RottenLungs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Χωρις να παιρνω το μερος κανενος θελω να υποβαλλω μερικους απολυτους σε ενα συλλογισμο. Εγω πχ μενω σε μια πολη που οι συγκοινωνιες ειναι υποτυπωδεις εως ανυπαρκτες και γενικως δεν εξυπηρετουν παρα μονο μικρες αποστασεις και αυτες με τεραστια αναξιοπιστια, ενω αν θες και 2η γραμμη για να πας στον προορισμο σου τοτε επιεικως μπορεις το πηγαινε-ελα 7χιλιομετρων να το κανεις σε 2+ ωρες. Σε μια τετοια πολη αναγκαστικα λοιπον, υπαρχουν πολλα ΙΧ. Και χρησιμοποιουνται επισης αναγκαστικα. Στην ιδια πολη, λογω κακου σχεδιασμου και φυσικα συνεχιζομενης αδιαφοριας των αρμοδιων, οι θεσεις παρκινγκ οπως και οι δημοσιοι χωροι σταθμευσης (αλλα και οι ιδιωτικοι) ειναι ελαχιστοι και απελπιστικα ανεπαρκεις. Τι προτεινετε ως προς το θεμα του παρκαρισματος, πχ στον εργαζομενο που δεν εχει ελαστικα χρονικα περιθωρια ως προς τις μετακινησεις του? *Περα απο το να αγορασει/νοικιασει σπιτι διπλα στη δουλεια του, που δεν ειναι ιδιαιτερα ρεαλιστικο στις περισσοτερες περιπτωσεις. Φίλε μου θα σου απαντήσουνε όπως μου απαντήσανε κι εμένα. Θα σου πούνε πήγαινε με τα πόδια στην δουλειά σου ή πάρκαρε το σε άλλη περιοχή μία ώρα με τα πόδια. Τρομερή λογική... Εγω έχω παρκάρει μέχρι και μισή ώρα μακριά απο το σπίτι (και αρκετές φορές), παραπάνω δεν πάω. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις θα το ανεβάσεις και στο πεζοδρόμιο (στην δική μου περιοχή σπάνια αλλα σε άλλες δεν έχεις άλλη επιλογή) γιατι πολυ απλά δεν θα χωράνε τα αμάξια για να περάσουν απο τον δρόμο (αλλιώς γιατι να το ανεβάσεις;; ) Τι να κάνουμε ρε παιδιά.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μα φυσικα και δεν τον νοιαζει και καλα κανει, και ας του κανει και καταγγελια να στην τροχαια να ερθει να του το μαζεψει. Απο την αλλη ομως, και ο Κωστας ο Γκοτζιλας, ειναι ενημερος του παραπτωματος του, αλλα δεν μπορει να κανει αλλιως. και επειδη δεν μπορει να κανει αλλιως μεταφερει τα προβληματα του στους αλλους. σαν να ρθω να πεταω τα σκουπιδια μου στη πορτα σου επειδη δεν εχω καδο εξω απο το σπιτι μου.
