Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμες στο YouTube οι ομιλίες του TEDxAthens 2011


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι του TEDx στο YouTube είναι πλέον όλες οι ομιλίες του TEDxAthens 2011, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο και είχε ως θέμα την «Τέχνη της Ανατροπής».

Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το TEDxAthens 2011 αλλά και όσοι θέλουν να ξαναθυμηθούν όσα έζησαν εκείνη την ημέρα, μπορούν να παρακολουθήσουν online συγκεντρωμένες και τις 19 ομιλίες του TEDxAthens 2011. Το κοινό στο οποίο θα είναι διαθέσιμες οι ομιλίες του TEDxAthens 2011 είναι πλέον παγκόσμιο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το κανάλι έχει 60558 συνδρομητές και 29609516 προβολές βίντεο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το “The Disruptive Documentary”, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο online. Το documentary αυτό είναι ενδεικτικό ότι η εμπειρία της «Τέχνης της Ανατροπής» δεν περιορίσθηκε μόνο μέσα στην αίθουσα εκείνη την ημέρα. Σκοπός αυτό του documentary είναι η παρουσίαση της ολοκληρωμένη εμπειρίας της εκδήλωσης.

Οι fans του TEDxAthens 2011 έχουν την ευκαιρία να βρουν στο επίσημο κανάλι του TEDx στο YouTube ένα making of video από ολόκληρη την διαδικασία προετοιμασίας του TEDxAthens 2011, backstage υλικό από τους ομιλητές καθώς και ομιλίες από όλα τα TEDx που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως.

 

Σχετικά links:

YouTube channel: http://www.youtube.com/user/TEDxTalks/featured

The Disruptive Documentary: http://youtu.be/RZBgfRXoIv4

Making of: http://youtu.be/8hARhkOEt5k

Backstage speakers: http://youtu.be/W4rXn4wcDPQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...