anaximandros82 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που θα παραθέσω είναι πρόβλημα και αν σας σπαταλώ τον χρόνο άδικα. Έχω ένα laptop Acer Aspire 5930g 3 GB DDR2 Intel core 2 DUO P7350 NVIDIA GeForce 9600 M GT turbo cache. Windows 7 Ultimate,32-bit Παίζω καιρό το World of Warcraft χωρίς κανένα πρόβλημα μεγάλο. Εδώ και 2 βδομάδες έχω παρατηρήσει όταν παρουσιάζονται πολλά γραφικά στο game,για κάποιο χρονικό διάστημα πέφτουν τα fps χαμηλά και έπειτα ξανά στα κανονικά( από 50fps στα 10fps μέχρι να φύγουν τα πολλά γραφικά).Το πήγα σε κάποιον τεχνικό και μου είπε ότι έχει φθαρεί η κάρτα γραφικών, ίσως να θέλει αλλαγή. Το game έχω αρχίσει και το παίζω στο πιο χαμηλό επίπεδο γραφικών και πάλι τα ίδια. Το laptop και η κάρτα δουλεύουν στο high performance όπως πάντα. Αυτό που παρατήρησα σήμερα όταν άνοιξα το Task Manager ήταν ότι χωρίς καμία εφαρμογή ανοιχτή η physical memory ήταν στα 870 ΜΒ. Υ.Γ :Δεν έχω εγκαταστήσει πρόσφατα καινούριο software και απεγκατέστησα ότι δεν ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Αποστόλης.
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 1. Ccleaner για να σβήσει άχρηστα αρχεία 2. defraggler για ανασυγκροτισμό,ακόμα και αν έκανες με το εργαλείο των windows. 3.κλείσε ό,τι μπορεί να σου τρώει ιντερνέτ ενώ παίζεις.
anaximandros82 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να κάνω defragment με το συγκεκριμένο tool εφόσον έχω κάνει ίδη με των windows. Από όσο ξέρω πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα defrag tool. Oσο για την ταχύτητα του internet δεν έχω θέμα. Εκτός και αν εννοεις οτι το ιντερνετ επηρεαζει τα fps.
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εντελώς ασφαλές είναι και έχει μεγάλη διαφορά από αυτό των windows. Ναι στα online παιχνίδια το ιντερνέτ επηρεάζει τα FPS όχι τόσο η ταχύτητα(θα πρέπει να πέσει πάρα πολύ) αλλά το ping παίζει μεγάλο ρόλο.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εγω θελω να μεινω σε αυτο που σου ειπε ο τεχνικος......... Αχ και βαχ.αλι και τρισαλι.....
anaximandros82 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Βασικά παιδιά πιστεύω όλα λύθηκαν.Έκανα αυτό που μου είπε ο theELF και τα πράγματα έφτιαξαν κατά πολυ.Ευχαριστώ πολύ λοιπόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα