Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι καφρος ρε συ να κουβαλαω κατσαβιδια και να σκαω λαστιχα η να γδερνω αυτοκινητα.

Χεστηκα για του ζωγραφου και το παρκινγκ η για την καθε περιοχη.

Δεν παρκαρεις ποτε σε θεση για αναπηρους.

Τελειωσε.

Εαν ο αναπηρος μενει ζωγραφου και γυρισει στις 3 το πρωι τοτε ποιος εχει μεγαλυτερη αναγκη το παρκινγκ;

Να καλεσω να το σηκωσουν; Χαχαχα! Και θα τρεξει ο γερανος ε;

Εγω μεταφερω συχνα ενα ατομο με κινητικα προβληματα. Ξερεις ποσες φορες εχω παει στο Carrefour,που εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρκινγκ,και σε παρκινγκ για αναπηρους εχουν παρκαρει διαφορα ζωα-κουραδια,που εχουν τον κωλο βαρυ,και δε μπορουν να περπατησουν λιγο περισσοτερο,για να παρκαρουν σωστα;

Εμενα δε με νοιαζει γιατι σταματαω με alarm, κατεβαζω το ατομο στην εισοδο και παω και παρκαρω πιο περα. Οχι ομως σε θεση για αναπηρους γιατι δεν εχω καταρχην καρτα. Αλλα δε το εχω και αναγκη, γιατι καποιος αλλος που θα ερθει μονος του,χωρις συνοδεια,τοτε αυτος θα εχει μεγαλυτερη αναγκη απο εμενα το παρκινγκ για αναπηρους.

Σε μια χωρα χωρις ΠΑΙΔΕΙΑ,δεν περιμενω κατι περισσοτερο. Απλα κανω ονειρα....

Sent from my iPhone using Insomnia

Αδελφέ πόσο offtopic μπορεί να είσαι. Σου παραθέτω τον τίτλο του thread για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ γιατι πράγμα μιλάμε εμείς εδώ. <<Στάθμευση σε πεζοδρόμια + πεζοί.>>

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είμαι καμιά 30αριά χρόνια οδηγός, πολύ περισσότερα πεζός και επίσης πολλά ποδηλάτης. συνεχίζω να τα "εξασκώ" όλα ανάλογα με του που και πότε. δεν θεωρώ ότι μπορώ να είμαι ο πιο αντικειμενικός άνθρωπος που γίνεται (όλοι βλέπουμε τα πάντα με μια μικρή ή μεγάλη υποκειμενικότητα) αλλά σίγουρα έχω μια μικρή σφαιρική εικόνα για το τι γίνεται στο δρόμο/πεζοδρόμιο αφού τα χρησιμοποιώ αμφότερα.

ΚΑΜΙΑ δικαιολογία δεν είναι άλλοθι για την οποιαδήποτε παρανομία (ποινική ή ηθική). δηλαδή αν ψάχνω μισή ώρα να παρκάρω "νομιμοποιούμαι" να παρκάρω στην ράμπα των αναπήρων; και αν βιάζομαι επίσης;

το ιδανικό θα ήταν να μην το έκανε κανένας μας. επίσης ονειρικό θα ήταν αν κάνοντας σχετική παρατήρηση σε κάποιον σου έλεγε "συγνώμη ρε φίλε αλλά δεν το σκέφτηκα".

δυστυχώς μας νοιάζει μόνο (τους περισσότερους τουλάχιστον) όταν υπάρχει κάποια ζημιά στην τσέπη ή στη περιουσία μας. διαφορετικά σε σχετική παρατήρηση που μπορεί να κάνεις σε κάποιον μπορεί να πάρεις και απάντηση του στυλ "και ποιος σε διόρισε αστυφύλακα ρε φιλάρα".

συνεπώς καλώς ή κακώς (κακώς) μένει η λύση της "ζημιάς". αν λειτουργούσε η τοπική αυτοδιοίκηση, κεντρικό διοίκηση, κλπ τότε θα ερχόμασταν στα συγκαλά μας με την "ζημιά" της κλήσης. αφού όμως αυτό δεν γίνεται το μόνο που θα μας ταρακουνήσει είναι ζημιά κανονική πάνω στην περιουσία μας. και σίγουρα να είμαστε ευχαριστημένοι αν αυτή η "ζημιά" περιορίζεται στο αυτοκόλητο με το γάϊδαρο. τουλάχιστον βγαίνει εύκολα και αν πήραμε το μαθημά μας θα μας γλυτώσει από χειρότερα. άσε που μπορεί να αλλάξει και λίγο το σκεπτικό μας προς τους άλλους και να βελτιώσει την ζωή όλων μας.

Δημοσ.

Αδελφέ πόσο offtopic μπορεί να είσαι. Σου παραθέτω τον τίτλο του thread για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ γιατι πράγμα μιλάμε εμείς εδώ. <<Στάθμευση σε πεζοδρόμια + πεζοί.>>

Δεν νομιζω οτι ειμαι offtopic.

Μιλαμε για τα ζωα που παρκαρουν οπου τους καυλωσει. Εγω εγραψα τη δικη μου εμπειρια και δεν ειναι offtopic.

Δηλαδη οποιος παρκαρει σε πεζοδρομια δεν εμποδιζει ΚΑΙ τα ατομα με κινητικα προβληματα;

Μηπως νομιζουμε οτι δεν ενοχλουνται τα ατομα αυτα,επειδη ετσι μας βολευει;

Δημοσ.

πιστευω οτι κατα κυριο λογο φταινε τα υπεραριθμα-παρανομα παρκιν!!βεβαια αυτο δεν δικαιολογει τα ζωα π παρκαρουν οπου τς κ@υλωσει

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειμαι offtopic.

Μιλαμε για τα ζωα που παρκαρουν οπου τους καυλωσει. Εγω εγραψα τη δικη μου εμπειρια και δεν ειναι offtopic.

Δηλαδη οποιος παρκαρει σε πεζοδρομια δεν εμποδιζει ΚΑΙ τα ατομα με κινητικα προβληματα;

Μηπως νομιζουμε οτι δεν ενοχλουνται τα ατομα αυτα,επειδη ετσι μας βολευει;

ασε,ποσες φορες εχω πετυχει κατω στο κεντρο αυτοκινητα διπλοπαραρκαρισμενα πανω στους πεζοδρομους για τυφλους.

κατω στο κεντρο,στην πρωτευουσα της χωρας,που υποτιθεται γινεται καλυτερος ελεγχος των δρομων απο την τροχαια.

αλλα αμα σου λενε οτι υπαρχει μονο ενας γερανος για να μαζευει τα παρανομα αυτοκινητα για ολη την αθηνα,τοτε τι ψαχνεις.

Δημοσ.

Το κατσαβίσι άστο σπίτι γιατι θεωρείται και οπλοφορία. Τα εργαλεία πρέπει να είναι σε θήκη και μάλιστα πρέπει να τα κουβαλάς για λόγω και όχι επειδή έτσι σου καύλ...

Επίσης είπα παραπάνω οτι πρέπει να εκετάζεις και τις συγκυρίες. Τράβα Ζωγράφου να παρκάρει 3 το πρωΐ και σε άλλες ακόμα χειρότερες περιοχές. Το να καταστρέφεις την περιουσία του άλλου χωρίες να ξέρεις τι και γιατί είναι κομπλεξισμός. Και άμα σε πιάσει ο ιδιοκτήτης θα πάρει το κτσαβίσι και θα στο χώσει ςξέρεις πού. Εγω πάντως θα σε κράταγα και δικό μου να μην ήταν το αμάξι και θα καλούσα τους μπάτους.

Άμα θές να είσαι τόσο εντάξη τύπος, κάλεσε το 100 και πές τους να το σηκώσουν.

οταν αγορασες το αυτοκινητο σου σου εγγυηθηκε κανεις οτι θα εχεις θεση παρκινγκ οπου και να πας?

ειναι απλο,αμα δε βρισκεις να παρκαρεις δεν παρκαρεις.

Δημοσ.

οταν αγορασες το αυτοκινητο σου σου εγγυηθηκε κανεις οτι θα εχεις θεση παρκινγκ οπου και να πας?

ειναι απλο,αμα δε βρισκεις να παρκαρεις δεν παρκαρεις.

Ναι, το βαζεις στο τσαντακι του σπορτ μπιλλυ :rolleyes:

Δημοσ.
Τράβα Ζωγράφου να παρκάρει 3 το πρωΐ και σε άλλες ακόμα χειρότερες περιοχές.

αυτο δεν ειναι δικαιολογια.και εγω ζωγραφου μενω και ξερω το προβλημα με το παρκινγ.

αλλα προκειμενου να μην κλεινω γκαραζ,πεζοδρομια και δρομους (ναι εχω δει αμαξια κυριολεκτικα παρκαρισμενα στην μεση του δρομου στα στενα του Ζωγραφου 3 η ωρα το πρωι)

εχω φτασει ακομη και στο σημειο να παρκαρω το αυτοκινητο στα γειτονικα Ιλισια και να γυρισω σπιτι με τα ποδια.

εγω ειμαι μαμακας που το κανω αυτο και εσυ ο μαγκας που αφηνεις το αμαξι οπου γουσταρεις επειδη "δεν βρισκεις";

Δημοσ.

Οσο θα υπαρχει τοσο πολυ μεγαλος αριθμος αυτοκινητων, παραλληλα με την παντελη ελλειψη κρατικης μεριμνας, για παρκιγκ, δρομους με σωστα πλατη, ελεγχο οικοδομων για τα αναλογα νομιμα παρκιγκ κλπ, παντα θα υπαρχουν αυτοκινητα πανω στα πεζοδρομια.

Δημοσ.

Οσο θα υπαρχει τοσο πολυ μεγαλος αριθμος αυτοκινητων, παραλληλα με την παντελη ελλειψη κρατικης μεριμνας, για παρκιγκ, δρομους με σωστα πλατη, ελεγχο οικοδομων για τα αναλογα νομιμα παρκιγκ κλπ, παντα θα υπαρχουν αυτοκινητα πανω στα πεζοδρομια.

και παντα θα υπαρχουν πεζοι που θα περνανε πανω απο τα παρνομα αυτοκινητα,πανθηρες που θα κολανε αυτοκολητα στα παμπριζ με την φραση "Είμαι γάϊδαρος - παρκάρω όπου γουστάρω" και αλλοι

που θα βγαζουν τις πινακιδες και θα τις πετανε στα σκουπιδια η θα χαρασουν τα αμαξια με κατσαβιδια η κλειδια.κανενα απολυτως προβλημα.

Δημοσ.

και παντα θα υπαρχουν πεζοι που θα περνανε πανω απο τα παρνομα αυτοκινητα,πανθηρες που θα κολανε αυτοκολητα στα παμπριζ με την φραση "Είμαι γάϊδαρος - παρκάρω όπου γουστάρω" και αλλοι

που θα βγαζουν τις πινακιδες και θα τις πετανε στα σκουπιδια η θα χαρασουν τα αμαξια με κατσαβιδια η κλειδια.κανενα απολυτως προβλημα.

Δεν κρινω αν ειναι λακο η κακο. Απλα αποτυπωνω την κατασταση. Αν αποφασιζαν απο αυριο ΟΛΟΙ στην Αθηνα να παρκαρουν απολυτως νομιμα, ο τελευταιος θα παρκαρει την Κορινθο.

Δημοσ.

Δεν κρινω αν ειναι λακο η κακο. Απλα αποτυπωνω την κατασταση. Αν αποφασιζαν απο αυριο ΟΛΟΙ στην Αθηνα να παρκαρουν απολυτως νομιμα, ο τελευταιος θα παρκαρει την Κορινθο.

ουτε εγω το κρινω.

Δημοσ.

πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων

θέσεις στάθμευσης 9 (τι άλλο να σκεφτεί και αυτός ο νομοθέτης)

δυο διαμερίσματα δεν έχουν κανένα αυτοκίνητο

δύο (το ένα δικό μου) έχουμε από ένα

άλλα δύο έχουν από δύο το καθένα

και άλλα δύο έχουν από...τρία

σύνολο 12. φαντάσου να είχαν και από ένα και τα διαμερίσματα που δεν έχουν.

και μετά βέβαια φταίνε οι άλλοι που παρκάρουμε στα πεζοδρόμιο (κράτος, δήμος, ο γείτονας). όλοι οι άλλοι. εκτός από την γαϊδουριά και την αναισθησία μας

(το ενδιαφέρον είναι ότι στα σπίτια με τα πέραν του ενός αυτοκίνητα, οι οδηγοί ανά οικογένεια είναι λιγότεροι από τον αριθμό αυτοκινήτων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...