Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα.

Εχω περασει με το 10% στο τει αυτοματισμου χαλκιδας,ομως επειδη την πρωτη φορα που ειχα δωσει παννεληνιες δεν περασα πουθενα γραφτηκα στο ιεκ σιβιτανιδειου ως τεχνικος δικτυων υπολογιστων(μου μενει 1 εξαμηνο ακομα)και μετα φευγω για χαλκιδα

Μπαινω κατ ευθειαν στο ψητο.Καλως η κακως δεν εκανα αναστολη σπουδων απ το πρωτο εξαμηνο και τωρα μπηκαμε στο δευτερο στο τει.Εγω αν παρω τωρα αναβολη σπουδων ποτε μπορω να την διακοψω;

με φιλους που το συζητησα μου ειπαν οτι μπορω να την διακοψω οποτε θελω.

Το ερωτημα μου ειναι πως εφοσον θα σταματησω το 2ο εξαμηνο οταν παω παλι(πρεπει να το κοψω για 6μηνες να μην τρεχει ο χρονος)θα συνεχισω το δευτερο εφοσον θα παω σε χειμερινο εξαμηνο(δλδ 3ο εξαμηνο; ) ;

ελπιζω να γινομαι κατανοητος γιατι το γραφω καπως περιεργα!

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της σχολής σου. Εδώ μόνο υποθέσεις θα κάνουμε.

...και η δική μου υπόθεση είναι ότι θα σε βάλουν «τυπικά» στο 3ο εξάμηνο.

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα.

Εχω περασει με το 10% στο τει αυτοματισμου χαλκιδας,ομως επειδη την πρωτη φορα που ειχα δωσει παννεληνιες δεν περασα πουθενα γραφτηκα στο ιεκ σιβιτανιδειου ως τεχνικος δικτυων υπολογιστων(μου μενει 1 εξαμηνο ακομα)και μετα φευγω για χαλκιδα

Μπαινω κατ ευθειαν στο ψητο.Καλως η κακως δεν εκανα αναστολη σπουδων απ το πρωτο εξαμηνο και τωρα μπηκαμε στο δευτερο στο τει.Εγω αν παρω τωρα αναβολη σπουδων ποτε μπορω να την διακοψω;

με φιλους που το συζητησα μου ειπαν οτι μπορω να την διακοψω οποτε θελω.

Το ερωτημα μου ειναι πως εφοσον θα σταματησω το 2ο εξαμηνο οταν παω παλι(πρεπει να το κοψω για 6μηνες να μην τρεχει ο χρονος)θα συνεχισω το δευτερο εφοσον θα παω σε χειμερινο εξαμηνο(δλδ 3ο εξαμηνο; ) ;

ελπιζω να γινομαι κατανοητος γιατι το γραφω καπως περιεργα!

χωρις να διαβασω τι απαντησαν οι υπολοιποι και νομιζω πως θα σου ειπαν το ιδιο με μενα... παρε ενα τηλ στη γραμματεια της σχολης σου να ενημερωθεις...γραψε σε ενα χαρτι ολες τις ερωτησεις που θες να κανεις για να μην ξεχασεις καμια γιατι συνηθως βιαζονται να σε κλεισουν και χανεις την μπαλα!!!

Δημοσ.

επειδη πηρα τηλεφωνο(αν και η γραμματεια βιαζονταν να με κλεισει :mad:)ρωτησα εν μερει αυτο που ηθελα μετα βιας

μπορω να παρω αναβολη και να την διακοψω οποτε θελω και να συνεχισω μετα.

εμενα αυτο που με απασχολει ειναι το πως μαθηματα εαρινου εξαμηνου θα διδαχτουν χειμερινο.

Θα παρω και αυριο αν προλαβω παλι να δω τι θα μου πει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...