minaras_tio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ας παρουμε αλογα ρε σεις. Πιο οικονομικα ειναι. Sent from my iPhone using Insomnia
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 και επειδη δεν μπορει να κανει αλλιως μεταφερει τα προβληματα του στους αλλους. σαν να ρθω να πεταω τα σκουπιδια μου στη πορτα σου επειδη δεν εχω καδο εξω απο το σπιτι μου. Οχι, σαν να αρχιζεις να αφηνεις τα σκουπιδια σου εξω απο τον καδο, γιατι οι καδοι εχουν γεμισει και δεν ειναι πλεον αρκετοι γιατι οι γειτονια μεγαλωσε, αλλα οι καδοι εμειναν ιδιοι. Δεν ειναι ολοι κακοι και ελληναρες, σιγουρα θα υπαρχουν, οπως και στα σκουπιδια, που πριν γεμισει ο καδος, αυτοι τα πετανε απο πριν εξω, αλλα τους αλλους τι να τους πεις; Δεν προλαβατε, οποτε φατε τα σκουπιδια σας;
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 τον μπαμπη το σουγια που βγαινει βολτα με το σκυλο γιατι θα πρεπε να τον νοιαζει αν ο κωστας ο γκοντζιλας που αγορασε αμαξι χτες δεν εχει να παρκαρει και του κλεισε το πεζοδρομιο? Ο μπαμπης ο σουγιας μαζευει με το σκουπακι και την σακουλιτσα τα περιτωμματα του αγαπημενου του σκυλου οταν τον βγαζει βολτα?και εαν το κανει ο μπαμπης,οι υπολοιποι? (μην παρεξηγηθω,τα λατρευω τα ζωα). Ολα ειναι κομματι της αθλιας κοινωνιας που ζουμε.ακομη και το να εκμεταλλευτει ο ts το θεμα οικονομικα χωρις να τον ενδιαφερει το να περπαταει σαν ανθρωπος εμενα μου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει σε αυτη την χωρα. Ας κανει ο καθενας οτι μπορει τουλαχιστον.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φίλε μου θα σου απαντήσουνε όπως μου απαντήσανε κι εμένα. Θα σου πούνε πήγαινε με τα πόδια στην δουλειά σου ή πάρκαρε το σε άλλη περιοχή μία ώρα με τα πόδια. Τρομερή λογική... Εγω έχω παρκάρει μέχρι και μισή ώρα μακριά απο το σπίτι (και αρκετές φορές), παραπάνω δεν πάω. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις θα το ανεβάσεις και στο πεζοδρόμιο (στην δική μου περιοχή σπάνια αλλα σε άλλες δεν έχεις άλλη επιλογή) γιατι πολυ απλά δεν θα χωράνε τα αμάξια για να περάσουν απο τον δρόμο (αλλιώς γιατι να το ανεβάσεις;; ) Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Eξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε πεστους... Ας πουμε στο μεσημεριανο διαλλειμα μου 1:30 ωρας απτη δουλεια, τι ακριβως θα κανω? Να παω με τα ποδια δε γινεται γιατι μιλαμε 7 χιλιομετρα, να παρκαρω 1 ωρα μακρια παλι δεν γινεται γιατι δε βγαινει η 1:30 ωρα διαλλειματος για το πηγαινε-ελα, να υποθεσω οτι η προταση τους ειναι αυτη τη 1:30 ωρα διαλειματος να την περναω μεσα στην επιχειρηση μου, κι αμα λαχει να κανω και καμια αγκαρια να περνα η ωρα. Εγω σαφως δεν ειμαι υπερ του να παρκαρουμε πανω σε πεζοδρομια, αλλα σε καποιες περιπτωσεις δεν υπαρχει αλλη λυση, οχι επειδη εγω ειμαι ασυνειδητος, αλλα επειδη ηταν ασυνηδειτοι οσοι σχεδιασαν (αν σχεδιασαν) την πολη, οπως επισης ασυνηδειτοι αυτοι οι αρμοδιοι να διορθωσουν το προβλημα που ωστοσο δεν κανουν τιποτα. Ειτε βελτιωνοντας τις συγκοινωνιες, ειτε φτιαχνοντας χωρους σταθμευσης, ειτε ακομα-ακομα φτιαχνοντας ποδηλατοδρομους.
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Οχι, σαν να αρχιζεις να αφηνεις τα σκουπιδια σου εξω απο τον καδο, γιατι οι καδοι εχουν γεμισει και δεν ειναι πλεον αρκετοι γιατι οι γειτονια μεγαλωσε, αλλα οι καδοι εμειναν ιδιοι. Δεν ειναι ολοι κακοι και ελληναρες, σιγουρα θα υπαρχουν, οπως και στα σκουπιδια, που πριν γεμισει ο καδος, αυτοι τα πετανε απο πριν εξω, αλλα τους αλλους τι να τους πεις; Δεν προλαβατε, οποτε φατε τα σκουπιδια σας; ο πατερας ενος φιλος μου ειχε δικο του παρκινγκ.παει ενα πρωινο να παρει το αμαξι του για να παει στην δουλεια και βρισκει ενα αμαξι κανονικα παρκαρισμενο μπροστα απο την εισοδο του γκαραζ. κορναρει ο πατερας του για κανα τεταρτο,τιποτα.εντωμεταξυ το αμαξι ηταν μερος της δουλειας του,δεν ηταν απλως μεσο μεταφορας οποτε το χρειαζοταν οπωσδηποτε. μετα απο κανα 20λεπτο και αφου κορνανε συνεχεια ο πατερας του,νασου ερχεται ο νεοελληνας. βγαινει αμαξι ο πατερας του φιλου μου και του λεει: "τι πραματα ειναι αυτα;" οποτε του απανταει ο νεοελληναρας: "Ασε μας ρε φιλε.τι να πουμε και εμεις που δεν εχουμε δικο μας παρκινγκ." true story.οποτε την επομενη φορα βγαλσιμο πινακιδας και στα σκουπιδια.
haris_216 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 νομίζω ότι όλοι οι ψιλοχαλαροί (τι να κάνω, έτσι είναι τα πράγματα, αν είχαμε parking, κλπ) θα άλλαζαν ευθύς άποψη αν μια μέρα, για χάρη της εμπειρίας, κάθονταν σε ένα αναπηρικό καροτσάκι (για δοκιμή πάντα και τίποτα άλλο) ή έπαιρναν ένα παιδικό καροτσάκι και προασπαθούσαν να πάνε γύρω από το τετράγωνό τους (όποιο τετράγωνο) είναι πολύ εύκολο να φταίει πάντα κάποιος άλλος (το κράτος, κλπ). ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ. αυτό τι σημαίνει. ότι για να λύσω το πρόβλημά μου θα γ....σω τον άλλο; ε τότε και άλλος θα είναι τελείως κύριος αν το μόνο που νθα μου κάνει είναι ένα αυτοκόλλητο στο τζάμι για την ατάκα φώναξε την τροχαία θα σας έλεγα, σε οποιαδήποτε περιοχή και να κινηθείτε, μετρήστε τα αυτοκίνητα που σας φράζουν το πεζοδρόμιο για μια απόσταση πχ 100 μέτρων και υπολογίστε πόσα τηλέφωνα θα κάνετε, πόσο χρόνο θα σπαταλήσετε και φυσικά πόσο σύντομα θα γίνετε γραφικός στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας (ααα, πάλι το ούφο με τα παρκινγκ)
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ο πατερας ενος φιλος μου ειχε δικο του παρκινγκ.παει ενα πρωινο να παρει το αμαξι του για να παει στην δουλεια και βρισκει ενα αμαξι κανονικα παρκαρισμενο μπροστα απο την εισοδο του γκαραζ. κορναρει ο πατερας του για κανα τεταρτο,τιποτα.εντωμεταξυ το αμαξι ηταν μερος της δουλειας του,δεν ηταν απλως μεσο μεταφορας οποτε το χρειαζοταν οπωσδηποτε. μετα απο κανα 20λεπτο και αφου κορνανε συνεχεια ο πατερας του,νασου ερχεται ο νεοελληνας. βγαινει αμαξι ο πατερας του φιλου μου και του λεει: "τι πραματα ειναι αυτα;" οποτε του απανταει ο νεοελληναρας: "Ασε μας ρε φιλε.τι να πουμε και εμεις που δεν εχουμε δικο μας παρκινγκ." true story.οποτε την επομενη φορα βγαλσιμο πινακιδας και στα σκουπιδια. Ιστοριες υπαρχουν παρα πολλες, και απο τη μια πλευρα και απο την αλλη. Σκεψου λιγο εσενα, να εχεις ολη την καλη διαθεση να μην παρεις το αυτοκινητο (αν και κρυο ακομη), να παρεις το σκουτερακι σου, στη δουλεια που θες να πας να μην εχει παρκιγκ για μηχανακια (διοτι ο σχεδιαστης εκανε ανα τετραγωνο μονο 2-3 μετρα για μηχανακια κι αυτο πολλες φορες πιασμενο απο ΕΝΑ αμαξι), να ανεβαινεις σε πεζοδρομο που ειναι πρωην δρομος πλατους ανω των 6 μετρων, να αφηνεις το μηχανακι σε μια γωνιουλα που δεν πειραζει ουτε μυγα, και να γυρνας και να βλεπεις φατσα φορα το ροζ χαρτακι να λεει "παρανομη σταθμευση σε πεζοδρομο"¨... Ε αφου δε θελετε διευκολυνση, την επομενη θα ερθω με το αυτοκινητο, τουλαχιστον να εχω και τη μουσικουλα μου, και να μην τρωω το κρυο.
