Heatspreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Για τα υπολοιπα περι pirvatbank υπαρχουν αρκετες πληροφοριες: http://www.tsig.gr/l...m/33-PrivatBank Βρωμάει λίγο το πράμα. Δεν λένε πληροφορίες δημόσια, παρά μόνο μέσω email. Γιατί; Όσο περισσότερο "άρρωστο" είναι το τραπεζικό σύστημα, τόσο μεγαλύτερα επιτόκια δίνει. Σωστά; Ρίσκο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ότι δεν υπάρχει συνδικαιούχος, ρίσκο είναι ένα πρωί τα λεφτά σου να έχουν κάνει φτερά. Καταθέτοντας 60.000€ παίρνεις ένα καλό χαρτζιλίκι κάθε μήνα με 10% επιτόκιο, το οποίο ειναι 500€. Δεν είναι άσχημα. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό ωστόσο. Δεν ξέρω. Σε ποιους απευθυνόμαστε για τέτοια; Σε οικονομολόγους;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Βρωμάει λίγο το πράμα. Δεν λένε πληροφορίες δημόσια, παρά μόνο μέσω email. Γιατί; Ποτε email σε αυτοκλητους αγνωστους τυπους που προτιθενται να σε βοηθησουν με πληροφοριες για μια καταθεση/τραπεζα μεσω mails/pm κλπ. Στο τελος θα σου κανουν τους εκπροσωπους της τραπεζας θα προθυμοποιηθουν να σε διευκολυνουν στις διαδικασιες καταθεσης και το ποσο σου αντι για την τραπεζα θα καταληξει σε αυτους...(εχει συμβει) Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με οσα γραφονται σε εκεινο το σαιτ απο αλλους χρηστες. Φυσικα υπαρχει παντα στη διαθεση σου το σαιτ της τραπεζας, για πιο εγκυρη πληροφορηση, καθως στο link που σου εδωσα ειναι φορουμικου επιπεδου οι συζητησεις οπως και εδω αλλωστε και καλο ειναι να μην παιρνεις αποφασεις απο τετοιες συζητησεις. Όσο περισσότερο "άρρωστο" είναι το τραπεζικό σύστημα, τόσο μεγαλύτερα επιτόκια δίνει. Σωστά; Ρίσκο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ότι δεν υπάρχει συνδικαιούχος, ρίσκο είναι ένα πρωί τα λεφτά σου να έχουν κάνει φτερά. Καταθέτοντας 60.000€ παίρνεις ένα καλό χαρτζιλίκι κάθε μήνα με 10% επιτόκιο, το οποίο ειναι 500€. Δεν είναι άσχημα. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό ωστόσο. Δεν ξέρω. Σε ποιους απευθυνόμαστε για τέτοια; Σε οικονομολόγους; Δεν υπαρχει θεμα να ειναι αληθινο. Ειναι. Αληθινο και το επιτοκιο, αληθινοι και οι οροι του ομως. Σου ειπα και προηγουμενως οτι η privatbank εχει υποκαταστηματα και εκτος Ουκρανιας, πχ Κυπρο υπαρχουν καμποσα, αν αυτο σημαινει κατι για το "image αξιοπιστιας" της. Αλλα απο κει και περα, το point μου ειναι οτι περα απτα υψηλα επιτοκια καλο ειναι να κυνηγαμε κι αλλα πραγματα σε μια καταθεση, με βασικο και κυριο τα ψιλα γραμματα να ειναι οσο το δυνατον ευνοικοτερα για εμας. Και στην privatbank εμπεριεχουν αρκετες λεπτομερειες που θελουν προσοχη (ανεφερα μερικες ενδεικτικα για να στηριξω το point μου). Εγραψα και παραπανω οτι ο κανονας ειναι high profit=high risk. Οσο ψηλοτερο το επιτοκιο, τοσο περισσοτερα τα ρισκα-παραχωρησεις που πρεπει να κανεις στη διαπραγματευση. Κανεις δε θα σου προσφερει 10% επιτοκιο επειδη εισαι ομορφος.
IOSTEFO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σε ποιους απευθυνόμαστε για τέτοια; Σε οικονομολόγους; Η Πολινα θα σε σώσει. http://www.polina.pl.ru/swiss-bank-zurich-switzerland-open-an-account-in-swiss-bank.html
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τα ψιλά γράμματα δεν τα ξέρουμε ότι στις δικές μας τράπεζες καλά καλά. Επίσης δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε γιατί δεν είμαστε της ειδικότητας.
lary7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Προσοχη με τετοια πραγματα γιατι με υψηλα επιτοκια και υψηλα ρισκα φτιαχνεις μια πολυ ωραια παν-υψηλη πυραμιδα...... Ρωτιστε και κανενα Αλβανο τι επιτοκια τους εδιναν πριν το 1997 και τι απεγιναν τα χρηματα τους......
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εχω ακουσει, χωρις να το εχω διασταυρωσει, οτι στην Γεωργία (πρωην ρωσικη δημοκρατια), παιζουν τρελα επιτοκια, οπως ηταν στην ελλαδα πριν καμια 20ετια. Κατι 20% κλπ Μου ειπαν οτι τα βαζεις στην τραπεζα, και μετα εισαι εισοδηματιας, ζεις απο τους τοκους!!! Οποιος θελει ας το ψαξει, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι κι ακριβως ετσι τα πραγματα.
deesnider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εχω ακουσει, χωρις να το εχω διασταυρωσει, οτι στην Γεωργία (πρωην ρωσικη δημοκρατια), παιζουν τρελα επιτοκια, οπως ηταν στην ελλαδα πριν καμια 20ετια. Κατι 20% κλπ Μου ειπαν οτι τα βαζεις στην τραπεζα, και μετα εισαι εισοδηματιας, ζεις απο τους τοκους!!! Οποιος θελει ας το ψαξει, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι κι ακριβως ετσι τα πραγματα. Υπάρχουν περιπτώσεις τραπεζών που δίνουν υψηλό συγκριτικά επιτόκιο για προθεσμιακές καταθέσεις (όχι 20% πλέον - πριν από κάποια χρόνια ναι, αλλά όχι τώρα - αλλά γύρω στο 11-12% βρίσκεις). Το "θέμα" είναι βασικά το εξής: Τους τόκους μπορείς να τους εκταμιεύσεις μόνο στο τέλος της προθεσμίας και όχι ανά μήνα. Οπότε αν υπολογίζεις σε κάποιο μηνιαίο έξτρα εισόδημα, δεν εξυπηρετεί. Αν σ' ενδιαφέρει απλά να αυξήσεις κάπως το κεφάλαιό σου, είναι συζητήσιμη λύση. Αν επιλέξεις μία από τις PRO CREDIT και TBC BANK (είναι οι παλαιότερες στη χώρα και προτιμούνται σχεδόν αποκλειστικά, ακόμα και από τους ξένους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός Γεωργίας) και όχι κάποια από τις ...εκατοντάδες που φυτρώνουν σα μανιτάρια εδώ, ώστε να μην τίθεται ζήτημα ασφάλειας των χρημάτων σου, μπορείς να εκταμιεύεις και κάθε μήνα, αλλά το επιτόκιο κινείται γύρω στο 8,5% με 9% για λογαριασμούς σε € ή $.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα