και μου είπε πως όχι ενώ στην Optiland έχω βάλει TP-Link δικό μου και μπορώ να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις σε αντίθεση με το συγκεκριμένο που βλέπω πως όχι. Η σύνδεση δεν είναι 1000άρα, αλλά 900άρα. Με το Jf611 έπιανα μέχρι ~905/789mbps...με το Tplink πιάνω από πλοηγητή μέχρι 920/795mbps και μέσω της εφαρμογής φτάνει τα 799mbps (στιγμιαία και 800-805) στο Upload. Και πρακτικά κ βάσει προδιαγραφών δεν έχει δίκιο ο εγκαταστάτης σου. https://www.tp-link.com/in/service-provider/gpon/xc220-g3v/#overview Πάντως, με κανένα από τα δυο δεν είναι απολύτως συμμετρική η γραμμη στα 900/900, όπως ήταν στα 600/600...οπότε μάλλον όλα τα παρεχόμενα ρούτερ για ιδιώτες έχουν αυτό το θέμα. ... Τελικά λύθηκε και το θέμα με το Port Forwarding... ...η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση λειτουργικού ήταν η KB5063060, που είχα εγκαταστήσει μεσα Ιούνη...δοκίμασα να την απεγκαταστήσω, αλλά δημιούργησε κι άλλα θέματα στο λειτουργικό. ...προτού κάνω καθαρή εγκατάσταση, δοκίμασα το "fix problems using windows update" και πράγματι έλυσε όλα τα προβλήματα...πλέον, με ενεργοποιημένο το upnp, δεν χρειάζεται καν να ορίσω κανόνα...ανοίγει τη πόρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα