KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πιστεψε με οι ρουμανοι τρομαζουν ποιο ευκολα απο τα δωδεκαχρονα To βλεπω: http://www.youtube.com/watch?v=0PzyH3c22jE
RottenLungs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Εμάς πάντως μία φορά που χτύπησε ο συναγερμός και ο πατέρας μου δεν σήκωσε το κινητό γιατι κοιμόταν (και δεν ξύπναγε με τίποτα) στείλαν την αστυνομία και δεν θα το πιστέψετε αλλα σε 10 λεπτά μας χτύπαγαν το κουδούνι. Στο εξοχικό της χαδέρφη μου που μπήκαν οι κλέφτες είχαν έθοι οι αστυνομικοί για να ελέγξουν το σπίτι αν είναι άδειο. Δεν ξέρανε γιατι όταν έγινε η ληστεία δεν ήταν κάνενας μέσα. Και πάλι δεν θα το πιστέψετε, είπαν στην ξαδέρφη να πάει μπροστά και αυτοί θα την ακολουθήσουν.χαχαχαχα Επίσης εμέις δεν πληρώνουμε τίποτα για τον συναγερμό.
koslibpro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Στον γειτονα σε εμας(προαστια Πατρας) μαλλον με σπρει ελιωσαν ενα σιδερενιο παραθυρο,σε εναν αλλον τον απειλησαν με οπλο και φυσικα τον εκλεψαν και αλλα διαφορα.. Πια εχουμε βαλει cams σε στρατηγικους χωρους(η γειτονια ειναι μικρη,ενας δρομος 50 μετρα ευθεια και σπιτια δεξια-αριστερα) τις οποιες ελεγχουμε απο το ssd οπως το λεμε κοροιδευτικα(super safe dept),εναν χωρο στο ισογειο του σπιτιου μου..και τις βραδινες ωρες εχουμε απευθυνθει(ως γειτονια) σε εταιρια φυλαξης και εχουμε 4 ατομα για "περιπολιες"...δυστυχως μονο ετσι πια.. Και το σπασιμο ειναι οτι ακομη και εμας τους ιδιους μας ζητουν εναν κωδικο που μας εχουν πει απο την εταιρια για να μπουμε το βραδυ στα σπιτια μας.. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2012 από koslibpro
gang Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Για το πλακάκι έδωσε ιδέα ο λεφτερμαν. Βάλε κορνίζα. Τύπωσε μια καλή φώτο να γουστάρεις και τοποθέτησε.
freedubus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ενα λάθος καναμε! ΕΝΑ! Και μας το χτυπας.. Αλλά βλέπεςις εμεις δεν είχαμε την τύχη να βγαινουμε για μπύρες με τη καθηγητρια μας στο λύκειο για να μορφωθουμε καλύτερα.
athlios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 -είτε δεν αποθαρρύνονται, οπότε θα ήταν αρκετά χρήσιμο να έχεις όπλο Doggy dog καταστάσεις, αλλά αυτή είναι η ρεαλιστική προσέγγιση :/ Μωρέ εγώ βγαζω το γκλοκακι απτο συρταρι και μετα τον πετάω θάλασσα. Τι γίνεται όμως αν έχει κάποιον να τον ψάξει??
Porg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 τις βραδινες ωρες εχουμε απευθυνθει(ως γειτονια) σε εταιρια φυλαξης και εχουμε 4 ατομα για "περιπολιες"...δυστυχως μονο ετσι πια.. Και το σπασιμο ειναι οτι ακομη και εμας τους ιδιους μας ζητουν εναν κωδικο που μας εχουν πει απο την εταιρια για να μπουμε το βραδυ στα σπιτια μας.. Έχεις κάθε βράδυ 4 σεκιουριτάδες στο στενό;
koslibpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Έχεις κάθε βράδυ 4 σεκιουριτάδες στο στενό; ναι..οι δυο στα δυο ακρα του στενου και οι αλλοι παντου,γυρνανε γυρω γυρω.. ως γειτονια παντα,για να μοιραζομαστε και τα εξοδα αλλα και για μμμ "περιμετρικη" ασφαλεια ολων μας..
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γυρνάς ψόφιος απ τη δουλειά το βραδάκι και σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η πόρτα σου σπασμένη, ορθάνοιχτη και στο σπίτι πανικός. Καναπέδες αναποδογυρισμένοι με σκισμένα τα μαξιλάρια, στρώμα κατεστραμμένο με μαχαίρι, ντουλάπα όλα τα ρούχα πεταμένα έξω, συρτάρια ανοιχτά... Πατάρι; Όλα έξω!! Μέχρι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έβγαλαν και άνοιξαν. Εντύπωση μου προκάλεσαν τα εξής: Ανοιχτό το καπάκι στο καζανάκι. Όλα τα τρόφιμα έξω από το ψυγείο και ότι τρόφιμο ήταν με ανοιχτή συσκευασία άδειο (πχ η ζάχαρη ήταν αδειασμένη στον νεροχύτη και το χάρτινο σακουλάκι της σκισμένο), η κατάψυξη, ακόμα και τα παγάκια. Τα βιβλία μου, όλα πεταμένα κάτω και τα περισσότερα ανοιχτά ή τσαλακωμένα. Ανοικτό το καπάκι από το tower του υπολογιστή (ο οποίος ναι δεν εκλάπει) Βγαλμένο το κάλυμμα της σιδερώστρας.. Η μεγαλύτερη ζημιά? Σπασμένα πλακάκια στα πλάγια της μπανιέρας!!!!!!! Και το καλύτερο απ΄ όλα; Δεν έλειπε τίποτα. Τηλεόραση (μια μικρή δηλαδή που έχω και pc ήταν στη θέση τους, όπως και το ρολόι μου) Η ασφάλεια είπε πως έψαχναν για λεφτά, δε βρήκαν και έφυγαν (μα δε ρώταγαν πρώτα; Εδώ δεν έχουμε για τα βασικά θα έχουμε να φυλάμε και στο σπίτι?..έλεος.) Η κλειδαριά να τονίσω πως είναι ασφαλείας, αλλά δε χρειάστηκε. Κατέβασαν τη πόρτα! Φυσικά κανείς γείτονας δεν άκουσε τίποτε. Μέρα μεσημέρι!!!! Σχολιάστε. Το αφήνω πάνω σας!!! Πώωω καλά άμα ήμουν στην θέση σου και έβλεπα το σπίτι μου έτσι παίζει να είχα πάθει και εγκεφαλικό. Σίγουρα πάνω από 300ευρώ για να πάρεις άλλους καναπέδες στρώμα και να φτιάξεις τα πλακάκια, πάλι καλά που σώθηκε το pc σου και δεν στο σπάσαν και αυτό. Εύχομαι να μην συμβούν σε κανέναν μας αυτά.
skipperas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ντάξει είναι μερικά σημεία που λες ντάξει βρήκα την τέλεια κρυψώνα! Και να μπουν δεν πάιζει να τα βρουν!!Και όμως ρε φίλε.. καζανάκι? σιδερώστρα?? μέσα στη ζάχαρη? στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ?? WTF!! έχει ανέβει αρκετά το επίπεδο!
Alxnks Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μωρέ εγώ βγαζω το γκλοκακι απτο συρταρι και μετα τον πετάω θάλασσα. Τι γίνεται όμως αν έχει κάποιον να τον ψάξει?? τον στελνεις κι αυτον να του κανει παρεα!!
spacefart Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δυο φορες μου εχουν ανοιξει το σπιτι.. την πρωτη τα καναν ανω κατω ολα , πηραν ενα λαπτοπ, το οποιο ηταν ΚΟΥΦΙΟ τοχα καβατζωσει απο μοναστηρακι για αυτο το λογο - ξεκαρφωμα-, δεν ειχε τπτ μεσα μονο το εξωτερικο με βαριδια μεσα.. χαχαχα, επισης δεν βρηκαν τα 100 ευρω πουχα καβατζωμενα καθως και το νταφου στο γραφειο παρολο που ανοιξαν τα συρταρια.. Noobs.. τοσκασα το βραδυ στην υγεια τους - να πω οτι μετα απο 5 μηνες αυτους του τσακωσαν, με πηραν τηλ απο ασφαλεια και τα ειχαν ξερασει ολα. αλβανοι ηταν. την δευτερη φορα μας ανοιξαν τις αποθηκες της πολυκατοικιας ολες. παλι τα κανανε που@#$α πηραν ξηρα τροφη, μελια, λαδι κτλ.. πως τις ανοιξαν ολες και μεταφερανε τοσα πραγματα χωρις να παρουμε πρεφα δε το καταλαβαινω.. ξημερωματα θαγινε η φαση.. παντως και αυτους τους επιασαν, μας ειδοποιησαν απο ασφαλεια ξανα, αυτο πριν 7 μερες. ρουμανοι τα τυπακια.. το ξανασκασα στην υγεια τους. το γκλοπ ειναι διπλα στο κρεβατι , περιμενω με ανυπομονησια να το χρησιμοποιησω.. ομορφαντρες μου αλλοδαπαρες εσεις
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 το γκλοπ ειναι διπλα στο κρεβατι , περιμενω με ανυπομονησια να το χρησιμοποιησω.. ομορφαντρες μου αλλοδαπαρες εσεις Εγώ έχω δίπλα από το κρεβάτι ένα σπαθί, μου το είχε αγοράσει η μητέρα μου ως δώρο, δεν κόβει πολύ βέβαια αλλά το είχα ακονίσει. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να το χρειαστώ καμιά φορά....
deesnider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τον στελνεις κι αυτον να του κανει παρεα!! Μπα! Μόνο αν έχει καρχαρίες, είσαι σχετικά καλυμμένος. Αλλιώς, μπορεί κάπου να τον ξεβράσει, να τον βρούνε και μετά - ίσως - να βρουν κι εσένα...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μπορεί να ακούγεται σχιζιφρενικό, αλλά προσέχετε με τα όπλα, σπαθιά κτλ γιατί μπορείτε να βρείτε και τον μπελά σας αποπάνω αν τραυματίσετε/σκοτώσετε κανένα "μπουμπούκι" με αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις