Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι..οι δυο στα δυο ακρα του στενου και οι αλλοι παντου,γυρνανε γυρω γυρω..

ως γειτονια παντα,για να μοιραζομαστε και τα εξοδα αλλα και για μμμ "περιμετρικη" ασφαλεια ολων μας..

Ειλικρινα σε ζηλευω. Τετοια γειτονια, με τοση συνεργασια ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ποτέ τύχει να φάω κάποιον απλά θα τον εξαφανίσω.

Κοντά μου έχω δάσος. Δεν θα τον βρουν ποτέ η όταν τον βρουν θα είναι μόνο ο σκελετός.

Από όπλα και πυρομαχικά είμαι έτοιμος.

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα με τα οπλα σπαθια μαχαιρια κτλπ αλλα τι σκατα ρε παιδια?στο τελος θα βαλουμε και παγιδες μεσα στο σπιτι,ξερετε φαση καταπακτες γατζους και ετσι:P

Δημοσ.

το γκλοπ ειναι διπλα στο κρεβατι , περιμενω με ανυπομονησια να το χρησιμοποιησω.. ομορφαντρες μου αλλοδαπαρες εσεις :P

Έχω την εντύπωση πως αν βγάλεις γκλοπ στον διαρρήκτη θα σε κακοποιήσει.

Καλό είναι σε αυτή την περίπτωση να έχεις ακολουθήσει την συμβουλή του ινσόμνιακ.

Εγώ έχω δίπλα από το κρεβάτι ένα σπαθί, μου το είχε αγοράσει η μητέρα μου ως δώρο, δεν κόβει πολύ βέβαια αλλά το είχα ακονίσει. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να το χρειαστώ καμιά φορά....

Star-Wars-Lightsaber-Wall-Light.jpg

Δημοσ.

Ένας γνωστός που του έχουν ανοίξει το σπίτι 2 φορές έχει στο ψυγείο γλυκά τίγκα στο καθαρτικό.

Εγώ του είπα πως είναι κακή ιδέα, θα βρει το σπίτι τίγκα στο ....

Δημοσ.

Στα μέρη μου ακούγεται μια ιστορία πως έπιασαν δύο μέσα σε ένα σπίτι, τους τσαλάκωσαν τους αντίχειρες με σκεπάρνι και τους άφησαν. Κατά πόσο είναι αλήθεια...

Δημοσ.

τι μαρκα ηταν οι κλειδαριες;

Δεν ενθυμούμαι αυτή τη στιγμή.

Θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σε πω.

Δημοσ.

μηπως κυκλοφορεις με κυριλε ρουχα και ακριβο αυτοκινητο-σπιτι?ολα τα παραπανω ειναι σαν νομιζαν οτι σιγουρα κατι εχεις στο σπιτι σου.

αλλο κλειδαρια ασφαλειας και αλλο πορτα ασφαλειας.αλλα πως διαολο κατεβασαν την πορτα ?δεν ακουσαν θορυβο οι γειτονες?

ηξεραν απο καπου οτι ελειπες για καιρο και καθοντουσαν τοση ωρα μεσα?!

-------

μια καλη εμπορικη κλειδαρια ασφαλειας esety omega plus για πορτα ασφαλειας θελει 200-250ε http://www.insomnia.gr/topic/341902-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82/

οποιος εχει ατρα την αλλαζει.

ναι..οι δυο στα δυο ακρα του στενου και οι αλλοι παντου,γυρνανε γυρω γυρω..

ως γειτονια παντα,για να μοιραζομαστε και τα εξοδα αλλα και για μμμ "περιμετρικη" ασφαλεια ολων μας..

τι κοστος?που τους βρηκατε?σεκουριταδες απο εταιρειες ή απλα ιδιωτες?

Δημοσ.

Επειδή γράφονται κατι ομορφιές περι αυτοδικίας, του στυλ εαν τον πιάσω μέσα στο σπίτι μου θα τον πλακώσω στο ξυλο θα τον βασανίσω ή στην τελικη θα τον σκοτώσω, να εχετε κατα νου τις συνέπειες της πράξης που κάνετε!

Ο δικαστής δεν πρόκειται να πει καλα του εκανες του Κ@ριολη μπράβο! Ουτε επειδή μπήκε στο σπιτι σου και κλεβει σου δινει καποιο ελεύθερο εσένα.

Να εξηγηθώ και εγώ θα παιξω μάπες και τσαμπουκά οσο μπορώ και όσο με παίρνει αλλά εν πλήρη γνώση μου το τι δύνασθε να ακολουθήσει μετα. Μην διαβάζουμε και διαδιδουμε μαλακιες

Δημοσ.

Σούπερ κρυψώνα που σκέφτηκα. Παίρνεις πιστολέτο, σκάβεις τον τοίχο. Χώνεις μέσα κουτάκι με λίρες, λεφτά, οτιδήποτε. Στοκάρεις από πάνω. Τρίβεις να έρθει στα ίσα. Βάφεις ξανά όλο τον τοίχο. Win.

Αυτό όχι πίσω από πίνακα. Όχι σε κεντρικό τοίχο, όχι στο κέντρο του τοίχου.

Σε άκυρο και «τυχαίο» σημείο.

Το σημείο θα το ξέρεις μόνο εσύ. «Στο περίπου». Όχι χάρτες.

Ε, άμα τα βρούνε και έτσι, χαλάλι τους.

Δημοσ.

Επειδή γράφονται κατι ομορφιές περι αυτοδικίας, του στυλ εαν τον πιάσω μέσα στο σπίτι μου θα τον πλακώσω στο ξυλο θα τον βασανίσω ή στην τελικη θα τον σκοτώσω, να εχετε κατα νου τις συνέπειες της πράξης που κάνετε!

Ο δικαστής δεν πρόκειται να πει καλα του εκανες του Κ@ριολη μπράβο! Ουτε επειδή μπήκε στο σπιτι σου και κλεβει σου δινει καποιο ελεύθερο εσένα.

Να εξηγηθώ και εγώ θα παιξω μάπες και τσαμπουκά οσο μπορώ και όσο με παίρνει αλλά εν πλήρη γνώση μου το τι δύνασθε να ακολουθήσει μετα. Μην διαβάζουμε και διαδιδουμε μαλακιες

Αν κάποιος βλέπει Dexter νομίζω πως μπορεί εύκολα να βρει μια λύση.

Το δικό μου σκάφος το λένε "slice of....burglar"

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...