PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Φίλε συμφορουμίτη μη σου κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ εντύπωση που διαλύουν τα πάντα. Υπάρχει πολύς κόσμος που όντως κρύβει διάφορα (ματσάκια λεφτά/λίρες/χρυσαφικά) σε απίστευτα σημεία με την ελπίδα πως δε θα τα βρει ο κλέφτης. Έλα μου όμως που οι κλέφτες έχουν πονηρέψει και τα βρίσκουν! Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μη βρουν κάτι που έχεις κρύψει. Επίσης είναι γεγονός πως τα σπασίματα και μπουκαρίσματα γίνονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ με το φως της ημέρας, διότι πολύ απλά έτσι δεν υποψιάζεται κανείς το θόρυβο. Άσε που κάτι παλιόπορτες ή παλιότερης γενιάς κλειδαριές ανοίγουν για πλάκα πια, έχει γίνει επιστήμη το θέμα. Τίποτα περίεργο δε βλέπω στη περιγραφή. Κλασσική περίπτωση, έχουν μπουκάρει σε 2 διαμερίσματα το τελευταίο χρόνο στη πολυκατοικία μου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ψαξίματος (το ένα διαμέρσιμα ήταν σε όροφο με 3 ακόμα πόρτες δίπλα στο διάδρομο, μπήκαν μέρα σπάζοντας τη πόρτα και δε πήρε κανένας χαμπάρι από τους γείτονες, το άλλο διαμέρισμα είναι το δίπλα μου ρετιρέ και μπήκαν από τη ταράτσα πηδώντας στο μπαλκόνι > άνοιξαν τρύπα σε διπλό τζάμι πόρτας αλουμινίου ίσα να χωράει το χέρι και την άνοιξαν από το πόμολο κυριλέ - εγώ δίπλα δε πήρα χαμπάρι τίποτα στο μεταξύ).
kkostas77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Όταν λες «κατέβασαν την πόρτα», τι ακριβώς καναν δηλαδή; Τη σηκώσανε, σπάσανε τους μεντεσέδες; Τη σπάσανε. Ενταξει αν ηταν ασφαλείας δε θα μπορούσαν αλλά αυτή ειναι μια απλή εξώπορτα, γερή μεν αλλά όχι ασφαλείας. Τη βρήκα, σπασμενη με τη κυριολεξία της έννοιας. Δε ξέρω πως να το περιγράψω. Ισως ανεβάσω φωτο κάποια στιγμή. Μήπως να σκεφτείς να μετακομίσεις? Και που να πάω...σάμπως αλλού δε κλέβουν? λεω να φτιαξω ενα Α4 που να λέει σε 4-5 γλώσσες "Αγαπητοί ληστές, τσάμπα ο κόπος σας και θα μου χαλάσετε και την πόρτα, δεν έχουμε φράγκο ούτε να πληρώσουμε το ρεύμα και το δάνειο." και να το αναρτήσω στο πλάι της πόρτας. Το σκέφτηκα ήδη. Είπαμε θα βάλω το δάνειο και το χαράτσι έξω απ τη πόρτα απλήρωτα..χαχα PCharon έτσι όπως τα λες είναι ακριβώς.. iniohos τα μετρητά έχουν αξια πλέον. Απλά μάλλον τους έδωσαν λάθος πληροφορίες ή απλά μπήκαν σε λάθος σπίτι..
Narayan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πρώτη σελίδα με αποτελέσματα σχετικά με εγκληματικότητα στην Νέα Φιλαδέλφεια: Ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια (2 Φεβ. 2012 ) Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια (21 Ιαν. 2012) Ληστεία σε οίκο ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια (10 Δεκ. 2011) Ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια (4 Οκτ. 2011) Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Ιουλ 25th, 2011) Μήπως να σκεφτείς να μετακομίσεις? Έχει οίκο ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια; Έχω χάσει επισόδεια γμτ
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και άντε και έχει ρε φίλε, πόσα γμησια να πέσαν σε ένα βράδυ. Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τη σπάσανε. Ενταξει αν ηταν ασφαλείας δε θα μπορούσαν αλλά αυτή ειναι μια απλή εξώπορτα, γερή μεν αλλά όχι ασφαλείας. Τη βρήκα, σπασμενη με τη κυριολεξία της έννοιας. Δε ξέρω πως να το περιγράψω. Ισως ανεβάσω φωτο κάποια στιγμή. [...] Αν δε βαρεθείς ανέβασε μια. Και άντε και έχει ρε φίλε, πόσα γμησια να πέσαν σε ένα βράδυ. Sent from my iPhone using Insomnia Μπορεί να κλέψαν κι εμπόρευμα.
fylatos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μπορεί να κλέψαν κι εμπόρευμα. http://www.youtube.com/watch?v=yDjigbpM3Uo Λες;; Ον τοπικ: Τόση ώρα που έκαναν για να τα κάνουν αλούμπα κανένας δεν πήρε χαμπάρι; Ο πιο κοντινός γείτονας πόσο απέχει; Δεν είχε ηλικιωμένους να πάρουν το 100 με τον πρώτο θόρυβο;
javavall Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και που να πάω...σάμπως αλλού δε κλέβουν? Ε τότε πάρε σκύλο ή γυναίκα για να φυλάει το σπίτι. (ο σκύλος θέλει περισσότερη περιποίηση βέβαια.)Μπορείς κ τα 2 μαζί.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Υπαρχει και ο φοβος μη μπλεξεις ή για αντιποινα αλλα και η αδιαφορια που υπαρχει γενικα. Νταξει πόσο να μπλεξεις αν παρεις ενα τηλ την αστυνομια; Ποντιακές ή κρητικές; Ενα λάθος καναμε! ΕΝΑ! Και μας το χτυπας.. Αλλά βλέπεςις εμεις δεν είχαμε την τύχη να βγαινουμε για μπύρες με τη καθηγητρια μας στο λύκειο για να μορφωθουμε καλύτερα. Αφου μπορεσε και γλυτωσε το pc, παλι καλα :-D και φω αυτό σκεφτηκα. Αμαν πανε τα data, οι ταινίες, η μουσικη!
Marria Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 και φω αυτό σκεφτηκα. Αμαν ποιος πανε τα data, οι ταινίες, η μουσικη! Και οι σειρες... ξερεις ποσο χρονο θελεις να μαζεψεις ολα αυτα τα Gbs? :mad: Ευτυχως που γλυτωσαν !
le Gaulois57 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Άμα έχετε φίλους ένα click είναι όλα. Η μεγαλύτερη τσέπη είναι το trade.
z4rx07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αφού δεν ήσουν μέσα και δεν σε χτύπησαν κιόλας πάλι καλά. Η Αθήνα έχει καταντήσει ζούγκλα πλέον ...
christiana78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πωωω τους π@στηδες... ρε γμτ άραγε οι συναγερμοί κάνουν τίποτα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις