pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 την καρτα σιμ την εχεις αντικαταστησει ετσι? Ναι εννοείται.
Aggeluska Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ρε εισαι σοβαρος? τραβα με αλλους δυο σπαστου τα μουτρα παρτου και οτι εχει πανω του και φυγε υπερβαλω! επρεπε εκεινη την στιγμη να πλακωθειται. τωρα τι να σου πω. παρε και ενημερωσε τους γονεις του.
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ρε εισαι σοβαρος? τραβα με αλλους δυο σπαστου τα μουτρα παρτου και οτι εχει πανω του και φυγε υπερβαλω! επρεπε εκεινη την στιγμη να πλακωθειται. τωρα τι να σου πω. παρε και ενημερωσε τους γονεις του. Ναι οντος επρεπε εκεινη τη στιγμη να τον εκανα μαυρο στο ξυλο! Aλλα καλιο αργα παρα ποτε. Θα το εκανα αυτο που λες αλλα το κινητο του ειναι ενα παλιο SAGEM οποτε αδικα ο κοπος. και να το παρω θα το πεταξω. Εννοειται οτι ενημερωσα τους γονεις του,το γραφω και στο θεμα αλλα τιποταα...αν λεει πεσει κατι στην αντιληψη μας θα σε πουμε και φούτσες μπλέ!
bosei Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Στείλε του μήνυμα ή κάπως πες του τέλος πάντων οτί ή αφήνει ξέρω γω σε ένα σημείο που θέλεις την τάδε ώρα το κινητό (ή αν το πούλησε το κινητό τα λεφτά που κοστίζει το κινητό) ή πολλά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν... Αν το κάνεις καλύτερα από κοντά γιατί τα μηνύματα μένουν... Αν και πάλι δεν το/τα δώσει τότε να αρχίσουν να συμβαίνουν όντως πράγματα Καλή τύχη με τον @ρχίδ@
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 φιλε εκεινη τη στιγμη που επαιξε η φαση επρεπε να αντιδρασεις.να τον αρχιζες στις φαπες.τωρα τι να κανεις?προσπαθησε μπας και μαθεις που ειναι η κοπελια να του να τη βρεις να μιλησετε.δεν μπορει καποιος θα ξερει που μενει..
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Χτύπα εκεί που πονάει. Δε ξέρουμε τι είναι αυτό, εσύ ξέρεις. Αγαπάει πολύ τον μικρό του αδερφό; Φρόντισε να καταλάβει ότι εάν δε πάρεις το κινητό ή τα λεφτά πίσω ο μικρός θα βρεθεί στο νοσοκομείο. Κλπ. Γενικά αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ εύκολες. Το πρόβλημα είναι όταν δε ξέρεις ποιος το πήρε.
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Στείλε του μήνυμα ή κάπως πες του τέλος πάντων οτί ή αφήνει ξέρω γω σε ένα σημείο που θέλεις την τάδε ώρα το κινητό (ή αν το πούλησε το κινητό τα λεφτά που κοστίζει το κινητό) ή πολλά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν... Αν το κάνεις καλύτερα από κοντά γιατί τα μηνύματα μένουν... Αν και πάλι δεν το/τα δώσει τότε να αρχίσουν να συμβαίνουν όντως πράγματα Καλή τύχη με τον @ρχίδ@ Απο κοντα δεν μπορω να τον πετυχω για να του το πω,φοβαται να μου μιλησει/να συναντηθουμε γενικα τα παντα ολα. Απο μυνημα οντως δεν λεει. Προσπαθω τωρα να του κλεισω ραντεβου με μια φιλη μου (παλιο κολπο αλλα ψιλο-ψαρωνει αν και με υποψιαζεται) αλλα με καλη προετοιμασια ισως πετυχει...αλλα αντι για την φιλη μου θα ειμαι εγω με 2-3 φιλους μου και το τι θα συμβει δεν θελω καν να το σκευτομαι αν συνεχισει να λεει οτι δεν το πηρε αυτος... Αν δεν πιασει ομως....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πες ενα ευχαριστω του "φιλου" σου (απο μεσα σου) για το μαθημα που σου εδωσε, κανε αυτο με το ΙΜΕΙ και μην ασχολεισαι παραπανω. Οπως ειπες και μονος σου ολο κι ολο αυτο που εχασες ηταν οικονομιες 1-2 μηνων. Δηλαδη τιποτα. Μεθαυριο θα δουλευεις 12 ωρες την ημερα (αν θα εχεις δουλεια) και δεν θα εχεις καν το περιθωριο για οικονομιες. Και αν εχεις τετοιο περιθωριο θα νιωθεις τυψεις να τα ξοδεψεις τα 200 ευρω τετοιες εποχες. Σκεψου να στο κλεψουν μετα κιολας. Οποτε, κρατα το ως εμπειρια το συμβαν αυτο, μαθε να ελεγχεις τον εαυτο σου και τα νευρα σου και παρατα τους τσαμπουκαδες και τα σχετικα και φροντισε να εισαι πιο προσεκτικος με τα προσωπικα σου αντικειμενα, προσπαθωντας παραλληλα να κρινεις ποια ατομα αξιζουν εμπιστοσυνης και ποια οχι. Με ενα καινουργιο λαθος δεν διορθωνεις το προηγουμενο λαθος και αυτα που βλεπω οτι σκεφτεσαι ως λυσεις ειναι ολα λαθος. Το συμβαν αυτο, αν το εκμεταλλευτεις αναλογως, πιθανως να σε προφυλαξει στο μελλον απο αλλα χειροτερα περιστατικα κλοπης/απατης κλπ.
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Χτύπα εκεί που πονάει. Δε ξέρουμε τι είναι αυτό, εσύ ξέρεις. Αγαπάει πολύ τον μικρό του αδερφό; Φρόντισε να καταλάβει ότι εάν δε πάρεις το κινητό ή τα λεφτά πίσω ο μικρός θα βρεθεί στο νοσοκομείο. Κλπ. Γενικά αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ εύκολες. Το πρόβλημα είναι όταν δε ξέρεις ποιος το πήρε. Δεν εχει αδερφο,μοναχοπαιδι ειναι. Δεν εχω ιδεα τι αγαπαει πολυ,την κοπελα του ισως που και καλα δν θελει να την μπλεξει? 6 μηνες σχεση εχουν. Τι να πω,δεν εχω ιδεα!
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 βάλε τη φίλη σου με ένα strapon να τον βιάσει
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πες ενα ευχαριστω του "φιλου" σου (απο μεσα σου) για το μαθημα που σου εδωσε, κανε αυτο με το ΙΜΕΙ και μην ασχολεισαι παραπανω. Οπως ειπες και μονος σου ολο κι ολο αυτο που εχασες ηταν οικονομιες 1-2 μηνων. Δηλαδη τιποτα. Μεθαυριο θα δουλευεις 12 ωρες την ημερα (αν θα εχεις δουλεια) και δεν θα εχεις καν το περιθωριο για οικονομιες. Και αν εχεις τετοιο περιθωριο θα νιωθεις τυψεις να τα ξοδεψεις τα 200 ευρω τετοιες εποχες. Σκεψου να στο κλεψουν μετα κιολας. Οποτε, κρατα το ως εμπειρια το συμβαν αυτο, μαθε να ελεγχεις τον εαυτο σου και τα νευρα σου και παρατα τους τσαμπουκαδες και τα σχετικα και φροντισε να εισαι πιο προσεκτικος με τα προσωπικα σου αντικειμενα, προσπαθωντας παραλληλα να κρινεις ποια ατομα αξιζουν εμπιστοσυνης και ποια οχι. Το συμβαν αυτο, αν το εκμεταλλευτεις αναλογως, πιθανως να σε προφυλαξει στο μελλον απο αλλα χειροτερα περιστατικα κλοπης/απατης κλπ. Δεν γινεται φιλε,ειχε ξανακανει βλακεία παλιοτερα εκλεψε λευτα απο ενα γραφειο που δουλευε η μανα του και τον επιασαν οι καμερες και για να μην παει μεσα το τομαρι του τον δανειζα εγω και η παρεα μου λευτα δανεικα για να τα δωσει πισω. Δεν θα εχει το θρασος να κλεψει εμενα τον ιδιο. Βλακεια μου που μετα απο αυτο το συμβαν τον εκανα παρεα,αλλα λεω ισως εκανε ενα λαθος και συμορφοθει. Τελικα ενας μ@λ@κ@ς παρέμεινε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν γινεται φιλε,ειχε ξανακανει βλακεία παλιοτερα εκλεψε λευτα απο ενα γραφειο που δουλευε η μανα του και τον επιασαν οι καμερες και για να μην παει μεσα το τομαρι του τον δανειζα εγω και η παρεα μου λευτα δανεικα για να τα δωσει πισω. Δεν θα εχει το θρασος να κλεψει εμενα τον ιδιο. Βλακεια μου που μετα απο αυτο το συμβαν τον εκανα παρεα,αλλα λεω ισως εκανε ενα λαθος και συμορφοθει. Τελικα ενας μ@λ@κ@ς παρέμεινε! Ναι οκ εγω δεν καταλαβαινω ομως που αποσκοπεις. Αποσκοπεις στο να τον εκδικηθεις? Μαλακια, παρτο αλλιως. Αποσκοπεις στο να τον φερεις στον ισιο δρομο? Ξεχνα το, δεν θα το καταφερεις. Αποσκοπεις στο να του αποδειξεις οτι δεν εισαι τοσο μ@λ@κ@ς οσο νομιζει? Ξεχνα το κι αυτο, ηδη θεωρει πως στην εφερε 2 φορες. Το πιθανοτερο ειναι να μπλεξεις οσο δινεις συνεχεια.
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι οκ εγω δεν καταλαβαινω ομως που αποσκοπεις. Αποσκοπεις στο να τον εκδικηθεις? Μαλακια, παρτο αλλιως. Αποσκοπεις στο να τον φερεις στον ισιο δρομο? Ξεχνα το, δεν θα το καταφερεις. Αποσκοπεις στο να του αποδειξεις οτι δεν εισαι τοσο μ@λ@κ@ς οσο νομιζει? Ξεχνα το κι αυτο, ηδη θεωρει πως στην εφερε 2 φορες. Το πιθανοτερο ειναι να μπλεξεις οσο δινεις συνεχεια. To 1o,δεν θελω να το αφησω ετσι με την καμια. Δεν με ενδιαερει ουτε αν ερθει πλεον στον ισιο δρομο ουτε τιποτα. Ας νομιζει οτι ειμαι και μαλακας,τουλαχιστον αν κανω κατι θα νομιζει οτι ειμαι ενας μαλακας ο οποιος δεν το αφηνει ετσι ομως!
Marria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καταγγελια στην αστυνομια, και μαθε να διαλεγεις μετα καλυτερα τα ατομα που κανεις παρεα. Η αυτοδικια οπως ειπαν παραπανω τα παιδια μπορει να σε βαλει σε μεγαλυτερους μπελαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις