Προς το περιεχόμενο

Το νέο tablet Asus Eee Pad έρχεται πρώτα στα Public


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Tα καταστήματα Public (www.public.gr) εξασφάλισαν 2 εβδομάδες νωρίτερα τη διάθεση του νέου tablet Asus Eee Pad. Από τη Δευτέρα 12/3 και για 2 εβδομάδες, το Asus Eee Pad το πρώτο με τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 και λειτουργικό Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) θα βρίσκεται στα Public για όλους όσοι θέλουν να το αποκτήσουν.

 

Με το Asus Eee Pad 10,1” η εμπειρία πλοήγησης στο internet, χρήσης online υπηρεσιών και αναπαραγωγής multimedia υλικού δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια καθώς με τον επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 Quad-core , τα πάντα γίνονται ακόμα πιο γρήγορα. Το Eee Pad διαθέτει 2 κάμερες, μια στην μπροστινή όψη 1.2 Mpixels και άλλη μια στην πίσω πλευρά 8 Mpixels για εγγραφή video, ενώ κάθε μία από τις εφαρμογές, λειτουργεί σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη, αυτόματα καθώς ο χρήστης περιστρέφει το tablet προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

 

Το νέο Asus Eee Pad 10,1’’ είναι το πιο λεπτό της κατηγορίας του με πάχος μόνο 8,3mm κι αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να πλοηγηθείτε στο Internet, να τσεκάρετε το e-mail σας, να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα video σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...