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ιστοριες υπαρχουν παρα πολλες, και απο τη μια πλευρα και απο την αλλη. Σκεψου λιγο εσενα, να εχεις ολη την καλη διαθεση να μην παρεις το αυτοκινητο (αν και κρυο ακομη), να παρεις το σκουτερακι σου, στη δουλεια που θες να πας να μην εχει παρκιγκ για μηχανακια (διοτι ο σχεδιαστης εκανε ανα τετραγωνο μονο 2-3 μετρα για μηχανακια κι αυτο πολλες φορες πιασμενο απο ΕΝΑ αμαξι), να ανεβαινεις σε πεζοδρομο που ειναι πρωην δρομος πλατους ανω των 6 μετρων, να αφηνεις το μηχανακι σε μια γωνιουλα που δεν πειραζει ουτε μυγα, και να γυρνας και να βλεπεις φατσα φορα το ροζ χαρτακι να λεει "παρανομη σταθμευση σε πεζοδρομο"¨... Ε αφου δε θελετε διευκολυνση, την επομενη θα ερθω με το αυτοκινητο, τουλαχιστον να εχω και τη μουσικουλα μου, και να μην τρωω το κρυο. συγνωμη,ανεβηκες με το μηχανακι για να το παρκαρεις, πανω σε πεζοδρομο οπου φανταζομαι θα υπηρχαν και πεζοι που περπαταγανε;
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 συγνωμη,ανεβηκες με το μηχανακι για να το παρκαρεις, πανω σε πεζοδρομο οπου φανταζομαι θα υπηρχαν και πεζοι που περπαταγανε; Επεσες απ' τα συννεφα;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ε μια γωνιουλα που δεν πειραζει ουτε μυγα χαχααχ μην ξεχάσω ν ααναφέρω πως τα μηχανάκια είναι πολύ χειρότερα από τα αυτοκίνητα σε αυτό το θέμα, γιατί πολύ απλά χώνονται παντου, από το μικρότερο πεζοδρόμιο μέχρι τις πεζοδρομημένες οδούς ή την προκυμαία...
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Επεσες απ' τα συννεφα; θα πρεπε; και για να τελειωνουμε,πολυ καλα εκανε ο τροχονομος και σου εβαλε το προστιμο για την παρανομη σταθμευση.
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 χαχααχ Ε ναι ρε συ, αναμεσα σε κατι τεραστιες ζαρτινιερες που και να θελει δεν περναει ανθρωπος, παει ο αλλος και σε γραφει, γιατι βαριεται να παει να τσακωθει με τους αλλους που κλεινουν τις γωνιες για το λεωφορειο. Ευκολη λυση εδω, και ευκολο γεμισμα στο μπλοκακι. θα πρεπε; και για να τελειωνουμε,πολυ καλα εκανε ο τροχονομος και σου εβαλε το προστιμο για την παρανομη σταθμευση. Προφανως κι εκανε καλα, αλλα μην ερθει παλι κανεις και πει οτι ενοχλουσα, γιατι πρεπει να ερθει πρωτα να μου υποδειξει που ειναι το κοντινοτερο παρκιγκ δικυκλων ετσι;
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Προφανως κι εκανε καλα, αλλα μην ερθει παλι κανεις και πει οτι ενοχλουσα, γιατι πρεπει να ερθει πρωτα να μου υποδειξει που ειναι το κοντινοτερο παρκιγκ δικυκλων ετσι; τα παραπονα σου στον δημαρχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα